• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebefix.com la yaşanan bir macera....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
2 mart tarihinde bebefix.comdan bir bebek bakım çantası ve araba koltuğu siparişi verdik.
3 güne kadar gelir dediler.1 hafta geçti aradık.
çanta ellerinde yokmuş en kısa zamanda üretici firmadan temin edip göndereceklerini söylediler.
halbuki sitelerinde stokta olmadığı yazmıyordu.(hala da düzeltmediler...)
yine bekleyelim dedik.
2 hafta geçince yine arayıp sorduk:aldığımız cevap aynıydı.
o zaman siparişi iptal ettirelim dedik.
tamam dediler.geri iade yapacağız dediler ama ayın 25i oldu hala geri iade yok.
güvenilir bir site diye ordan alalım dedik başımıza bunlar geldi...
kötükedihüso

üzüldüm doğrusu mutlaka hallolur ama can sıkıcı şeyler bunlar :olmaz: olmazsa 1 kez daha ara tüketici haklarına şikayette bulunucam falan de belki olayın ciddiyetini, seninde bu konudaki mağduriyetini anlarlar.

siz kaç yere açtınız bu konuyu yorum yapmıştım ama sildim çünkü maksat seziyorum

Son düzenleme:
Evet cnm malesef böyle güvenilir olmayan siteler var. Bunları görünce insan doğal olarak bir daha internetten alışveriş yapmak istemiyor. Halbuki gayet güzel birşey internetten alışveriş. Normalde bulamadığınız birçok şeyi internetten daha kolay bulabiliyorsunuz. Benim alışveriş yaptığım tek bir site var rekra.com.tr müşteriyle çok ilgileniyorlar. Herhangi bir gecikme olacağını hemen bildiriyorlar. Geçenlerde mickey desenli bir biberon siparişi vermiştim. Biberonun üzerinde ayı deseni varmış. Bu kadar basit bir ayrıntı için bile arayıp sordular bir sakınca olur mu diye? Eğer olursa hemen paranızı iade yapalım dediler. Sürekli müşterileri olduğum için indirimde yapıyorlar. Sitelerinde olmayan ürünleri bile sorduğuzda bulmaya çalışıyolar. Gerçekten güvenilir bir site. Hepinize tavsiye ederim...

müşteri temsilcilerinin bir dediği öbürününkini tutmuyor doğru.. beşik aldım ben bebefixten.. stokta var mı diye hususi aradım... 4 gün dediler 10 günde beşik, 17. gününe doğru yatağı uyku seti 3 farklı postayla geldi... müşteri temsilcilerini uzuuun uzuuun telefonda beklemek durumunda bırakılmak da hiç hoş değil..
ama ben güvenilir olmadıklarını düşünmüyorum yine de... adamlar çok alım satım yapıyorlar ve çok uyvgun fiyatla satış yapıyolar. netten alışveriş yapan bi kullanıcı olrak şunu da söylemem gerek ki internette nereden alırsanız alın hızlı ileten çok az çıkıyor. ya stoğunda sorun çıkar ya kargoda... 15 gün beklemeyi göze alarak alışveriş yapmak lazım. sonuçta adamlar malımı hasarsız eksiksiz ulaştırdılar.

şikayetediyorum.com a şikayet et herkez görsün bence o zaman hemen dönüyolar insana.ben öle bankalarla sorun yaşadım zaman oraya yazıyorum direk

paranızı sokağa atmak ve sinir harbi yaşamak istiyorsanız alışveriş yapabilirsiniz. çok kötü bir site sakın birşey almayın. Müşteri temsilcileri yalancı
1. ellerinde olmayan ürünü ürün elimizde hemen yollarız diyerek yanıltıyorlar.
2. ödemeyi yapıyorsunuz sipariş beklemede haftalarca.
3. Arıyosunuz en az 20 dk sonra bir yetkili( ama yetkisiz ) kişiye ulaşıyorsunuz.
4. ürünü yolladık diyorlar.
5. Kargolara soruyorsunuz ürün yok.
6. Kargo takip no istiyorsunuz aaa ürün elimizde yokmuş sipariş verdik hafta gelir kandırmacası.
7. İptal edelim o zaman deyince olur cevabını alıyorsunuz ama paranızı geri alamıyorsunuz.

benim ağzım çok yandı. Okuyan arkadaşlar lütden bu siteye aldanmayın. Bu yazıyı yazmamın tek nedeni belki bu siteden alışveriş niyeti olan bir kişi varsa onu bu yanlıştan döndürerek sevap kazanmaktır.

