Bebek Beslenmesi bebe bisküvisinden mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gulguzeli33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.745
28
318
Eskişehir
bu durumu yaşayan var mı?önce bebeğimi sinek ısırmış sandım ama gün içinde daha da kırmızı oldu ve genişledi sanırım alerji olmuş.bebe bisküvisi yapmış olabilir mi?yumurtaya da yeni başladım hangisinden olduğunu anlayamadım

Yumurta sıcak havalarda pek önerilmiyor.
Benim kızım 17 ayını sürüyor ben hala haftada iki kere veriorum yumurtayı.Bebe bisküvisinden olacağını sanmam,yumurtayı nasıl veriyorsunuz kaç kere?

teşekkür ederim canım cevabın için.kızarıklık azalınca anlaşıldıki alerji değil sinek ısırığıymış.zavallı oğlumu o kadar çok ısırmışlarki alerji sandım.bu arada yumurtayı her gün yarım çay kaşığı veriyordum ama bu yanlış anlamadan sonra kestim.bende haftada birkaç kez vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…