💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar menüleri okudum ama tek tek yorum yapamıcam başım ağrıyor biraz

İlk sayfada yazdığım sözü tekrarlamak istiyorum

Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor
Seçimini yap, irade sende

Öncelikle neyi nekadar istediğimize bi karar verelim
İsteyen istediği kadar cıssları yesin ama sonra zayıflamayı beklemesin
Tabiki arada yenebilir ama önce belli bi başarı elde etmek gerekir
Mesela 5 Kilo verince küçük bi ödül verilir ama bu ödüller sık sık olmaz

Şimdiye kadar hiç düşünmeden yediğimiz için burdayız ve yeme düzenimizi değiştirmediğimiz sürecede bu dertten kurtulamayız

İyi geceler herkese

Ay masallah nasi da zaman buluorsunz bu kdr spora:)

Zuhal abla naptin Sonyna kadar haklisin hem istedgni yiyip hem istedigni giyen sansli gicik insanlardan degiliz :) o yuzdn yarn o cisslara dokunmak yok! Cis yok. Bos kalori de yok. Biz buna degeriz:)

Kızlar ben de geldim aranıza isveç diyeti ile çorba diyeti arasında git geldeyim. 1 aydır yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama gide gide 3 kilo gitti ancak tabi kaçamaklar var arada. Bu son kilo verişim olsun istiyorum sürekli 38 bedende kalayım istiyorum evet 36 beden hayalim yok 36.5 olabilir belki Şu anda 67 kiloyum boy 1.60 52 kiloda basenlerden dolayı 38 beden oluyorum vücut yapım öyle. hedef 52 kilo benim. Yarın yediğimi içtiğimi yazacağım. Son diyet girişimim olsun inşallah.

kızlar bu saate kaldım ama bı sorun nıye kaldımmm.. ev o kadar kalabalıkkı.. bı gordugm ınsanı bı daha gormuyorum nerdeyse.. bazen bu kım dedııgm ınsanlar cıkıyo ordan burdan..

neyse sabah 10 gıbı kahvaltm apar topar bı fıncan kahve salatalık domates peynır zeytın..

arından hemen dısarı cıktk halamlar pek bılmıyo burayı magazalara fılan ben goturdm ılgılendım.. 4-5 gıbı bıttı ısımız.. kostrmacayla bı yere oturup bıseylelrde yıyemedık..
ayak ustu yarım sımıt yedım 4 gıbı ama nasıl cıgnıyorum anlatamam zararlı oldugnu bıldıgım ıcın.. yarım sımıtı yarım saatte anca bıtırmısmdr muhtemelen..

aksam amcamlara davetlıydık yemege.. 7 gıbı cok az (4 elma dılım) patates parca tavuk vardı az aldım ondan da.. ıkı kasık pılav yedım.. kavun fılan aldm bıraz sofrada bıraz salata bıraz da cok az sekerlı eksı erık kompostosu

yarın kına var kız tarafına gıdıcek kuruyemslerle fılan ılgılendık.. cok degıl onlardan yedım bıraz.. tatlı getırdıler bı catal annemınknden otlandım cok ısrar edınce ama hepsı o kadar.

eve cok gec geldık meyve fılan koyduk ıkı uc tanede erık yedım 11ı gecıyodu.. bu kadar cok yıyen bırısı degılm normalde.. ama baskaları var bagırsak sorunu yasamaya devam edıyorm.. cocukluktan berı en ufak degısıklıkte kabız olurm ben
suyum da 2.5-3 lt cıvarnda.. spor yapmaya hııcc fırsatm olmadı maleseff.

cuma gunu ogleden sonra gıdıcekler bakalım.. normale donucem ınsallaaahh.. bu hafta 74lerı gormem zor gıbı.. umarım + cıkmam..

Canm misafirle kalabalikla olur o kdr. Hic bozma moralni. Arti eksi olayi da belli olmaz hic walla:) unutlarni yuksek tut:)

Amiiin canim

Ay bnm icin kabuss yaa israrla ye i bisiler almiyorum beynim kiloya odaklanmasn die. O kiyafetlere grmekten baska carem yok:)
Ayni ben de oyle yeni bi sey begensem de almiyorum eskileri giyceksin elif diyorum kendi kendime cunku dogumdan sonra eski hic bir kiyafetimi giyemedim 1 2 kere giyilmis kiyafetm var ama giremedim icine 2 senedir ama giricez o kiyafetlere insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…