- Konu Sahibi mavinilbuse
-
Ben de almayı düşünüyorum bebekler için olan bir ürün diğer şampuanlar gibi içinde zararlı olacak bişey yoktur saça, ve benim saçlarım yıpranmış saç yani nasıl olur tabi bilemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil almak zaten şuan Johnson's Baby Bebek Yağı kullanıyorum saçıma yeni başladım ama memnunum bakalım
ben dalin kullanıyorum baya uzun zaman oldu.. 3. 1lt'lik pompalı şampuanıma geçtim :) memnunum :)
arkadaşlar, ben bebe şampuanı hastasıyım!! Benim gibi kaç kişi var merak ediyorum. Bu konu ile ilgili deneyimlerimizi paylaşalım istedim.
Ben uzun zamandır bebe şampuanı kullanıyorum; yüz temizleme jeli olarak, şampuan olarak ve hatta vücut jeli olarak! Pek çok markayı denedim. Saçlarıma en çok dalin iyi geldi. En son sebamedinkini kullandım; sonuçta çok iyi marka ve bebe şampuanları birbirlerinden ne kadar farklı olabilirki diye düşündüm. Fakat sebamed dalinden sonra beni hayal kıraıklığına uğrattıDökülme yaptı saçlarımda. çok parlak ve kaygan yapıyor saçlarımı fakat dökülme yaptıktan sonra ben ne yapayım o şampuanı... Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?
keratin fön sonrası tuzsuz şampuan diye kuaför tavsiye etti bebe şampuanını saçlarım yaglı tiptedir yaglar fışkırdı desem az kalır ;yıllardır görmedigim kepeklerim geri döndü,kafam sedef yaraları içinde kaldı
belki kuru şaçlar için ;onun dışında asla kaşın kaşın elim kafamda gezdim arındırıcı degil zarar vermeyecek diye kirli de gezemem şiddetle uyraıyorum hassas,alerjik,olanlar hiç bulasmasın derim
Hadi ya, baya kötü olmuş. Ben de market şampuanı kullanamıyorum hiç. Zamanında tutam tutam az kalır heralde ama bi o kadar saç elimde kalıyordu. Sonra eczane şampuanlarını keşfettim. Ama en iyi bioblas ve bebe şampuanı (dalin) geldi saçıma (diğerlerine nazaran). Diğer şampuanlar gibi saçı harika göstermese de dökmeme olayı çok önemli benim için. Onun dışındaki özellikleri de kremlerle tamamlamaya çalışıyorum artık.
Saçlarının tipi nasıl? Keçeleşme olyor diyor da bazıları
Yazınızın hepsini okudum saçlarım uzun ve boyalıydı bır aya yakın kulandım dalin şampuanı evet saçımı keçeli gibi yapmıştı ama iki üç gün öncr saçımı kısacık kestirdim boyalı saçalrım gıttı iki defa da dalınle yıkadım yumuşacık oldu hatta benımboyasız saçlarım dalgalı belırgın buklerim vardı saçımı yıkadıktan sonra o dalgasını saçımda gördüm çok mutlu oldum aklıma birşey geldi yazdıklarınızdan sonradalın şampuanın içine eczanelerde satılan ampul vitaminlerden alıp içine kırsak birde 10 tane aspirini havanda dövüp şampuanınızın içine atın diyorlardı o işlemide yapsak biraz yılan yağı basem yağı gibi saça iyi gelen şeylerı içine karıştırıp kullansak nasıl olur sizce acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?