• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri bebe şampuanı

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
arkadaşımın saçlarının ne kadar güzelleştigini farkettim dün çok şaşırdım şampuanını degşitridiginimi sordum o da önce başka bir şampuan kullanıyordum 1haftadır bebe şampuanı kullanıyorum(sadece ,birde krem ) dedi bende şampuanımdan aslında hani memnunum ama saçlarım sertleşti o yüzden bende kullansammı bebe şampuanı bir bilen varmı??

yaaa bende şampuanımı değiştircem hakkaten iyi olur mu acaba dalin malin:ecrin_bebek::1:

evet saçları kuru yapıyor, özellikle uzun saçlı olanlara tavsiye etmem çünkü taramak çok zor oluyor. hem neden bebe şampuanı daha mı zararsız olduğunu düşünüyorsunuz ama bunun içerisinde de diğer kozmetikşampuanlarda olan maddelerden var sadece bebekler için göz yakmaması tek farkı bence

ben bebe şampuanı ıle gozlerımı yıkıyorum saç yıkanmaz herhalde boyalı falan kazık gıbı olur sacımız

hmm peki o zaman gür ve kıvırcık saçlarıma sadece önde 3 paket balyajı olan saçıma ne önerirsiniz?

hııııııııııı çok sağolun arkadaşlar hemen vazgeçtim çünkü saçlarım uzun ve zor taranıyo:ecrin_bebek:
daha az zararlıdır ve çok güzel kokuyo diye düşünmüştüm ama tamam vaz caydım

hande gür mü senin saçların o zaman sarımsak gülsuyu elma sirkesi ni ne amaçla kullanıyorsun. ben saçlarını gürleştirmek için sanıyordum o kürü.
yumuşadı vede parladı ama sarımsagın gürlüge etkisi var diye biliyorum ama tam bir şey diyemem (birde şampuanına bal katarsan saçların hiç elektriklenmez)

Back