ınternetten alısverıs yapmadan once mutlaka sıteyı arayıp stokta varmı yokmu sorun.stokta yazsa bıle ben mutlaka arayıp soruyorum boylece sorun yasamıyorum.

sevgili zederdi,

siteyi aradım tabiiki siparişi vermeden önce telefonda kibar bir müşteri tesilcisi istediğiniz ürünler elimizde mevcut siparişi onaylayın hemen yollayalım bugün diye konuştu güven verdi. Ne de olsa telefonları var adresleri var diye insan ister istemez güven duyuyor bir sorun olursa muhattap bulabilirim diye düşünüyor. Neyse beşik için yaklaşık 10 gün uyku seti için 20 gün bekledik. kaç kere aradık her seferinde geçiştirici cevaplar. Kargoya verdik denildi. Kargolara sorduk paketiniz yok dendi. Takip nuımarısı isteyince bu firmadan aaa daha temin edilememiş ürününüz yanıtını aldık. Kesinlikle ve kesinlikle güvenilir değiller. Tamı tamına üç hafta oldu hala tamamı gelmiş değil.

Kısacası bunlar ürünü satman için her türlü yalanı çekinmeden söylüyorlar. Diyorum ya benim ağzım çok yandı. Hala benim gibi saf olup ta inanan insanlar çıkmasın diye uyarmak istiyorum burdan herkesi.
Tabiiki yine de herkesin kendi seçimi....

tabii bu internetten ilk alışverişim değil. Evimdeki bir çok şeyi internet siteleri üzerinden sipariş vererek aldım ama hiçç bu kadar sorun yaşamadım. Beğenmeyip geri yolladıklarım bile oldu. parasını iade ettiler. Bu sefer çok soğudum artık bu firma yüzünden internetten alışveriş yapmak dahi istemiyorum...

bebefix ten bende oto koltugu aldım.
cuma akşam siparişi pazartesi sabah elime geçti.ben memnun kalmıştım

sevgili zederdi,

siteyi aradım tabiiki siparişi vermeden önce telefonda kibar bir müşteri tesilcisi istediğiniz ürünler elimizde mevcut siparişi onaylayın hemen yollayalım bugün diye konuştu güven verdi. Ne de olsa telefonları var adresleri var diye insan ister istemez güven duyuyor bir sorun olursa muhattap bulabilirim diye düşünüyor. Neyse beşik için yaklaşık 10 gün uyku seti için 20 gün bekledik. kaç kere aradık her seferinde geçiştirici cevaplar. Kargoya verdik denildi. Kargolara sorduk paketiniz yok dendi. Takip nuımarısı isteyince bu firmadan aaa daha temin edilememiş ürününüz yanıtını aldık. Kesinlikle ve kesinlikle güvenilir değiller. Tamı tamına üç hafta oldu hala tamamı gelmiş değil.

Kısacası bunlar ürünü satman için her türlü yalanı çekinmeden söylüyorlar. Diyorum ya benim ağzım çok yandı. Hala benim gibi saf olup ta inanan insanlar çıkmasın diye uyarmak istiyorum burdan herkesi.
Tabiiki yine de herkesin kendi seçimi....

tuketıcı haklarına basvurma sansın varmı canım?bız de netstore adlı sıteden graco travel sıstem almıstık aradılar sıyahı yok grı verelım dedıler tamam dedık.ama sadece puset geldı.aradık demezlermı fotodakının aynısı olurmu :53: bız cok yasadık bu sorunları senı anlıyorum.mınıkbaby den alıyorum ben net alısverımı.
esımın telefonu bozuldu garantıye verdık yenı telle degıstırıcez dedıler kacak telefon vermısler,tel kapandı.tuketıcı haklarına sıkayet ettık.aldıgımız fıyattan odeme yaptırdılar.

