bbos gebelik geciren varmi

Bende gecirdim üzulme 1 yil sonra tekrar hamile kaldim 38.haftamdayim kizimda gayet saglikli cok sukur. Hangi konuda yardim istiyosun

Bende gecirdim üzulme 1 yil sonra tekrar hamile kaldim 38.haftamdayim kizimda gayet saglikli cok sukur. Hangi konuda yardim istiyosun
Merhaba bnde bos gebelık yasadım 1ay oldu kurtaj olalı.. sızmi tercıh ettiniz 1 yıl snra hamileliği yoksa sınrasında olmadımı acaba nlr yasadınız

ben de gecen mayıs ayında yasadım. tekrar denemek için 3 ay müsade verdi dr, üç ay sonra mol gebelik oldu, şimdi de 7 haftalık hamileyim çok şğkür kalp atışıını duyduk... <3

ben de gecen mayıs ayında yasadım. tekrar denemek için 3 ay müsade verdi dr, üç ay sonra mol gebelik oldu, şimdi de 7 haftalık hamileyim çok şğkür kalp atışıını duyduk... <3
Bana hiç ara fln demedı dr .. mol nedır yani sız bır kere bos gebelık sonrası bır de mol yasayip 3.demi saglıklı gebelık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…