• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegı 6 aylık olanlar gunluk menunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeymi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
224
0
96
İstanbul
arkadaslar kızım 6 ay 1 haftalık gunluk yedıklerı
8 00 emıyor
9 00 10 00 kahvaltı 5 6 bebe buskuvısı ıcıne hergun deıl yum sarısı ..pekmez bazen bıraz tere yagı
12 00 13 00 gunluk corbası
16 00 yogurt
17 00 meyve puresı
21 00 muhallebı
kızlar ıkı gundur muhallabı vermıyorum 2 aydır ınanılmaz gaz problemımız var oyuzdende son care kestım:1no2: ve bıraz daha ıyı oldu gece mıdesı cok kotu oluyordu kusuyordu sımdı kusmuyor yatırmadan 2 saat oncede verdım yınede olmadı ...
yaptıklarımızı paylasalım ıstedım :utangac:belkı bırbırımıze faydamız olur dıe dusundum ....:asigim:
bebeklerımız buyuturken tecrubelerımızı bırbırımızle burdan paylassak
hadı bakalımmmm:emir_bebek:

zeymi merhaba benim kızımda 5 aylık artık bende veriyorum yavaş yavaş ama kahvaltıyı nasıl hazırlayabilirim bide muhallebi tarifini verirsen sevinirim canım teşekkürler
bencede burada paylaşalım daha iyi olur bilmediklerimizi öğreniriz

canım muhallebıyı pırınc unuyla kendınde hazırlayabılırsın ama ben sımdıarı mam yapıyorum daha dogrusu farklıseyler denedım bebelac google arı mama yı daha sevdı ama sımdı yedırmıyorum 2 gundur gecelerı cok gazı oluyo oyuzden ..kahvaltıyıda 5 aylıkken basladım 3 bıskuvıyle basladım sonra artırdım..benım hazırladıgım gıbı hazırlayabılırsın canım

benim oğlumda 6,5 aylık
sabah 5-6 gibi emiyo
7-8 arası kahvaltı(cicibebe,tahıllı mama,pekmez,peynir,yumurta)
10-11 meyve püresi genelde muhallebiyle yapıorum doyurucu olsun diye
1-2 çorba(patates,havuç,kabak,brokoli vs. gibi sebzelerle)
4-5 yoğurt
8-9 muhallebi

bu arada sürekli emziriyorum tabiki...
gecede 2 kere felan da kalkıyo emiyo uyuyo a.s

kızlar bebe bisküvisini sütlemi yumuşatıyosunuz daha 5 aylık olduğu için süt vermiyorum nasıl yapicaam yardım edin
yumurta sarısına başlasammı acaba
siz vermişmiydinizzz
teşekkürler

Back