Beauty face the lift maske

puro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
183
3
yaklaşık üç aydır alıp almamak konusunda kararsızım hakkında tek bir yorum bulamadım. Bu ürünü deneyen var mı aranızda. 10 kullanımda sarkmaları kırışıklıkları önemli ölçüde azaltıyo diyo. bide göz altı için olanı var. oda ilgimi çekiyoda emin olamıyorum. yani ucuz bişey değil sonuçta. kullanan olduysa cevaplasın lütfen.:KK25:

İki gün önce bu ürünü sipariş ettim dayanamadım. Lila kutudan bugün geldi. Denedim hemen tabi ki. Ama şok oldum. Tüm göz çevremde bembeyaz bi halka oldu. Ürünü nereye sürseniz bembeyaz bi halka oluyo. Üzerine fondoten sürdüm belki kapanır diye topak topak daha korkunç bi görüntü oldu.
Nedir yani evde kendi başımayken mi sürücem ben bu ürünü. Tam üç kez denedim videosuna bakıp sürdüm. Az sürdüm olmadı, çok sürdüm olmadı.
Ayşenur Yazıcı'nın annesinin yüzünde tek bi beyaz halka yani yumurta akı lekesi yoktu ne hikmetse ?
neyse moralimi bzomıycam 250 liramı yolda düşürmüşüm gibi kabul edicem. Buda bana ders olsun. Bir daha aslaa denetip gözümle görmeden bi ürün almam.Hele netten asla!!!

Son düzenleme:
ürünü beğenmediğimi siteye bildirdikten sonra gerçekten çok ilgilendiler. Ürünü değiştirdim. Az önce kargom elime ulaştı. Böyle bi ilgi beklemiyodum açıkcası. Bu beni şaşırttı. :) Haklarını yemek istemediğim için yazma gereği duydum.

X