• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri BC Bonacure, L'oreal Professional Series Expert

bellissima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
34
0
86
İstanbul
Kızlar, kuaförlerde satılan bu şampuanlar ve saç bakım ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etkileri ve fiyatları nedir? Alsam mı, almasam mı hangi markayı denesem? Her kuaföre güven olmuyor, para için ürünlerini satabilmek için abartıyorlar mı diye aklımdan geçiriyorum.

Lütfen kullananlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim.opuyorumnanaktan

merhaba, bende loreal absolut serisini kullanıyorum harika bir ürün...
bu şampuan ve sütü harika birde maskesini kullanırsan kırık saçları bile düzeltiyor.
evet pahalı ama en uygun alabileceğin yer tahtakale ve sahte değil.
bende kuaförlerden alıyordum bitince şampuanı değiştirmiştim ve saçlarım berbat olmuştu. 15 gün önce tahtakaleden aldım saçlarım eski haline döndü. şiddetle tavsiyemdir.

merhaba, bende loreal absolut serisini kullanıyorum harika bir ürün...
bu şampuan ve sütü harika birde maskesini kullanırsan kırık saçları bile düzeltiyor.
evet pahalı ama en uygun alabileceğin yer tahtakale ve sahte değil.
bende kuaförlerden alıyordum bitince şampuanı değiştirmiştim ve saçlarım berbat olmuştu. 15 gün önce tahtakaleden aldım saçlarım eski haline döndü. şiddetle tavsiyemdir.

peki ne kadara aldın tahta kaleden ?

ben 2 aydır bonacure acil kurtarma şampuanı kullanıyordum aslında hala kullanıyordum ama evde 2 adet market şampuanı diye tabir ettiğimiz şampuanlardan vardı bitsin diye onlarıda arada kullanıyorum ama bonacure gerçten çok işe yarayan birşey yani ben dönüş yapınca anladım saçlarım kendine geldi dökülen saçlar hızla uzadı ve dökülen yerlerdemink minik saçlar oluşmaya başladı . elimdeki market şampuanını bitirmeye kararlıyım ama 3-4 yıkamada bile saçlarım gene yıpranmış görüntüsü aldı ve o çıkan minik saçlar şimdi dökülüyor..

bugün ankarada kuaför malzemeleri satan bir dükkandan loreal expert absolut repair olan şampuanı aldım kampanyadan 35 lira idi ama daha kullanmadım ve umarım bc'nin verdiği etkiyi verir ama ben bonacure un acil kurtarma şampuanından saçım yıpranmış-boyalı-röfleli-yanmış olmamasına rağmen çok memnun kalmıştım

Back