• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdv'ye konu pohpohlanmak için mi açılıyor?

Evet o TDK'cılardan biri de benim.. benim derdim noktadan sonra büyük harfle başlamak değil.. Roman yada deneme yazmıyoruz, bir forumda yorum yazıyoruz.. zaten burada bahsedilen de bu değil..

"bn gldm ama arkdsm bn glmcm dd. szce bn nsl dvrnsm" ucubeliğinden bahsediyoruz biz.. milyonlarca örnek gösterebilirim BDV'de bu şekilde.. insan okuyacak bunları ve sesli harf paralı değil..

Tamam mesela ben uni mezunuyum dilbilgisi kurallarini da dilimizi de noktalama isaretlerini de iyi biliyorum kullanmadigim zaman muhtemelen onemsememisimdir ö yerine o yazmak gibi kolaya kacmisimsir bana diyebilirsin arkadas duzgun yaz diye ancak ilk orta okul mezunu insanlar var burda yazim kurallarini bilmeyen insanlar var onlara da duzgun yaz demeniz komik duruyor
Kadin derdini acmis anlatmis bi yorum bi care bekliyor bi akil bekliyor ama dilbilimcimiz. Diyor ki :KK20::KK20:

Gercekten herseyin yeri zamani vardir yersiz yapilan doğru işler bile absürt kaçıyor...

Yazimda bir suru noktalama isareti eksigi var ama resmi daireye dilekce yazmiyorum sonucta anlasilir olmasi yeterli
Canım ilkokul mezunu orta mezunu diye ayirmayalim bence geçen bi konu açan öğretmen di yanlış hatırlamıyorsam öyle yerine öle böyle yerine böle kullandı şimdi bu bayan ilkokul mezunumu?
Ben ilkokul mezunuyum sonradan orta lise okudum öncesinde de dikkat ederdim ufak tefek kactigida oluyo telde harfler degisebiliyo yazarken sadece yazmak istedim :KK5:

Canım ilkokul mezunu orta mezunu diye ayirmayalim bence geçen bi konu açan öğretmen di yanlış hatırlamıyorsam öyle yerine öle böyle yerine böle kullandı şimdi bu bayan ilkokul mezunumu?
Ben ilkokul mezunuyum sonradan orta lise okudum öncesinde de dikkat ederdim ufak tefek kactigida oluyo telde harfler degisebiliyo yazarken sadece yazmak istedim :KK5:
Iste ben de tam senin gibi dusunuyorum ya tamam cok guzel konusalim yazalim o ayri mezuniyet olarak ayirdim cunku ben de ogretmenim 8. Sinifta adini yazamayan ama rahatlikla tablet kullanabilen acip kapatabilen mesaj olusturabilen ogrencilerim var simdi bu ki buyuse 5 yil sonra buraya konu acsa neden Türkçeyi duzgun kullanamadin diye kizmak olmuyo
Ha ben de yapiyorum bilmedigimden mi yoo telde yaziyorum nasil geldiyse bazen sesli harfleri yutuyorum bilmiyor muyum yok useniyoruz

Bilenler dikkat etmeli ama bilmeyenlere de dilbigisiii diye kizmanin anlami yok

Sizde sözde noktalama, virgülü biliyorsunuz...:KK14:
Ayrica siz de derken de ayri yazilir

Lutfen yazmayin daha yaa gercekten bilerek mi yapiyosunuz dilbilgisine takmayin bilen bilmeyen vardir diyorum ozetle hala biz savunuyoruz diyip yanlış yazıyorsunuz yaaa :KK70:

Ayrica siz de derken de ayri yazilir

Lutfen yazmayin daha yaa gercekten bilerek mi yapiyosunuz dilbilgisine takmayin bilen bilmeyen vardir diyorum ozetle hala biz savunuyoruz diyip yanlış yazıyorsunuz yaaa :KK70:

