💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam ponim nasılsın?
Olsun be bugün de böyle olsun :))
Evet .116 falandı en son.120 olmuştur belki.aldı biraz.

Bikac gün agirlik vermemek iyi olur heralde :)

Bugün evi süpürup sileyim, camasirlari halledeyim
Bide 2 günlük yemek yaptimmi tamamdir :))
Ameliyata yorgun girecen abla.
Her kadın gibi ((
Bırakalım yumurta kırsın adamlar.makarna falan yapsın.
Doğumdan önce ikramlık lazım olur diye yapın dondurucuya atan bir milletiz

Hosbulduk canım bende dogru beslenmek adına araniza katılmak istedim yoksa süt ayağına saçma sapan şeyler yiyip duruyorum , kurallarınız neler tam olarak acaba

Ay bu çok iyi geldi aslında çogu zaman verdim hep kilo larımı ama nedense şimdi bi türlü yola giremedim.
Bende kanamalı gebelik geçirdim 70 ile başlayıp 110 ile bitti tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeydim.
Hoşgeldin caroline .Ben canan.
Gebelikte herşey münkün.
Geri verirsin inşallah canım.
Yolun uzun kendini aç bırakmadan yap diyetini.
Bebişler ne kadanlıktı?

Benim kiyafetlerin modasi gecti artik yine de olursam içlerine giyerim
Ah ben de kıyıp atamıyorum da.
İçine de giremediği den mecbur yenisi alınıyor... dolap isyanlarda.
Sorma aynıyız sürekli babayı koşturuyor evde baba oynayalım diye , bende bebeği atıyorum adam yakında evden kaçacak :S

Sağlık olsun önce ablada gerisi iner

Nasıl oldun poni
Kendimi "maşa ile koca ayı" daki koca ayı gibi hissediyorum bazen.ellerinde oyuncak oluyoz sıpaların. Canları sağ olsun :))

Fitt_anne bence aşıyı kaybedecek şeyi olanlar yaptırmalı risk grupları
Domuz gribi çıktığında bizimkiler ablamın 40gunlhk bebesi dahil hepsi asi oldu ben unideydim olmadım . Her sene asi oldu ablam maaile grip için onlar bizden çok ve ağır grip oldular. Yani kızamık vs geliştirilmiş ispatlanmış aşilara karşı değilim hatta birçok Avrupa ülkesi çocuğun asi karti yoksa okula kayıt yaptırmıyor risk teşkil ettiği için. Ama ama şuan üretilen rant kavgası olarak hızla geliştirilmis doğruluğu yıllarla ispatlanmamis bir aşıya karşıyım ben .

Arkadaşa hitap olarak yazdım aslında onu ben geleceğin fiti papatya olabilir ama benimki
olsun

Allah söyletti

Hepimiz fit oluyoruz .Ben de nickimi fit badem yapıyorum !!! nasıl!!! Hayali bile iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…