Çocuk Hastalıkları bebeği 6. ayda huysuzluk yapan varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
kızım 6 aylık cok sakindi sadece gazı olunca huysuzlasırdı...gecen gün araba kullandıgım için annem arkada yanındaydı aksam saati uykusuda vardı..
bir anda cıldırdı cıglıklar atarak agladı cok korktum neredeyse kaza yapıyordum otobanda durmak zorunda kaldım.. 3-4 günfür cok huysuz en ufak seyde aglıyor hep kucagımda olmak istiyor bıraktıgım anda aglıyor...arastırdım, bu ayda hislerini kontrol edemiyormus bir kac ay sürüyormus sizinde böyle seyler oldumu...

benim kızım hep böyleydi ve arttırarak gidiyor huysuzluğu. bugünlerde uyumuyor bile gecede huysuz.

cok eski bir konu ama...yeni bir konu acmak istemedim....

dunden beri benimde bebegim cok mizmiz huysuz..noramlde azicik numaradan agliyor gibi yapardi simdi ise gercekten agliyor..hemde oyle boyle degill gece kac defa uyandi yavrum...ek gidaya gectik 6. ayinda suanda....acaba yedirdigim birseyler mi dokundu yavruma?? yoksa bu durum normal mi bu aylarda??? cok tedirginim...fiziken is yerindeyim ama ruhum evde yavrumun yaninda :43:

aynisini yasayan anneler bana bi akil verin lutfen :43::43:

Back