- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Mune abla ilk üyelerden mi ki ?bunu sadeceMune bilir :)
Mune abla ilk üyelerden mi ki ?
Cıks ben bilmiyorum çünkü üye olduğumda site 4. yılını geride bırakmıştı, belkiElif abla biliyordur o benden eski.
Teşekkürler ablam yorum yaptığın için Kk Nostalji bölümü olsun benceCıks ben bilmiyorum çünkü üye olduğumda site 4. yılını geride bırakmıştı, belkiElif abla biliyordur o benden eski.
Ben seni sitenin sahibi sanıyordum abla meğer kazen abiymis çok sasirmistimCıks ben bilmiyorum çünkü üye olduğumda site 4. yılını geride bırakmıştı, belkiElif abla biliyordur o benden eski.
Forumda tarama yapılır ama 2006'da site yenilendi, üye sayısı çoğaldığından daha fazla alana ihtiyaç var diye platform taşındı, taşınma esnasında üyelik tarihlerimiz dahil tüm veriler güncel yıl olan 2006 tarihini baz aldı, mesela en eski tarihli üyelikler 2006 olarak görülür oysa Kazen, Curly'nin üyelik tarihi 2001 olmalı, benim 2005 olmalı o yüzden 2001'de açılan ilk konu bile 2006 tarihli gözükeceğinden tespiti mümkün değil, ilk konuya tanık olup konu içeriğini akıl da tutmuş olmak lazım söyleyebilmek için.sitenin yöneticisi. kesin çıkar sistemden...
bende merak etdim ama
:)))Ben seni sitenin sahibi sanıyordum abla meğer kazen abiymis çok sasirmistim
2001 mi ?16 sene valla bravoForumda tarama yapılır ama 2006'da site yenilendi, üye sayısı çoğaldığından daha fazla alana ihtiyaç var diye platform taşındı, taşınma esnasında üyelik tarihlerimiz dahil tüm veriler güncel yıl olan 2006 tarihini baz aldı, mesela en eski tarihli üyelikler 2006 olarak görülür oysa Kazen, Curly'nin üyelik tarihi 2001 olmalı, benim 2005 olmalı o yüzden 2001'de açılan ilk konu bile 2006 tarihli gözükeceğinden tespiti mümkün değil, ilk konuya tanık olup konu içeriğini akıl da tutmuş olmak lazım söyleyebilmek için.
Forumda tarama yapılır ama 2006'da site yenilendi, üye sayısı çoğaldığından daha fazla alana ihtiyaç var diye platform taşındı, taşınma esnasında üyelik tarihlerimiz dahil tüm veriler güncel yıl olan 2006 tarihini baz aldı, mesela en eski tarihli üyelikler 2006 olarak görülür oysa Kazen, Curly'nin üyelik tarihi 2001 olmalı, benim 2005 olmalı o yüzden 2001'de açılan ilk konu bile 2006 tarihli gözükeceğinden tespiti mümkün değil, ilk konuya tanık olup konu içeriğini akıl da tutmuş olmak lazım söyleyebilmek için.
Yok çok sekersin abla Curly i hiç bilmiyorum mesela:)))
Kazen ve Curly dururken ben anca müdüre hanım olurum, sanırım çok sesim çıktığından öyle sanılıyor, cadalozluğum sağolsun :))))
Sorma ben yengem üyeden çok merak ederdim ne yapıyorlar ki diye ? Yengem sürekli forumdaydi ama o zaman lar net kısıtlı olunca üye olamadimBenden meraklısıda varmış ?
Ama bu kadarı fazla 3 milyar 750 milyonluk soru bu
Evet sitenin doğum yılı 2001, 16 sene böyle geniş üye kitlesi olan bir site için gerçekten iyi bir zaman dilimi, şahsen 11 yılına şahit olmuş bir üyesi olarak hele de bu kadar kalabalık bir site olunca takibi, yönetimi, sürekli aktif olan üyeleriyle gurur duyuyorum, Türkiye'nin sayılı sitelerinden biri olmayı başarmak kolay değildir, bunu başardığımızı düşünüyorum, en önemlisi de bence aile gibi olunması, her ne kadar bazen hepimiz birbirimizin saçına yapışsakta:) bana göre sıcak bir ortam.2001 mi ?16 sene valla bravo
Uyku sorunum var hap içtim uyuyamayinca da bunlar oldu İşteBenden meraklısıda varmış ?
Ama bu kadarı fazla 3 milyar 750 milyonluk soru bu
bence çok büyük başarı abla herseyden önce samimiyet ve özveri var tabi buda farkı ortaya koyuyorEvet sitenin doğum yılı 2001, 16 sene böyle geniş üye kitlesi olan bir site için gerçekten iyi bir zaman dilimi, şahsen 11 yılına şahit olmuş bir üyesi olarak hele de bu kadar kalabalık bir site olunca takibi, yönetimi, sürekli aktif olan üyeleriyle gurur duyuyorum, Türkiye'nin sayılı sitelerinden biri olmayı başarmak kolay değildir, bunu başardığımızı düşünüyorum, en önemlisi de bence aile gibi olunması, her ne kadar bazen hepimiz birbirimizin saçına yapışsakta:) bana göre sıcak bir ortam.
Bunda hepinizin katkısı büyük.Uyku sorunum var hap içtim uyuyamayinca da bunlar oldu İşte
bence çok büyük başarı abla herseyden önce samimiyet ve özveri var tabi buda farkı ortaya koyuyor
İş site yöneticisi ve adminlErde bitiyor abla mesela sensiz Kk dusunulemezBunda hepinizin katkısı büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?