98’le başlamıştım Merveciğim.Devam canım bozdum tekrar niyet ettim bakalım
Supersın bahar
Masallah canım cok guzel gidiyorsun kacla baslamıstın hamılelıge
Gönlümden geçen 76 ama tabiki önceliğim sağlıklı beslenmek. Eğer insülin kullanmam gerekirse kilo alacağımı söyledi ebe. Ona göre de değişir. Genelde doğumda 6 kilo gidiyor bende. Doğum sonrası 70 olurdum o zaman. Çünkü Türkiye’deki doktorum eğer 70’e inmezsen şeker hastası olursun demiştiÇok güzel cnmtebrikler çok iyi gidiyorsun
Kacla bitirmek istiyorsun hamileliği
işe gitmek için erken kalkıyorum :)Neden bu kadar erkencisin canım?
Patlıcan yatırma yağlı mı?
Çorba ne çorbası karbonlu mu değilse patates salatası çok değil ekmek yerine sayabiliriz.
Akşamda gene patates olması iyi olmamış ama
Miktar kontrolünün olması iyi en azından. Adımında iyiymş
Vay Merve vay... yok bi de ağlamıyorum filan diyordun, resmen efsane bir eksiKilo bildirimini unutmadan yapayım
Cuma gunu 76.4
Bugun 74.5
Fark 1.9
%2.55
Ameliyatlı halinle bravo mefkurem. Her hafta böyle tıkır tıkır gitsin inşallahGunaydin
Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011
Harika bir eksi, tebrikler canım
SüperGeçen hafta: 107.5
Bu hafta: 106.2
Fark: 1.3 kg
Herşey rağmen süper. Pazartesi daha fazla eksi olur o zamanGeçen 69.6
Bugün 68.8
Fark:0.8
Aslında 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı ben normalde direk 1 hafta diye kendimi sınırlamıyorum kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım neyse artık sizin kuralınız bu size uyuyorum o yüzden
Sagol cnmTesekkurler abla sende bu hafta spor yoktu hic ameliyata ragmen cok iyi vermissin :)
Şu anda benim oldugum gibiymişin :)98’le başlamıştım Merveciğim.
Bikac gün once 88 din heralde dimi cnmbaşlangiç: 87,6
Masallah bu sefer hem azimli hemde bilinclisin cnmGönlümden geçen 76 ama tabiki önceliğim sağlıklı beslenmek. Eğer insülin kullanmam gerekirse kilo alacağımı söyledi ebe. Ona göre de değişir. Genelde doğumda 6 kilo gidiyor bende. Doğum sonrası 70 olurdum o zaman. Çünkü Türkiye’deki doktorum eğer 70’e inmezsen şeker hastası olursun demiştiBu sefer emzirme döneminde de kendimi süt olsun diye yiyeyim şeklinde kandırmamaya kararlıyım inşallah. Şeyda resmen salata yiyip ikizlerini emziriyordu hatırlarsanız.
Köfteler yagdami kizaracakbugün karnabahar köftesi yapacagim :)
yemegi sevmiyorum.
yanina da çorba. ( tarhana çorbasi yada mercimek )
salata yoğurt tamamdir :)
İnşallah cnmAmeliyatlı halinle bravo mefkurem. Her hafta böyle tıkır tıkır gitsin inşallah
yok canım tamamen cadiliktan babasına garezi varBı derdimi varki bahar sicakts etkilemiş olabilir
Oo Merve superKilo bildirimini unutmadan yapayım
Cuma gunu 76.4
Bugun 74.5
Fark 1.9
%2.55
Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor kızBaharım maşallah diyim bu sefer çok konsantre motivesinTebrik ederim canım
harekeysizlige rağmen çok iyi ablaGunaydin
Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011
Her hafta düzenli veriyorsun canım tebrikler
OoCanan bu defa olacak benceGünaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bugün 74.5
Fark 1
Tebrikler canım güzel gitmişGeçen hafta: 107.5
Bu hafta: 106.2
Fark: 1.3 kg
olsun canım WC ye katılma giderek azalıyorsun onun için mutlu olGeçen 69.6
Bugün 68.8
Fark:0.8
Aslında 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı ben normalde direk 1 hafta diye kendimi sınırlamıyorum kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım neyse artık sizin kuralınız bu size uyuyorum o yüzden
Hadi bakalım bu rakamı son kez gör tartidabaşlangiç: 87,6
Olsun kuzum süper bence o küçük farkta odemdirHerkese merhaba. Dün çok yoğundum, sonrasında da evde işlerim vardı onlara dalmışım.
