Bebek Beslenmesi beaba saklama kabı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysbar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
368
3
116
Ankara
kızlar beaba nın saklama kabları kullanışlı mı?önerir misiniz.
bir de dökülme olmuyormuş doğru mudur..

walla ben tupperware kullanıyorum çok da memnunum.2 tane çorba ws.saklamak için kapaklı bebek kaplarından aldım.günlük çorbasını falan hep onda saklıyorum.kapağı da sıkı kapanıyoo.çok memnun kaldım.ama senin dediğin markayı hiç duymadım açıkçası ama araştırıcam:)sağlıcaklaa...

canım bende de tupper var.şu şeker kaplarından mı bahsediyorsun hani mavi yeşil gibi renkleri var onları mı söylüyorsun

tutma yerleri war.biri fıstık yeşili biri de mawi turuncu kapaklı.bilmiyorum ama ben memnunum.dışarı giderken de çorbasını ona koyuyorum hiç dökülmedi bu zamana kadar.hep çorbalarını onda saklıyorum.bu arada beaba'yı araştırdım güzel bişeye benziyoo

bende tupperwerinkini kullanıyorum yeşil va turkuaz turuncu kapaklısını çok memnunum

sanırım benimki toz mama kabıymış canım ya memnunum evet bn yoğurt ve sebze püreside koyuyorum katlı olması da avantaj

bende beaba saklama kabı kullanıyorum. çok memnun kaldım. dökülme yapmıyor ama ben her ihtimale karşılık yinede çantanın dibine dik şekilde oturtuyorum. tavsiye ederim hatta ben birkaç tane daha alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…