bebeğe kaşık

gonca2206

v for melinda
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.669
184
163
41
kızlar kızıma silikon kaşık kullanıyordum ama artık yumuşak oldugu için ısırıyor ve döküyor birde cok küçük silikon kaşıklar yemek yedirmek saatler sürüyor
normal tatlı kaşığıyla yediriyorum ama bir arkadaşım metal zararlı dedi yeni diş cıkarıyorsa dişleri de etkiler filan dedi
sanırım tupperware in kaşıklarına filan bakcam siz ne yapıyorsunuz :sm_confused:

bende tatlı kaşığına geçtim uzun zasmandır gayet güzel yiyiyor

canım bende tatlı kaşığına gectim de işte
metal zararlı dişleri de yeni cıkıyor zararlı filan dedi arkadaş ne kadar dogru acaba

canım ben ıkı kızımada tatlı kasıgıyla yedırdım
dıslerıyle ılgılıde bır sorun yasamadım
kalıtelı plastık kasıklar var onlardan alabılırsın
cokta abartmamak gerek dıye dusunuyorum

ya haklısın miniğim iste herkes ayrı konuşuyor kafam karışıyor
sanki annem beni özel kaşıklarla mı büyüttü duysa öyle kaşık aradığımı güler zaten bana
sagol canım

Benimki yemediği için silikon kaşıklar küçük gelmiyor. Bende dikkatini çeksin diye başka arayışlar içindeydim.tupperware 'i hatırlattığın için teşekkürler..

ben tupperware in kaşığını ve sikon kaşıklardan kullanıyorum ikside iyi ama dediğin gibi slikon küçük uğraştırıyo

ben hiç silikon kaşık kullanmadım benimki silikon olan hiçbirşeyi ağzına almıyor hep metal kaşık kullandım halada kullanıyorum

sılıkon tupperware hepsını kullandım artık tatlı kasıgı kullanıyorum daha rahat oldu zararlı olmayan ne kaldı acaba hersey zararlı ya sasırdım valla eskıden sılıkon kasıkmı varmıs sorun olmaz herhalde

canım bende aldım seninde dediğin gibi artık onunla oyun oynuyor ve zaten yiyen bir bebek olmadığından ben zorla ağzını açtırıyorum ama silikon kaşık yumuşak ve esnek olduğundan oda kayıyor vağzını açtımıyor mecbur bende tatlı kaşığı kullanuyorum dr.zararlı dedi ama yememesinden daha iyi geldi bana ....

silikon olmayan bebek kaşıkları da var. birsürü markanınki var bende kaşık değiştirdikçe farklı geliyor ve birkaç kaşık yiyor diye kaşık kolleksiyonu yapıyorum valla

tatlı kaşığı kullanıyorum ben de ama silikon kullanrken insan daha bir rahat oluyor,kıpır kıprlar damaklarına batacak derdi yok.çorbayı çorba kaşığıyla verdiğim oluyor takımımın kaşıkları acayip kalın,onla vermek daha rahat oluyor.
dün kivi verdim ilk kez hoşuna gitti.sonra dedim bunu ufak ufak doğrasam,batırp yese.bu amac için tupperın kaşık çatalını alıcam sanırım.

bende tatlı kaşığı kullanıyorum silikon kaşığı bi kere kullandım çok yumuşak olduğu için ağzında çıkardığı zaman yemekleri zapdetmek çok zor oluyo.benim oğlum yiyen bi bebek olmadığı için

metalinde zararlı olduğunu ilk defa duyuyorum :1shok:

bende tatli kasigiyla yediriyorum/bir zarari olcaginida sanmiyorum goncacim.sonucta annelerimiz bize ozel kasiklardami mama yedirdi.bende metalin zararli oldugunu ilkdefa duydum/

Son düzenleme:
metal yiyeceklerin degerini düsürüyor,nasilki ince kiyilmis salatanin degerini metal bicak düsürdügü gibi..cam kavanozlardaki pürelerin disinda bile yaziyor lütfen sadece plastik kasik kullanin diye..ben silikon görmedim burda genelde sanirim tupperwarelerinde hammadesin olan bir madde var ondan yapilmis kasiklari bebek kasigi olarak satiyorlar,gayet kullanisli ve saglikli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…