• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebe Confort Omega Mama Sandalyesi çok temiz

Sudenbaby

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
31
0
6
İstanbul
4 ay kullanıldı çok temiz durumda sıfır dan farksız.kızım mama sandalyesinde oturmuyor bu nedenle satmak istiyorum.
resimlerde gördüğünüz gibi çok temiz kullanıldı.
özellikleri: 6.aydan itibaren kullanılabilir.
5 kademeli koltuk yatma ayarı
7 farklı pozisyonda yüksekliği ayarlanabilen koltuk ünitesi
Avrupa standartlarına uygun 2 tekerlekli
Çift tepsi
2 pozisyonlu ayak koyma barı
Yıkanabilir kılıf

Fiyat : 175 TL

$confort.webp$bebe confort.webp

güzelmiş eğer makul olsaydı alabilirdim mama sandalyesine ihtiyacım var ama fiyat yüksek kargoyla 200 ü geçer o zmanda sıfır alırsın

çok pahalı arkadaşım.bu fiyata farklı marka,ama aynı kalite ve kullanılabilirlikte bir sürü mama sandalyesi var:( ben de iyi marka 1 mama sandalyesini 60tlye sattım temiz kullanılmıştı.

çok pahalı arkadaşım.bu fiyata farklı marka,ama aynı kalite ve kullanılabilirlikte bir sürü mama sandalyesi var:( ben de iyi marka 1 mama sandalyesini 60tlye sattım temiz kullanılmıştı.

60 tl ye sattığınız ürünü kaça almıştınız bilmiyorum ama ben 299 TL ye aldığım ürünü bu fiyata satıyorum ufak bir pazarlık da yapılabilir.

güzelmiş eğer makul olsaydı alabilirdim mama sandalyesine ihtiyacım var ama fiyat yüksek kargoyla 200 ü geçer o zmanda sıfır alırsın

resimdeki gibi çok temiz bir şekilde satıyorum eski ve pis olsa zaten hiç koymam buraya :) ihtiyacınız varsa bence düşünün derim. İstanbul da iseniz belki kargoya da gerek kalmaz.

bebek arabası ilanımda var ve gerçekten çok temiz onu da 690 TL ye almıştım 300 e satıyorum.

Merhaba istanbulda hangi semtteiniz,birde kılıfı temizliğihkkında ili veirmisiniz

Merhaba istanbulda hangi semtteiniz,birde kılıfı temizliğihkkında ili veirmisiniz

merhabalar ümraniyede oturuyorum ama batı ataşehire de çok yakın arada gibi...kılıfı çok kolay çıkıp çamaşır makinesinde yıkanabiliyor yada mama bulaştıgında ıslak bezle silebilirsiniz birde foto da göründüğü gibi kılıf tertemiz...

Merhaba.ürün satildi mi markasi bebeconfort değil mi?? Kumaşı polyester mi yoksa pamuklu mu. terletir mi? Çekmeköy'deyim. Son bir fiyat verin elden alayim

Back
X