Şimdi ancak sizlere merhaba diyebildim.
Tartı bugün benden yana değil. Gene de olsun.
Geçen cuma: 67,1
Bugün: 65,7
Fark: -1,4
Yüzde; %2
Eksi olayı güzel ama pazartesi 65.5 idim.
Dünün etkisi. Saçma sapan bir beslenme oldu.
İstanbul'dayım canım. Burada da hava güzel.Ankara'da hava çok güzel tam dışarda yürüyüş yapmaliksen nerde yaşıyorsun arkadasim
Öyle baharcım, olsun artık. moralimizi bozmadan devam...Olsun kuzum süper bence o küçük farkta odemdir
Kotu olmuş ama yapacak bir şeyinde yokmuş cnmDün iş yaptığımız firmadaydım ilk kez orada yemeğe kaldım ve yanlış anlarlar diye yemek durumundaydım.
Mantı yedim maalesef. Onca dikkatin üstüne bir de, hiç olmadı...
Aman iyi olsun da biraz büyüsün acisini çıkarırsın senyok canım tamamen cadiliktan babasına garezi varyatırıyorum gülerek gözlerini açıp çırpınıyor
Oo Merve super
Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor kızşaka bir yana inşallah canım olsun bu defa oglumdaki gibi 5 yıl uğraşmak istemiyorum
harekeysizlige rağmen çok iyi abla
OoCanan bu defa olacak bence
Tebrikler canım güzel gitmiş
olsun canım WC ye katılma giderek azalıyorsun onun için mutlu ol
Hadi bakalım bu rakamı son kez gör tartida
evet öle yağdanSagol cnm
Şu anda benim oldugum gibiymişin :)
Bikac gün once 88 din heralde dimi cnm
Masallah bu sefer hem azimli hemde bilinclisin cnm
Seyda etini de eksik etmezdi :)
Köfteler yagdami kizaracak
İnşallah cnm
Arada bir motivasyonum duşsede takil tokmak devam etmeye calisiyorum
Harika!Kilo bildirimini unutmadan yapayım
Cuma gunu 76.4
Bugun 74.5
Fark 1.9
%2.55
Çocuğun var mı?Öyle bahar yaerken gelsin geç gelmesin ama her ay acaba hamile olabilir miyim korkusu yaşıyorum zaten
Gunaydin
Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011
Harikasın :)Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bugün 74.5
Fark 1
Spor yaparım bu haftasonu güzel bir sonuç ile dönerim artık pazartesiye :)Kotu olmuş ama yapacak bir şeyinde yokmuş cnm
Bugün dikkat eder artıya cevirmemeye calisirsin
Olsun ama yaaayok canım tamamen cadiliktan babasına garezi varyatırıyorum gülerek gözlerini açıp çırpınıyor
Oo Merve super
Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor kızşaka bir yana inşallah canım olsun bu defa oglumdaki gibi 5 yıl uğraşmak istemiyorum
harekeysizlige rağmen çok iyi abla
OoCanan bu defa olacak bence
Tebrikler canım güzel gitmiş
olsun canım WC ye katılma giderek azalıyorsun onun için mutlu ol
Hadi bakalım bu rakamı son kez gör tartida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?