• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebefix.com la yaşanan bir macera....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
2 mart tarihinde bebefix.comdan bir bebek bakım çantası ve araba koltuğu siparişi verdik.
3 güne kadar gelir dediler.1 hafta geçti aradık.
çanta ellerinde yokmuş en kısa zamanda üretici firmadan temin edip göndereceklerini söylediler.
halbuki sitelerinde stokta olmadığı yazmıyordu.(hala da düzeltmediler...)
yine bekleyelim dedik.
2 hafta geçince yine arayıp sorduk:aldığımız cevap aynıydı.
o zaman siparişi iptal ettirelim dedik.
tamam dediler.geri iade yapacağız dediler ama ayın 25i oldu hala geri iade yok.
güvenilir bir site diye ordan alalım dedik başımıza bunlar geldi...
kötükedihüso

internet siteleri malesef böyle.
bende hepsiburadadan oğluma doğum günü için hediye almıştım.
bir hafta öncesinden sipariş verdim,ve maillede bildirdim doğumgünü için olduğunu.
tabiki zamanında gelmedi.1 hafta geçti hala gelmedi.
bende iptal ettim siparişi.geri ödemeyi zamanında yaptılar neyseki.
bide onun için strese girerdim yoksa.

bazı sitelerde oluyor evet.ben de hep hepsi buradadan yaparımm alışverişi.problem yaşamadım.peşini bırakmayın ama sürekli arayın

gecmıs olsun... aynı sıteden kızımın odasını soylemıstık 10 gun dedıler 1 ayda geldı. her gun arıyodum sınırımden dogurcaktım nerdeyse. neyse sagsgalım geldı o ayrı tabı. ıns senınkıde gelır kısa zamanda.

Beşik aldım ordan bende, eşim kurana kadar akla karayı seçti.

ıçersinden düzgün kurulum kağıdı çıkmadı zorla şerle hallettik. Bende pek memnun kalmadım açıkcası.

of keske bu baslıgı daha once görseydim 3 gün önce oradan oyun halısı sipariş ettim, inşallah cabuk gelir

merhaba kızlar bende bı kaç sıpariş verdım bebek sepeti ve bebek odası takımı..10 gun oldu sepet ve uykusetı bırde yatak yolladılar..sepette başka renk.. bebek odasıda belıs papatya ...ondan haber yok :) bugun aradım gerı döncez dedıler ..inş. dönerler..bızım doğuma 1.5 ay var o zamana kadar yollarlar sanırım...

Back