Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ya başka kilo alan yok mu bebe bisküvisiyle gerçi ben 55 kiloya ulaştım ama bi 5 kilo daha alsam fena olmaz kemiklerim çok ince çünkü biraz daha dolgunlaşmak istiyorum.denemekten zarar gelmez heralde hem çok severim bebe bisküvisini
kızlar ya başka kilo alan yok mu bebe bisküvisiyle gerçi ben 55 kiloya ulaştım ama bi 5 kilo daha alsam fena olmaz kemiklerim çok ince çünkü biraz daha dolgunlaşmak istiyorum.denemekten zarar gelmez heralde hem çok severim bebe bisküvisini
dün akşam yatmadan önce bebe 10-15 bebe bisküvisi 1,5 su bardağı süt ve 2 kasık bal karıştırdım yedim arkadaşlar bakalım bi kaç akşam denicem fark olacak mı ya
dün akşam yatmadan önce bebe 10-15 bebe bisküvisi 1,5 su bardağı süt ve 2 kasık bal karıştırdım yedim arkadaşlar bakalım bi kaç akşam denicem fark olacak mı ya
valla canım ben kilo alıyorum sürekli, gram gram da olsa ama benim yediklerimemi yoksa bebe bisküvisine mi bağlı bilmiyorum. şimdi bebe bisküvisi dersem yalan olur yanlış yönlendirmek istemem kimseyi