- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
teşekkür ederim canım akşama koymayı becerebilirsem ben de resim koyacağım
Canım biraz spora ağırlık vererek halledersinhanımlar ben dün gece çok kötü şeyler yaptımmmsöylemesem kendimi yalancı gibi hissederim . ama sürekli yaptığım şey değil sonuçta .ne zamandır içmiyorduk nişanlımla başbaşa bi felekten gece geçirelim dedik.onun doğumgünündede bişey yapamamıştık kutlayamadığımız şeylerin acısını çıkardık bu güne denk geldi.bugün de çıkmadık dışarda kahvaltı etmeye evde yedim .üstüste olmasın dedim çok masum bi kahvltı yaptım.
acaba kaç kalori almışımdır dün akşamçok etkilermi kesin pazartesi fzla çıkıcm ya ben
Yok tatlim hic acikmadim yemek yemis gibi oluyodum su icemiyorum onada zorlayinca kendimi sistim dun sabh 75 tim saka gibi bu sabah 73.5 ciktim sukur
ekledm senı de gorebılırsn benı..
tatlım kilolu değilsin ki sen zaten
tesekkur ederm canım..
ordakı halıme gore 3.5 kılo daha verdım.. orda 78 kılo cıvarındaym.. daha az gosterdıgm dogrudur..
Ay ne güzel işte ben de 69.4u gördüm bu sabah cok sevindim yaaa yarın artı olmasam bari
Gecenin bi yarisi valla esim gormesin :)
Fusun abla senide izlemeye alicam bak sonrada kaldiricam fotolarimi zayiflayip hepsini bir koyarim
ekledm canımstoreperde benide ekleeee:))
Füsunum bende seni izledimsağol canım
Kolay gelsin cnm biride benim işlerimi yapsaHanımlar oğlum uyudu iş yapmam gerekiyor Öptümaklım sizde ama
Bence bebeklere hiç öyle şeyler verilmesi doğru değil şekersizde olsa unluBideMefkurem abla demisya sekerli die dogru solemis netten bak bebe biskuvisi tarifi bi arkadasim yapmisti guzel olmus Ben denemedimde bebis icin daha saglikli olur
Füsunum bende seni izledim
Bakabilirsin bana
Senide merak ediyom zaten çıtır hatun oldun
Cnm artık dünü değiştiremiceğine göre bugünden işi sıkı tutki cuma tartı seni sevindirsinhanımlar ben dün gece çok kötü şeyler yaptımmmsöylemesem kendimi yalancı gibi hissederim . ama sürekli yaptığım şey değil sonuçta .ne zamandır içmiyorduk nişanlımla başbaşa bi felekten gece geçirelim dedik.onun doğumgünündede bişey yapamamıştık kutlayamadığımız şeylerin acısını çıkardık bu güne denk geldi.bugün de çıkmadık dışarda kahvaltı etmeye evde yedim .üstüste olmasın dedim çok masum bi kahvltı yaptım.
acaba kaç kalori almışımdır dün akşamçok etkilermi kesin pazartesi fzla çıkıcm ya ben
Sayfanın en üstünde albümler var önce albüm oluşturman lazım sonra resim yükliyebilirsinsağol canım ben de şu an fotoğraf yüklemeye çalışıyorum telefondan ama yükleyemedim yardımcı olabilir misin
Sayfanın en üstünde albümler var önce albüm oluşturman lazım sonra resim yükliyebilirsin
Biraz karıştırırsan bulursun heralde
Benide izlermisin ablacim merak ediyorum seniFüsunum bende seni izledim
Bakabilirsin bana
Senide merak ediyom zaten çıtır hatun oldun
Sen nerdesin canım bu arada Kayseri'de 3 yıl çalıştım güzel yer
resimlerini gördüm Emelcim cildin ve yüzün çok güzel maşAllah Allah nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?