Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ediyorum, benim en son adet 17 temmuzda oldu. transferimde 6 ağustosta olduÖncelikle hayırlı olsun. Son adet tarihiniz üzerinden hesaplayın dr da genelde öyle yapıyor mesela ne zamandı sat ?
bana tek embriyo transfer edildi canım, haftaya çarşamba randevu al dedi kese için sanırım... kese ve kalp atışı kaçıncı haftalarda olur?Bazı doktorların internet sitelerinde transfer gününe göre ya da son adet gününe göre hesaplama vardi. Kan değeri 5. Hafta aralığı sanırım. Gerçi sizin kaç embriyo transfer edildi.
peki doktorra gittiniz mi kese görüldü müMesela daha önce dedim ya bazı doktorların web sitelerinden transfer gününe göre hafta hesabına bakabilirsiniz diye. Ben öyle yaptım mesela şu an 4hafta 4 günlük gösteriyor beni. 5 hafta içinde oluyorum yani. 4 gün sonra 6. Haftaya girecegim.
tamam banada haber verirsin çok heyecanlı :)Cumartesi bakacağız
Son durumun nedir canım kaç haftalık oldu bebişCumartesi bakacağız
. Günündeyim çok heyecanlı ama regl olacakmışım gibi belim ağrıyor göğüslerim aciyor normal mi sende olmuş muyduselam kızlar benim transferin 12. günü çok şükür beta 1185 çıktı... kaç haftalık neye göre belirlenir bundan sonra ki süreçlerimiz ne olacak yardımcı olur musunuzzzz ??? :)))