• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebege giden kan akımının az olması damarda çentik

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
doğum yaklastı bebegimizi artık son ultrasonda görmeler derken dün yine farklı bir sorunla karşılastık son haftalara girdim bebegimin hareketleridr eskisi kadar güçlü değildi herkes yeri daraldı doğum yaklastı yorumları yaptı nstde güzel cıkan bebek hareketlerim doktor odasında farklı bir sorun oldugunu gösterdi bebegin beslendiği iki damardada basınç yada diğer deyimle çentik varmıs bebegim iki hafta geriden geliyor gerci iki haftadır cok köyü hastayım birsey yiyemedim ona bağlamıstım ama doktor kan akışı az oldugu için bebek tam beslenemiyor dedi 3 günde bir nst hergün tansiyon kontrolu istedi bir haftayada sezeryana alırım dedi benim durumumda olanlar var mı acaba bi akıl verin kızlar acaba para içinmi yapıyor diye bile düşündüm bide devlet doktoruna mı görünsem bebegime birsey olmasında

Doktoruna güveniyorsan dediğini uygula bence
Arkadaşımda da aynı sorun vardı
Sezeryan ile 1 ay önce aldılar
Çünkü bebek beslenemezken anne karnında durmasının bi anlamı olmadığını söyledi doktoru

arkadaşım öyleymiş kan akışı az olduğunu aspirin verdi doğum zamana kadar kullandı sezeryan kendi karar verdi doktora bir sor Allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Doktorunuza tam güveniyorsanız sorun yok. Çünkü bu tehlikeli bir durum ve sizde aniden tansiyon yükselmesi buna bağlı olarak gebelik zehirlenmesine sebep olabilir. Allah korusun bunlar ciddi komplikasyonlar. Bu sebeple boş yere kendinizi de bebeği de tehlikeye atmanın hiç anlamı yok. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım.

Kızlar doğum yaptım bebegim dünyaya geldi ama suan yoğun bakımda bedleyrmedik sütüm de gelmedi mamayıda kabul etmedi öyle olunca kan sekeri düzrnlenemdi yoğun bakıma aldılar bugun görmeye gittik günde 10 dakika görebiliyoruz solunum desteği alıyor hızlı soluk alıp vermeleri vardı dedi doktor suan kalple ilgili sorun yok dedi serum ve mama veriyorlar ne zaman kendi kendine kan sekeri düşmezse cıkararcak kesin birsey söyleyemem dedi

benim de bebegime giden damarlarin birinde ufak bir centik var doktor tansiyonunu surekli kontrol et yukselirse hemen haber ver dedi.. umarim bi sorun cikmaz..

Back
X