:) evet aranızda olmak isterim.Slm tatlım Aslında kilon fazla değil hedefin kaç
Benim hedef kilomdasın
En son geçen perşembe 74.6 kiloyum
Biz sağlıklı beslenme uyguluyoruz
Sen şhake içiyomuşun ama onu ömür boyu içemezsin yeme düzenini değiştirdiğin andada Kilo alırsın
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen sende katılabilirsin
Mesela ben çok iyiyimdirHosgeldin cnm aslinda hakli olabilirsin bazen tuhaf insanlar oluyo bende denk geldim burda arastirma yaparken kilo konusu deildi.ama burdaki arkadaslarin hepsi gercekten seçilmis gibi.laf aramizda zuhal ablada bi çekim kuvveti var bu yonde iyiler geliyo
Çocukların enerjisi hiç bitmezki zaten hele zamane çocuklarıBizim pil bitti oglani hala uyutamadik ya on a yanarim bitmiyo enerjisi
Evet cnm hergün menümüzü sporu suyu yazıyoruz:) evet aranızda olmak isterim.
Her gun yazarım ne durumdayım diye :)
Hedefim 55-50
Sebebim bebek planları var ve ben ideal kiloda olursam pofuduk bir hamile olmam olmak da istemem.
Shake i şimdilik kulanıcam. Ideal kiloya geldigimde alternatiflere başlarım
Her gun ne yediginizi naptiginizi mi paylaşıyorsunuz?
Aynen ole sinirlarini zorluyolarÇocukların enerjisi hiç bitmezki zaten hele zamane çocukları
Böyle ara ara gelince unutuyoz tatlım kim kimdi malum biraz yaşlılıkta varBugun bugun dersim yoktu sporda aletlerle calismaya da gitmedim. Ama sabah 7 de yuruyuse ciktim gelince de 2 bardak ayran ictim.. bi sure sorada kahvalti hazirlayip yedikten sora da plates ve kardiyomu yaptim. Ara olarak meyve yedim bugun aksam yemegi yiyesim yok bugunluk bu kadar olsun yemegim baska da yemeyi dusunmuyorum :)
Ben 44 yaşındayım cnmAnladim yasiniz kac acaba :) dogrudur demistim katiliyorum araniza diye son mesajlsrda. Ya ben bazen midemi dinlendiriyorum.. aksam yemegi yerine meyve yiyorum.. ara ara da ya bitki cayi ya ayran su icince surekli bi doyuyorum yani eskisi gibi yeme ihtiyacim olmuyor pek nedense acikmiyorum.. ama bunu 3 gunde bit 2 gunde bir bazen kahvaltiyi degistirerek bazen aksam yemegne yansitarak yapiorum rahat ediorum.. tok oluyorum yani
Canm bildgm kadariyla 7000 kalori bi kilo. Ayrica yururken tempon hizliysa daha cok kalori yakarsn. Arada yavaslayip snra bi kac dakika kosarsan ve snra nrmal yurume hizina donersen o da kalori mktarni arttirio sanrm:)Arkadaşlar acaba sağdece yürüyüsle ben 500 kalori yakıyorum günlük. 1 bucuk saat falan yürüyorum.
Yürüyerek daha cok kalori nasıl yakılır ?
Ve kaç kalori kaç kilo eder diye bir bilginiz varmı ?
İstediğin gibi hitab edebilirsin cnm adım Zühal7 kilo verdim bende iste. Metobolizmamda sorun yok sukur beni yari yolda birakmiyor :) himm size abla demeliyim oyleyse. Ama yasiniz iyi yasli degilsnz okadar da :)
Tatlım zaten Birgül söylemiş ama eğer 10 dak yürüyüp 2 dak koşarsan bu metoyu daha hızlandırıyorDogrusunu soylemek gerekirse spora gitme imkanım var.
Yüruyüs u tercih etmemin sebebi.
Bebek çalısmaları var. Ve benim bir kaybım oldugu için agırlik koşu tercih etmiyorum.
Daha olmadan koşmanın bi zararı olurmuki bu konuda hiç tecrübem yok eğer öyleyse sen yürümeye devam et cnmDogrusunu soylemek gerekirse spora gitme imkanım var.
Yüruyüs u tercih etmemin sebebi.
Bebek çalısmaları var. Ve benim bir kaybım oldugu için agırlik koşu tercih etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?