💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok kestim mama falan yok sütlerim akıyo ya onu kim emecek:))müge doğru söylüyon kaşık mamalarına başlıyım 4. Ayda olanlara dr a gidemiyoruz işte çok çok karışık buralar eşim 1 gelse enaz 5.6 gün yok bizede evden çıkma yasağı var allah bunların belasını versin

Allah kolaylik versin canim ya işin zor Walla nerde yasiosionuz siz? Aminnn tabiki ya pufff çıkmayın evden zaten Esin ne iş yapıo asker mi yoksa

Kizlar beni gecenin 3.15 de watsaptan bi numara cagri birakmis resim gorunuyor ama ben kim olduklarini bilmiyorum. Benim listemde olmayan biri cagri yapabilir mi?
Yapabilir diye biliyorum cunku seni listesinr yeni ekleyen yazabiliyo sana cgr da yapabilir

Haticem sütün varsa mamaya alıştırma kuzum
Bikaç gün biberonla verdiysen ondan almaz o daha kolay geliyor
Sadece meme ver bi kaç gün almasada acıkınca mecbur alır

Yok tatlim hic acikmadim yemek yemis gibi oluyodum su icemiyorum onada zorlayinca kendimi sistim dun sabh 75 tim saka gibi bu sabah 73.5 ciktim sukur
Ay ne güzel işte ben de 69.4u gördüm bu sabah cok sevindim yaaa yarın artı olmasam bari

Günaydın fıstıklar
Eminim kaçamaksız bi pazar günümüz olacak
Aksi bizim gruba yakışmaz

Anacım akşam yatmamışınız Sabahda erkenden hortlamışınız
Gerçi bebekliler genelde ayakta
Çok şükür yaa küçük çocuk telaşı yok
Zaten hiç çekemezdim, zamanında çok bıktığım için

storeperde
Feyzam iyi olmana sevindim cnm
Ayrıca güzel sözlerin içinde teşekkür ederim

Merhaba bugun cok guzel bir başlangıç yaptım sıkıya almaya karar verdim. Birşey sormak istiyorum. Ekmek yiyor musun? Yememek daha hızlı kilo verdirir ama sonrada meto buna alışıyor ve kilo verimi yavaşlıyor diye biliyorum

Aynen tatlım Eğer ilerde ekmeği hayatından çıkaramıcaksan şimdide kesmen doğru değil
Biz genelde tek sabahları tercih ediyoruz
Diğer öğünlerde sebze olursa 1 dil olabilir
Sen yeni başladığın için istersen sabah öğlen ye
2 -1 şeklinde
Tabi Bakliyatla yada karbonla ekmek yenmese daha iyi

Ablabn anladım bnm sıpa gündüz bikaç kere ek gıda istiyo biberon deil kaşıkla ne versem yiyo bundan sonra öyle tapıcam gündüz bikaç kere kaşıkla veriiim bir iki kerede emse yeter gece zaten 3 4 kere emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…