Ben insanlar fikir alışverişi yapıyorlar diye konu açıyor zannediyordum. Her açılan konuda yok pohpohlanmak için konu açılmış bilmem ne yazıyorlar. İnsanlar konuşacak kimseleri kalmadığı için yardım istemek için konu açıyorlar. Buraya bir derdim var diyorlar. Sözde objektif olma adını, KONUYU OKUMADAN yorum yapılıyor. İnsanlar birbirine yardım etmek yerine, neden egolarını tatmin etme peşine düşüyor?
Üye adı vermek serbest mi? :)Kime kızdın
Bunlardan biri de benim.Bir de dil bilimcileri var her konuyu okuyup dilbisi kurallarina uymus mu uymamis mi diye kontrol edip not verenler var
Tamam mesela ben uni mezunuyum dilbilgisi kurallarini da dilimizi de noktalama isaretlerini de iyi biliyorum kullanmadigim zaman muhtemelen onemsememisimdir ö yerine o yazmak gibi kolaya kacmisimsir bana diyebilirsin arkadas duzgun yaz diye ancak ilk orta okul mezunu insanlar var burda yazim kurallarini bilmeyen insanlar var onlara da duzgun yaz demeniz komik duruyorBunlardan biri de benim.
Güzel Türkçe konuşulmasına/yazılmasına Ömrümün yettiğince destek olmaya devam edeceğim.
Kim ne derse desin.
hayır değil.Üye adı vermek serbest mi? :)
Üye adı vermek serbest mi? :)
Yazilmasina demissin ve sonrasinda cumle icinde kelimeye başlarken ozel isim olmamasina ragmen ömrümün kelimesini büyük harfle başlamışsınBunlardan biri de benim.
Güzel Türkçe konuşulmasına/yazılmasına Ömrümün yettiğince destek olmaya devam edeceğim.
Kim ne derse desin.
Işte insan önemsenmemeye sinirleniyor aslında.Tamam mesela ben uni mezunuyum dilbilgisi kurallarini da dilimizi de noktalama isaretlerini de iyi biliyorum kullanmadigim zaman muhtemelen onemsememisimdir ö yerine o yazmak gibi kolaya kacmisimsir bana diyebilirsin arkadas duzgun yaz diye ancak ilk orta okul mezunu insanlar var burda yazim kurallarini bilmeyen insanlar var onlara da duzgun yaz demeniz komik duruyor
Kadin derdini acmis anlatmis bi yorum bi care bekliyor bi akil bekliyor ama dilbilimcimiz. Diyor ki
Gercekten herseyin yeri zamani vardir yersiz yapilan doğru işler bile absürt kaçıyor...
Yazimda bir suru noktalama isareti eksigi var ama resmi daireye dilekce yazmiyorum sonucta anlasilir olmasi yeterli
Bir de dil bilimcileri var her konuyu okuyup dilbisi kurallarina uymus mu uymamis mi diye kontrol edip not verenler var
Yazilmasina demissin ve sonrasinda cumle icinde kelimeye başlarken ozel isim olmamasina ragmen ömrümün kelimesini büyük harfle başlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?