Bu bebek arabasini bir kisi daha onermisti. Ama tekerlekler buyuk degil mi? Bagaja sigar mi bilmiyorum. Yakindan hic baktiniz mi incelediniz mi?Canim bende fiyat arastirmasi yaptim ve ayni ozellikleri tasiyan cok daha guzelini buldum fiyatida 650- 690 tl beneto 500 bosuna fazla para verme en kisa zamanda alacagim insAllah arabasi oldukca iyi ve kaliteli
Ne kadar zamandir kullaniyorsunuz?Bebe confort kullanıyorum.. çok memnunum.. şuan hangi ürün adı hatırlamıyorum ama joker'den 800 tl civarına almıştık.. marka kaliteli, hafif, uygun ve kullanışlı..
3.5 aydır kullanıyorum canım.Ne kadar zamandir kullaniyorsunuz?
Tekerlekleri nasil? Sizin cevrenizde bu arabayi kullanan var mi? Hic olumsuz bisey duydunuz mu?3.5 aydır kullanıyorum canım.
TamamCanim buyuk ihtimalle sigar ben bu ay sonu alacagim fotograf cekp yollarim:)
Kullanan yok.. tekerlekleri benim gibi market arabası bile süremeyen tekerlek özürlüler için birebirTekerlekleri nasil? Sizin cevrenizde bu arabayi kullanan var mi? Hic olumsuz bisey duydunuz mu?
Ne zormus arabaya karar vermek
Jokerde indirim var ordan bebe confort streety siparisini verdim. Yarin elimde olur. Kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim:)Bu arada.. Bebe confort maia travel diye geçiyormuş benimkinin adı..
memnun kalırsınız inşallahJokerde indirim var ordan bebe confort streety siparisini verdim. Yarin elimde olur. Kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim:)
Renk olarak soruyorsanız olabilir. Sonucta mor her iki cinsiyet icin kullanilacak bir renk. Ama yakindan gorme sansiniz varsa bir bakmanizi oneririm. Bazi renkler kendisini gostermez. Kolay gelsin zor is gercekten karar vermesi.Merhabalar, bebek arabasina karar vemrek oldukca zor. Biİm beğendiğimiz modelin mor siyah olani epey indirimde. Erkke bebrk için mor siyah bebbek arabasi uygun olur mu sizce
Kraft icin birkac kisiden olumsuz yorum aldim. Tabi kullanmadim bilemem. Ben bebe confort aldim bakalim bebis olduktan sonra kullanacagim. Olumlu olumsuz dusuncelerimi yazarim.Kraft alın kesinlikle. Bende iki hafta öncesine kadar çok araştırma yaptım ama kalite açısından en iyilerinden biri Kraft çok memnunum
Hayırlısı olsunKraft icin birkac kisiden olumsuz yorum aldim. Tabi kullanmadim bilemem. Ben bebe confort aldim bakalim bebis olduktan sonra kullanacagim. Olumlu olumsuz dusuncelerimi yazarim.