Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bebeğim 6 ayını doldurmak üzere. anne sütü dışında ek gıda olarak meyve püresi ve yoğurt veriyorum. su vermem gerekir mi? gerekiyorsa miktarı ne olmalı? ne kadar sıklıkla olmalı?gerekmiyorsa ne zaman vermeye başlamalıyım? deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum...
çok deneyimli bi anne sayılmam, bebeğim 4 aylık ve ben doğduğundan beri az az veriyorum.çünkü bebeğim sarılık oldu doktor her emzirmeden sonra 2 kaşık su ver dedi.sarılığı geçtikten sonrada doktor su verebilirsin dedi.ben az az su veriyorum.bide ben hem emziriyorum hem mama veriyorum hemde meyve ve yoğurt veriyorum.
ek gıdaya verdiğinde su vermeye de başlaman gerekir. aldığı kadar ver, bence sudan zarar gelmez ne kadar fazla içerse o kadar iyi ama benimki pek sevmiyo su içmeyi zorla içirmeye çalışıyorum
ek gıdaya verdiğinde su vermeye de başlaman gerekir. aldığı kadar ver, bence sudan zarar gelmez ne kadar fazla içerse o kadar iyi ama benimki pek sevmiyo su içmeyi zorla içirmeye çalışıyorum
kızlar bebeğim 6 ayını doldurmak üzere. anne sütü dışında ek gıda olarak meyve püresi ve yoğurt veriyorum. su vermem gerekir mi? gerekiyorsa miktarı ne olmalı? ne kadar sıklıkla olmalı?gerekmiyorsa ne zaman vermeye başlamalıyım? deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum...
canım aman suyu ihmel etme bol bol ver kendisi ne kadar içeceğini ayarlıyor zaten.. benim kız hem anne sütü hem mama içiyordu. herkez anne sütü alıyorsa suya gerek yok dedi dr bile.. ama benim çoçuğum su içmediği için rahatsızlandı 39a kadar ateşi çıktı...
ilk 4 ay böbrekler suyu iyi süzemedii için ben vermedim.şimdi 4 .5 aylık oldu sayılır.öksürdüğü için verdim.ama mama içenler mutlaka su da içmeli.bir de bebeğinizin artık kahvaltıya da geçmesi gerekiyor galiba annesi