Ben savunuyorum demedim, siz kendinizden bahsederken ve bildiginizi söylerken kullanmadiginiz icin yazdim... Ayrica ben dogma büyüme Yurtdisinda olmama ragmen, iyi yazdigimi düsünüyorum...:ssz:

Ben insanlar fikir alışverişi yapıyorlar diye konu açıyor zannediyordum. Her açılan konuda yok pohpohlanmak için konu açılmış bilmem ne yazıyorlar. İnsanlar konuşacak kimseleri kalmadığı için yardım istemek için konu açıyorlar. Buraya bir derdim var diyorlar. Sözde objektif olma adını, KONUYU OKUMADAN yorum yapılıyor. İnsanlar birbirine yardım etmek yerine, neden egolarını tatmin etme peşine düşüyor?
Şu "egolarnı tatmin etme" işine ben de katılıyorum.Sırf laf sokmak için burda var olan üyeler var bnce...

Ben savunuyorum demedim, siz kendinizden bahsederken ve bildiginizi söylerken kullanmadiginiz icin yazdim... Ayrica ben dogma büyüme Yurtdisinda olmama ragmen, iyi yazdigimi düsünüyorum...:KK14:
masallah size o zaman :KK9:

Dilbilimciler diye ayrı bir grup olmasına gerek yok burada. Önümüzde klavye denen ve sesli harflerine dokunduğunda sizi yemeyen bir cisim var,kullanırsak ölmeyiz yani. Okuyamadığım için yarıda bıraktığım bir ton konu var. Zor bir şey değil insanların dikkat edelim dediği. Bu konuda polemiğe ne gerek var anlayamadım.

Konu sahibi, tartıştığın konuya baktımda yapıcak bir şey yok ne yazık ki bir de bunun laf sokup gideyimcileri var.

Konu ne bilmiyorum ama buraya konu açan her tür yoruma açık olmalı.. Şu şu bana yorum yapsın, şunlar şunlar yapmasın, sadece olumlu yorum yapılsın, kimse beni yargılamasın gibi bir lüks yok. He konu açacak kişi derse ben bunları istemiyorum, çözümü çok basit: Konu açmasın.

Konu ne bilmiyorum ama buraya konu açan her tür yoruma açık olmalı.. Şu şu bana yorum yapsın, şunlar şunlar yapmasın, sadece olumlu yorum yapılsın, kimse beni yargılamasın gibi bir lüks yok. He konu açacak kişi derse ben bunları istemiyorum, çözümü çok basit: Konu açmasın.
Olay olumlu yorum ya da olumsuz yorum değil, aynen sizin yaptınız gibi okumadan, sadece başlığı okuyup 'ay ben okumadım ama yazıyımmm' lar. Lütfen önce okuyun, okuduğunuzu anlayın.

Olay olumlu yorum ya da olumsuz yorum değil, aynen sizin yaptınız gibi okumadan, sadece başlığı okuyup 'ay ben okumadım ama yazıyımmm' lar. Lütfen önce okuyun, okuduğunuzu anlayın.
Merak etmeyin gayet de iyi okudum yazdıklarınızı.. Siz de bir konu sahibi olarak olumlu-olumsuz yorumlara açık olmalısınız.

Merak etmeyin gayet de iyi okudum yazdıklarınızı.. Siz de bir konu sahibi olarak olumlu-olumsuz yorumlara açık olmalısınız.
Başlıktan sonrasını okudunuz mu? Okuduysanız bir önceki yorumunuzla çelişiyorsunuz.

Bin bir derdinolan insan var.fikir yazarken saygisizca ve hesap soran tavirlar karsintarafin psikolojisini bozuyor.
Birde dert dert dert insan hergun bakinca olumsuz etkileniyor.

kesinlikle katılıyorum. bazen bir sorunum oluyor. konu açmaya niyetleniyorum ama sonradan vazgeçiyorum şu her konuya fake fake yazanlar yüzünden.:110:

Back
X