Aptal kafam bunları okumadan sipariş vermiş bulundu bi kere 10 tane ürün istedim 7si ellerinde yok benim için önmeli olan 2 ürünün yerine farklı ürünler seçtim onlarda yok bi daha farklı ürünler seçtim onlarda yok eeeee bunların elinde ne var 3 tane bebek arabası beğendim 3üde stokda yazıyo ama 3üde yok siparişimi iptal edin dedim ettiler ama bugün sabahtan akşama kadar aradım 50 kere aramışsam ancak 4-5 sefer telefona cevap verilmiştir saat 3den beri hemen yapıyoruz sizin işleminizi diyolar hala yapılan bişey yok beklemedeyim
Ben internetten çok alışveriş yaptım ama hiç ellerinde olmayıpda var yazana denk gelmedim ve 3ü gün aldığım şey elimde oluyodu berbat bi sistemleri var uygun fiyata satıyo olmaları yoğun olmaları onları haklı çıkarmaz yetişemiyolarsa eleman alsınlar ya da fiyatları arttırsınlar bu şekilde müşteri kaybetmekten iyidir.

keşke bende yorumları daha önce okusaydım
ekim ayında sipariş verdim elimizde ürün yok dediler beyaz gönderelim dediler kabul ettim başka başka kötü ürünlerden göndermişler heppsi beyaz da değil pembe değişik renklerde. 50 TL lik alışveriş yatım gönderdiği ürünler düşük kalitede 30 TL lik üürün hepsi. bnları istemedim dedim tek söyledikleri onay vermeden göndermiyoruz kaba bir müşteri hizmetleri var 2 saat telde ikna etmeye çalıştım zaten hamileyim çok sinirlendim. zar zor ptt kargo iade kodlarını aldım ptt kargo ile ödemeli bir ürün göndermek ayrı bir zor. ürünleri gönderdim. paramı iade etmediler bankaya şikayet ederim dedim nereye şikayet edersen et diye cevap veriyor müşteri hizmtlerindeki bayan. bakamı da devreye soktum ama aralık ayına geldik halen paramı alabilmiş değilim. çok sinir oldum çook. 10 senedir interetten alışveriş yaparım yurtdışı siteler dahil ben böyle bir site görmedim. nereye şikayet edebilirim bilemiyorum. :50:

yorumları okudum ve yazmadan duramadım.bende bu siteyle başımdan geçen bir olayı anlatayım.yaklaşık 2 sene önce araba koltuğu almaya karar verdim.eşim galatasaraylı ona sürpriz olsun diye sarı kırmızı istedim.siteye baktım evet var hemen sipariş verdik kız kardeşim hediye olarak aldı.neyse 1 hafta sonra kargo geldi geçte olsa sevindim tabi.fakat paketi bir açtım asrı kırmızı değil taö zıt sarı lacivert allahıö çıldırdım sandım o an.dalga geçer gibi.hemen aradım pişkin pişkin farkedermi demezlermi.başıma bela aldığımı o konuşmada anladım.berbat bir çalışma üslubu iğrendim açıkçası.iade falanda nerde geri gönderdik tabi kendimiz ödedik kargoyu falan.uzun bir süre sonra sarı kırmızı nihayet geldi.asıl canımı sıkan peşin fiyatına 6 taksit diye aldık ancak parayı peşin çekmişler.ya ben söyleyecek birşey bulamıyorum aman arkadaşlar bu dolandırıcı siteden uzak durun sakın sakın bizim gibi bir hataya düşmeyin.enayi yerine konuluyorsunuz.

Back