Saç Rengi ve Saç Boyama Beauty bitkisel saç boyası hakkında

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
selam kızlar bugün Beauty Permanent Hair diye aktardan bitkisel saç boyası aldım ama kullanmaya çekiniyorum kulanan duyan bilen varsa bana bi yardımcı olsun gerçekden bitkiselmi yoksa benim saçlar zaten hasarlı dandik bişe ise saçlarım iyice mahvolur sizden yanıt bekliyorum kızlar ona göre saçımı boyucam şimdiden herkese teşekkürlerbuyrunnnnnnnnn

sarısını kullanmıştım ben onun hiç bir zararını görmedim ama açıcılığı pek iyi değil o yüzden bir daha kullanmamıştım kullanma bence değiştir sen onu natural colors al onun yerine daha iyi

canım benim şu an saçlarım kumral ben açık kumral rengini aldım diplerim çıktı diye aldım öyle çok köklü bir değişim istemiyorum ama saçlarım yıpranmış durumda acaba natural colurs gibi tamamen bitkiselmi buda saçımı yıpratırmı ondan çekiniyorum

kullanan var mı arkadaşlar?
benim doğumdan sonra boyaya karşı alerjim başladı. en son saçlarımı boyatırken ölüyordum nefesim kesilir gibi oldu yüzüm gözüm şişti, kıpkırmızı oldum platin saçlarım. kızıla döneyim diyorum da. bu bitkisel boya da alerji yapar mı ki?

aynen canım ben de çok merak ediyorum. dipler çıktı platin kaldım böyle yaa nasıl boyuycam neyle boyuycam saçımı bilmiyorum kullanan var mı bitkisel boya? en iyisi hangisi?
peki alerjisi olan var mı benim gibi?:26:

ben ilk doğal saçımı boyadığımda kıpkırmızı bişey yaptırmıştım cırtlak kızıl kuaförde,,,
saçım uzayıp kendi rengime dönünce,ilk kendim boyadığım saç boyası buydu,ve onun üstüne bi hayli bu boyadan kullandım,gerçi açıcısı pek iyi değil kullanınca sarı yerine hürremin saçı gibi olmuştum,hoşuma gitmiştineyse genel olarak memnunum ,hatta az önce aldım küllü kumralla,açık kumrak karıştırıp boyuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…