Bchg az artıyor :(

Ciciogretmen

Annelik hasretiyle yanan birisi..
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
349
200
23
Arkadaşlar 2 gün önce bchg değerim 341'di bugün 410 oldu. Doktorum düşük olabilir yarın gel bakalım dedi çok korkuyorum ya bu şekilde artışı az olmasına rağmen yine de bebeğini kucağına alan var mıdır yoksa az artış hep olumsuz mu sonuçlanıyo??

Tam iki kat değil de yüzde altmış artması yeter diye biliyorum. Bir de aynı yerde baktırmış olmanız lazım betaya. Laboratuvardan laboratuvar a da değişebiliyor sonuçlar çünkü.

Tam iki kat değil de yüzde altmış artması yeter diye biliyorum. Bir de aynı yerde baktırmış olmanız lazım betaya. Laboratuvardan laboratuvar a da değişebiliyor sonuçlar çünkü.
Benimki sanırım yüzde yirmi oluyo baya az artmış bugün gittim doktora baktı dış gebelik değilmiş ama muhtemelen düşükle sonuçlanacak yarın bi daha bchg yaptır sonuca göre bakalım dedi

Benimki sanırım yüzde yirmi oluyo baya az artmış bugün gittim doktora baktı dış gebelik değilmiş ama muhtemelen düşükle sonuçlanacak yarın bi daha bchg yaptır sonuca göre bakalım dedi

canım çok üzgünüm belli ki çok istiyorsun ama her zaman sağlıklı ve hayırlı bi gebelik iste. İnan 20 Li haftalardan sonra kaybedip zorla doğum yapmak çok çok daha zor. İlk 12 haftada bebek düşüyosa o bebek sağlıklı bi gebelik değildir doktorlar hep bunu söylüyor. İnşallah bi sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın. Ben 6 yıl bekledim tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Hiç bi zaman bebeğim olmucak diye düşünürdüm hep. Benim bile olduysa herkesin olur hiç üzülme. Sadece vakti zamanı var.

Sizin adınıza çok sevindim,evet çok istiyodum ama tabi hayırlısı olsun,3.5 senelik evliyim 2.5 senedir bebek istiyoruz herşeyi yaptım olmuyodu,son 3 ay hiçbirşey yapmadım ilaç kullanmadım kontrole gitmedim ovü günlerini takip etmedim düşünmedim bile hamileliği çünkü biraz yıpranmıştım psikolojik olarak,ama mucize gibi oldu bu bebek,tam o mucizeye tutunmak üzereydim ama o gidiyo hani biraz umut olsa herşeyi yapıcam ama doktor hiç umut vermedi

Canım dediğim gibi bu embriyo sağlıklı olsaydı zaten beta artışları da beklenen gibi olurdu. Sen bu ay iğnelerle ilaçlarla düşmesini engellesen bi sonraki ayda yine bi sürü problem çıkacak. Yani hiç kendini yıpratma. Bak bu kendiliğinden olmuş bi daha olur Allah’ın izniyle. Birde düşükten sonra hamile kalma olasığı daha yüksek oluyor düşükten bi ay sonra hamile kalan çok duydum inşallah seni de duyarız bi dahaki ay

Hadi inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok teşekkür ederim

Merhaba evet artık sağlıklı görünmüyor gibi ..takipte kalın mutlaka ..hiç moralinizi bozmayin..sonuçta gebe kalabiliyosunuz bunu öğrenmiş oldunuz ..rabbim en kısa sürede gönlünüzden geçeni versin

Amin çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bugün doktora progestan kullansam omaz mı dedim o da yine düşük olur sen sadece süreci uzatırsın dedi. Sizce kullanayım mı olumlu etki eder mi kanamayı durdurur mu bendeki?

Bugünkü bchg sonucum da 422 çıktı. Sadece 12 artmış. Hiç umut kalmadı

Bugün yaptırdığım testin sonucuna göre düşüşe geçmiş bhcg,334 olmuş.. kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…