Kızlar merhaba. Benim tuhaf bir durumum var geçen ay 30 ekimde 2 gün süren kahverengi lekelenmem oldu. Adet oldum diye düşündüm. Ertesi gün wc gittiğimde kalbim rahmimde atıyor gibi damar atışı hissettim bir kaç saniye sürdü. Sonra test yaptım silik ama belirgin çizgi çıktı. Acile gidip kan verdim 8.9 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 9.2 çıktı. Devam eden 2. Gün tekrar kan verdim 0.875 çıktı. Kimyasal gebelik diye düşündüm ki idrarda da çıkmadı sonraki günler. Zeytinyağlı incir ve bal tarçın çörek otu karışımı yemeye başladım hemen. 8 Kasımda yumurta akı kıvamında akıntı farkettim. Ovülasyon testi aldım tam pik değilse de koyuydu. Ertesi gün pik oldu ve sonraki gün silikleşti. Bu günler değerlendirildi. Dünden beri 5 tane test yaptım. İlki bundan daha silikti. Sabah ilk idrarla yaptığım son test ektedir. Ben kimyasaldan hemen sonra tekrar mı hamilelik yaşıyorum yoksa düştü sandığım geri mi yükselmeye başladı acaba zira kanamam olmadı kanda değerim düştükten sonra Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler ❤