• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegi 5 aylik olanlar

erkanola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
6
0
36
İzmir
arkadaslar bebegi 5 aylik olanlara bir sorum olacak benim oglum 5 aya kadar gayet iyi kilo aliyordu ama 5 ay kontrolunde sadece 300 gr aldigini gordum ve biraz uzuldum 5aydan sonra kili aliminin dusecegini biliyorum ama ortalama 900 gr alan bir bebek icin 300 gr bana az geldi :(

Allah bağışlasın .... :nazar:

benim bebeğimde 5. ayın içinde ve kilo alımı çok azaldı.bebeğim inanılmaz haraketli yatttığı yerde hareket ederken bile ter içinde hep sürekli olarak emzirmeme rağmen 3. ayından sonra önceki gibi kilo almamaya başladı bende çok endişe etmiştim ama okadar harekete de normal diye düşünüyorum :1: doktora sorduğumda eğer karnı doyuyorsa KİLO KAYBI yoksa sorun yok demişti. bence sende endişe etme rahat ol

slm arkadaşlar benim oğlumda çarşamba dördü bitirecek ALLAHIN izniyle.dün dr götürdük dr u 3. ayı bitirdikden sonra 1 kilo deil artık ayda 500 gr almaları olacak dedi.geçen ay 100 gr eksik çıkmışdı baya üzüldüm ama çok şükür şimdi düzelmiş hamd olsunki.bilgim olanını yazdım arkadaşlar belki daha farklı fikirleri olan annelerimizde vardır:)

icim rahatladi biraz :)
aslinda saglikli olsunlarda buyuyorlar cok hizli bir sekilde ama sanirim ben biraz vesves anne oldum :))
ferro sanol vermeye basladim kabiz oldu sonra yine normale dondu benimki gun icinde kakasini azar azar yapiyor doktoru aradim sorun yok diyor ama iste insan yinede neden boyle oluyor diye merak ediyor

Back