Eksi olman güzel cnmGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.3
Bugun 68.0
-300
Sagol abla sen nasil oldun iyimisinEksi olman güzel cnmhaftaya 67 lerdesin artik :))
Arti cok degil yarina kadar bile gider Cumaya halledersin inşallah ablaGunaydinnn güzeller
Benim sonuca şaşırdım aslinda
Çünkü baya arti bekliyordum
Hem 3 gündür dikkat edemedim
Hemde bacağım digerinin 1.5 katı :) yani baya şiş
Bide fazla hareket yoktu
evde oldugum icin birazdaha geç tartildim onunda etkisi vardir belki
Gecen hafta 98.8
Bugün 98.9
Fark +0.1
Artik şu 98 den bi kurtulsam artik yaaa
Bikac gündür malum sebepten pek gelemedim, toparlamaya calisacam
Tebrikler tatlimGeçen cuma 76.1
Bugün 75.5
Fark:600
Dün artıydım.çok canım sıkılmıştı bir haftam boşa gitti diye.diyet işi sabır işi bi kere daha anladım.az ama yine de ekSi .böyle böyle gidecek inşallah.
Ama haftasonu artı gelmeseydim 1.300 falan gidecekmiş demek.bir yandan haftasonu abartarak boşa zaman kaybediyorum.
Tebrikler tatlimGeçen cuma 75.6
Bu hafta 74.8
Fark 800
Şeytanın bacağını kırdım şükür
Miktarları azaltsam ara tirtiklamasam daha iyi gider ama bu dönem yapamıyorum tavan bir istahim var
Buna bir çare diyverin sevaptır
Haftaya güzel bir ekşi bekliyoruz o zaman canım.Günaydın kızlar
Cuma 88.6
Pazartesi 89.6
Bugün 88.8
Fark +200 gram
Spor 220 dk
3 günde gayet güzel devamı da gelir inşallah papatya.Günaydın kızlar salı günü sizin araniza katıldım
Salı:69.9
Cuma:69.6
Haftaya daha iyi bir eksi gorucegine eminimGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.3
Bugun 68.0
-300
Niye artı geldin acaba tatlım regl döneminde misinGünaydın kızlar
Cuma 88.6
Pazartesi 89.6
Bugün 88.8
Fark +200 gram
Spor 220 dk
Tebrik ederim canım her eksi candırGeçen cuma 76.1
Bugün 75.5
Fark:600
Dün artıydım.çok canım sıkılmıştı bir haftam boşa gitti diye.diyet işi sabır işi bi kere daha anladım.az ama yine de ekSi .böyle böyle gidecek inşallah.
Ama haftasonu artı gelmeseydim 1.300 falan gidecekmiş demek.bir yandan haftasonu abartarak boşa zaman kaybediyorum.
Bencw bu işin en büyük kısmi doğru beslenme sporsuzda tıkır tıkır gidiyor kilolar abla.Hatta ben spor yapınca tartinin dengesi şaşıyor sanki daha zorlanıyorum eksi görmek içinBi süre cardiyo tarzi spor olmaz heralde cnm :)))
Insallah normal yürümeye bi baslayim da
Ama menulerime daha dikkat etmeye calisacam
Arada oluyoruz böyle hepimiz canım.Cuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım
Evet regli de var. Ve uykuduzluk ödem de. Bakalm diğer cumaya güzel bir eksi görebilirim inşNiye artı geldin acaba tatlım regl döneminde misin
Aynen sporsuz da gidiyor daaaaBencw bu işin en büyük kısmi doğru beslenme sporsuzda tıkır tıkır gidiyor kilolar abla.Hatta ben spor yapınca tartinin dengesi şaşıyor sanki daha zorlanıyorum eksi görmek içinÇünkü akşam yaptığım sporun ödemi sabaha yansıyor keşke erken saatte yapsam ve benim istahimida spor aciyor sanki Olabilirmi acaba yoksa bı yerimdenmi uyduruyirum
Eksi eksidir.Beklediğimden az verdim. Ama uykusuzluk wc sorunu etken diys dusunuyorum
Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr
Sarkmayida engelliyor eliptik yapiyirum bacaklarım inceldi en geç zayifliyan tarafimdir bacak ve kolumAynen sporsuz da gidiyor daaaa
Spor herşeydrn önce sağlık demek.İlerleyen yaşlarda hareketsizlik kaynaklı birsürü rahatsızlık çıkabiliyor.o yüzden severek yapmakta fayda var.ama iştah açıyor net.yine de Sen spora karşı kendini koşullama dilekçim
Yaso istemiyorsun şuan zayıflamayı rahatsızda etmiyor belkide .Önce kendi beynini hazırlaman lazım benceGünaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Çare, daha iyi konsantre olup bogazi tutmak cnmGeçen cuma 75.6
Bu hafta 74.8
Fark 800
Şeytanın bacağını kırdım şükür
Miktarları azaltsam ara tirtiklamasam daha iyi gider ama bu dönem yapamıyorum tavan bir istahim var
Buna bir çare diyverin sevaptır
Fena degilim cnm :)Sagol abla sen nasil oldun iyimisin
Spor aslinda melotinin salgilattigi için istahi keser :) ama enerji harcadigin icin, yeni enerjiye ihtiyac duyabilirsinBencw bu işin en büyük kısmi doğru beslenme sporsuzda tıkır tıkır gidiyor kilolar abla.Hatta ben spor yapınca tartinin dengesi şaşıyor sanki daha zorlanıyorum eksi görmek içinÇünkü akşam yaptığım sporun ödemi sabaha yansıyor keşke erken saatte yapsam ve benim istahimida spor aciyor sanki Olabilirmi acaba yoksa bı yerimdenmi uyduruyirum
Ilk etapta kacamaklari birakmis olman en Onemlisi cnmCuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım
Eksi olman bile yerinde saymadigin anlamina gelir cnmBeklediğimden az verdim. Ama uykusuzluk wc sorunu etken diys dusunuyorum
Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr
Bilmiyecek bisey yok tatlicim :)) boyle devam edersen 80 - 85 derken bi bakmisin 90 oluvermişinGünaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?