- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 39
- Konu Sahibi ozlemmmmmmmm
Aranizda bebe aspirini kullanipta hamile kalan var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah sağlıkla gelişir cnm...Merhaba , benim doktorumda bebe aspirini verdi bana, şuan kullanıyorum. Sanırım bebeğin gelişiminde bir sıkıntımız var.O yüzden verdi. Adet döngüme göre 7 haftalık gebe olmam gerekiyor ama bebeğin gelişimi henüz 4 haftalık olduğunu gösteriyor. İnşallah rabbimin izni ile sorunsuz bir şekilde ,sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu.,
İnşallah..., oldukça gergin bir hafta geçirdim. Yarın benim için çok önemli , yaroın ki kontrolde bebğin gelişip gelişmediğine bakılacak. İnsallah Rabbimin izni ile gelişmişir ve onu sağlıkla kucagıma alacagım günleri Allahım nasip eder. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin, öyle çok ihtiyacım var ki. Rabbim ne verirse güzel verir, hikmetinden sual olunmaz ama yine de biz insanoglu hep istiyoruz işte. İnşallah hayırlısı ile yarın güzel haberleri burada paylaşırım.Sevgilerinsallah sağlıkla gelişir cnm...
Rabbim yardimciniz olsun, guzel haberlerini bekliyorum..İnşallah..., oldukça gergin bir hafta geçirdim. Yarın benim için çok önemli , yaroın ki kontrolde bebğin gelişip gelişmediğine bakılacak. İnsallah Rabbimin izni ile gelişmişir ve onu sağlıkla kucagıma alacagım günleri Allahım nasip eder. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin, öyle çok ihtiyacım var ki. Rabbim ne verirse güzel verir, hikmetinden sual olunmaz ama yine de biz insanoglu hep istiyoruz işte. İnşallah hayırlısı ile yarın güzel haberleri burada paylaşırım.Sevgiler
Amin insallahRabbim yardimciniz olsun, guzel haberlerini bekliyorum..
Merhaba , gelişme olmuş kese büyümüş, haftaya kalp atışı var mı diye bakılacak. inşallah o konuda da güzel haberleri iletirim:) sevgilerRabbim yardimciniz olsun, guzel haberlerini bekliyorum..
çok sevindim cnm insallah kalp atışlarını da duyarsinMerhaba , gelişme olmuş kese büyümüş, haftaya kalp atışı var mı diye bakılacak. inşallah o konuda da güzel haberleri iletirim:) sevgiler
Hayirli olsun bebisin... tedaviyle mi olustu gebeligin ?Merhaba , gelişme olmuş kese büyümüş, haftaya kalp atışı var mı diye bakılacak. inşallah o konuda da güzel haberleri iletirim:) sevgiler
Sonucunu mutlaka yaz canim.. guzel haberlele gelirsin insallahBenimde üç kaybım var , kürtaj sonrası doktor bana da coraspirin verdi, kan pıhtılaşması sorunum olmamasına rağmen, iki aydır içiyorum bende, bakalım hayırlısı.
Sağol kardeşim hepimiz hep beraber mutlu haberlerle geliriz inşallah.Sonucunu mutlaka yaz canim.. guzel haberlele gelirsin insallah
Çok geçmiş olsun canım benim peki bi sorun varmıydı bende pko var 6 aylik evliyim 4 aydir deniyoruz kistimde var 5 cm napicam bilmiyorum aspirin bendede bi işe yarar mi acaba?ben 2 ay önce ilk defa coraspirin kullandim onun etkisi mi bilmiyorum cok uzun zaman sora ilk kez o zaman kendiligimden hamile kalmdim ama malesef bebeğim tutunamadi kimyasal gebelik oldudoktorum coraspirin kullanmaya devam et dedi. hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. yumurtaliklara giden kan miktarnin artmasini sagliyomus sanirim. ayrica kan pihtiasma sorunun var ve henuz bilmiyosan ona da iyi gelir
bizde bi sorun yok cnm hersey cok iyi cok normal ama olmuyoÇok geçmiş olsun canım benim peki bi sorun varmıydı bende pko var 6 aylik evliyim 4 aydir deniyoruz kistimde var 5 cm napicam bilmiyorum aspirin bendede bi işe yarar mi acaba?
çok geçmiş olsun canim şükür ki bir sorununuz yok Rabbim bir an önce hamile kalıp bebişinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. Gerçekten mi coraspirin nedir bide dediğiniz ilaç nereden alabilirim hic duymamistim gerçekten işe yararsa size sonsuza kadar duaci olacağımbizde bi sorun yok cnm hersey cok iyi cok normal ama olmuyobebek aspirini değilde coraspirin dene. bir de pkoluysan sana inofolic combi tavsiye ederim. folik asit ama icinde ekstra maddeler var pcolularda yumurta catlamasina yardimci oluyormus