Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeği 1 yaşında olanlar kaç kilo oldunuz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ağustos doğumlu 11 aylığız biz 74cm 8kg azmıki acaba. kilo az da gerçi boy nasılki? kilodan yana sıkıntım yok bizde ailece zayıflık var ırsi ve DUHA çok hareketli

nasıl olcak tatlım o ?

google da persentil hesaplama yaz karşına bir tablo çıkacak bebeğin boyu,kilosu,ayı,baş çevresi değerlerini giriyorsun otomatik hesaplıyor.. çıkan sonuçlar ise 1 den 100 e kadar yani bebeğin 100 bebek içinde kaçınçı sırada onu veriyor..

mesela 50-75 diyorsa kilosu normal değerlerde bebeğin 100 bebek içinde bu sırada demek oluyor

Merhaba.. Bizde 11,5 aylığız kilomuz 9 boyumuz 74 cm.. Bu persentil hesaplamayı ilk sende duydum Adescik sağol.. benim kızım normal kilolu ama çok hareketli olduğundan et tutmuyor çıktı :bbo: yaklaşık 10 gündür daha iyi besliyorum ama aynı her kucağıma alışımda hala hafif geliyor fisfisfis

oğlum doğumuna göre 1 yaşında ama 5 hafta erken doğdu...kilo 10 kg boy 78 cm...

google da persentil hesaplama yaz karşına bir tablo çıkacak bebeğin boyu,kilosu,ayı,baş çevresi değerlerini giriyorsun otomatik hesaplıyor.. çıkan sonuçlar ise 1 den 100 e kadar yani bebeğin 100 bebek içinde kaçınçı sırada onu veriyor..

mesela 50-75 diyorsa kilosu normal değerlerde bebeğin 100 bebek içinde bu sırada demek oluyor

kaydirigubbakcemile3çok faydası oldu sağol...

tam 1 yasindayken kizimin boyu 80.5 cm kilosu 9500 gr.
benim kizim da ince uzun.
cok hareketli. asla et tutmuyor onemli de degil zaten et tutmasi.

Merhaba ben geçen ayda yazmıştım kilomuzu ama şuan kızım 12.ayın içinde ve aşırı derecede ishal.. Doktora gittik 3 çeşit ilaç verdi kilosu ortalamanın biraz altında dedi.. ama boyu iyiymiş. 4 aydır topu topu 500 gr almışızbenneyaptımki
Yazık yavrum tam kilo almaya başlıyor hooooppp bi hastalık hepsi geri gidiyor..
Sağlığı yerine gelsinde varsın zayıf olsun

benım oğlumda 14 aylık, 12.800 kg.82,5cm de boyu dr. çok iyi dedi maaşallah.bu aralar da hiç birşey yemek istemiyor sıcaktan olsa gerek

bizimkide 1 yaşındayken 12.5 kg, boyuda 82 cm idi..şimdi 13,5 aylığız.kaç olduk bilmiyorum..boyu uzun olduğu için fazla kilolu durmuyor.

tam 2 hafta sonra 1 yaşımız dolacak.. boy 11.ayın sonunda 77 cm , kilo ise 10.150 gr idi. tahminimce bu ay sonu 78 cm ve 10,3 falan olacak..

hiç bişey yemiyor sadece su istiyor kızım.. ilk aylarda etli butluydu şimdi ise iyice hareketlendi ve zayıfladı..

Back