• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebe bisküvisi yerine bi bakın lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bundan sonra tam tahıllı ekmek vereyım dedım rondoda ıyıyce un ufak yaptım peynır ve pekmezle karıstırdım tadı guzel oldu ama benımkı yıne yemedı bosa gıttı.
bırde bu tam tahıllı ekmeklerın ıcınde ay cekırdegı gıbı sert tahıllar var zararı olmaz ınsallah

bizde kahvaltıya yenı gecıyoruz bu bebe bıskuvılerı pek ıcıme sınmıyo dun ılk kez verdım ama ıcım rahat degıl
evde yapılan bebe bıskuvılerındede tereyg un pekmez var faydalımı bılmıyorum tereyag agır gelmezmı bebege?
sunu yapsak nasıl olur dıye soruyorum?
tam tahıllı veya kepeklı ekmeklerden alsak kurutsak rondodan ceksek un gıbı olsa kahvaltı karısımına ıslatıp bundan koysak olmazmı acaba aynı gorevı gormezmı?
ekmek bebege kılo yapmazmı demeyın cunku evde yapılan ve dısarıdakı bıskuvılerınde kılo yapacagını dusunuyorum.

artık güvenilir markalar var canım benim o kadar ince detaya girersek herşeyi kendimiz yapmamız lazım aldığımız sebzeler meyveler ne kadar güvenli dalından koparılıp geldiğine eminmiyiz bence ülke cici cebe ver içinde ne varsa yazıyo zaten

artık güvenilir markalar var canım benim o kadar ince detaya girersek herşeyi kendimiz yapmamız lazım aldığımız sebzeler meyveler ne kadar güvenli dalından koparılıp geldiğine eminmiyiz bence ülke cici cebe ver içinde ne varsa yazıyo zaten

o cıcı bebenın ıcınde yazan butun malzemlerı sız bılıyomusunuız?
cok ınce detaya gıremesemde ıcıme sınmeyen ıcındekı maddenın ne oldugunu bılmedıgım karısımları yedırmem ben.,

sızın bebegınız veya cocougunuz kac aylık kac yasında her yere bı mesaj yazmısınzıda merak ettım?

o cıcı bebenın ıcınde yazan butun malzemlerı sız bılıyomusunuız?
cok ınce detaya gıremesemde ıcıme sınmeyen ıcındekı maddenın ne oldugunu bılmedıgım karısımları yedırmem ben.,

sızın bebegınız veya cocougunuz kac aylık kac yasında her yere bı mesaj yazmısınzıda merak ettım?

merhaba aranıza yeni katıldım yazılanların hepsini okudum ancak benim annemde beni büyütürken bana cicibebe yedirmiş yani bir zararı olacagını sanmıyorum ayrıca zararı olmus olsa doktorlar kahvaltıda yedirin diye önermezler.

emin olun ki içeriginde ne oldugunu bilmediğiniz birçok şeyi siz yiyorsunuz ve bu sizin sütünüzle bebeğinize geçiyor zaten bu kadarda abartmaya gerek yok bence....

Back