BBC'nin Soma yalanı deşifre oldu

pembe senin kafan iyimi....sen neyi savunuyorsunnn...hirsiz katil basbakaninimi yarin senin ailenden birine birsey geldiginde bu kelimeleri unutmaa...o kadar insanin cani yandi sen kimi savunuyorsun beeee koyun...

unutmam merak etme. seviyeli yaz koyun ne demek. kendinizden olmayana koyun. haddini bilerek yaz bir daha seni şikayet edeceğim bunu da bil . hırsız katil başbakan öyle mi görürsün kim koyun kim değil . sınırları zorluyorsunuz.

Hadi yavvv o kadar oldu mu? Neyse umarim gelir yakinda p goruntuler.

Burda sen bu yalanı soyledın ben bu yalanı soyledım değil olay ya da siz bu düzmeceyi yaptınız biz asla yapmadık değil.Siyaset böyle çirkin birşey işte her ne taraftan olursa olsun.Paylaşılan haber de 2-3 yorumdur bahsettiğim olaylar da.Ben bunu soyleemeye calısmıstım.Çok yönlü bakabılmek önemli olan.Ama anlaşılmadı anlaşılmaz da.[/QUOTE]

" kandan beslenen vampirler" yazan arkadaşıda şikayet edersin sanırım

kime edersen et...senden korkan snein gibi olsun...

bu da herkesi sikayet edecekk...istedigimi yazarimm beni sikayet etmeklemi tehdit ediyorsun...herkesin gorusu bu...turkiyenin durumu ortadaaa...savas ciktigindaa gorecem sizi..

kime edersen et...senden korkan snein gibi olsun...[/QUOTE

ya sen olamazsin zaten capin yetmez ....at gozlugu takmis etrafda dolasiyorsunuz.siz ancak insanlari asagilayarak siyaset yaparsiniz koyunmus..diyecek cok laf varda iste..

Şurda yazılanların konuyla ne alakası var çözemedim ben
Arkadaş BBC nin yalanı diye konu açmış ama maalesef bazı insanlar olayları görmek istedikleri gibi gördükleri için enteresan yorumlarda bulunmuşlar
Böyle toplumsal felaketlerde elele verip yaraları sarmamız gerekirken biz napıyoruz ,bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyoruz,
milleti galeyana getirerek kim ne yapmaya çalışıyor farkında değilmisiniz gerçekten
Umarım bu olayda bir kasıt veya ihmal varsa suçlular cezalarını çeksinler
Başbakana hakaret eden arkadaş sizde üslubunuza dikkat edin kendiniz söyleyip kendiniz inanıyosunuz ne diyim

yeryüzünde hiç bir hükümet baki kalmamıştır. birgün bu hükümet gidince bunlar ne yapacak abiiiiii

Gezi olaylarinda imamin karisi olmustu birtanesi bu provakatörlerin, birtaneside simdi madenci karisi olmus..
Allah layik oldugunuz sekilde muamele etsin size ne diyelim

Ayricaa;
Seviye abideleri sardi etrafimizi ya:))

Ama bunlar seviyeyi yanlis anlayip kendini abide zannedenler..
Benim yorumlarimdan uzak durun bea..
Yapismissiniz söküp atamiyoruz..
Ben böyle kisilikte insanlar görmedim ya..
Birkac tane var, sürekli pesimdeler resmen:))

Bi gidin ya yapitiniz sökemiyorum:))

Özelden genelden bir kurtulamadim ya, sürekli yaziyorlar sürekli pesimdeler...

Son düzenleme:
yeryüzünde hiç bir hükümet baki kalmamıştır. birgün bu hükümet gidince bunlar ne yapacak abiiiiii

Padişah yapacaklar ne gitmesi bu calismalar kendini parcamalar boşuna mi sanıyoruz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca mesajlariniza bir milyon gülücük ekleyip diğer konularda ben somaya çok üzülüyorum yazıyorsunuz ya hic inandiriciligi olmuyor haberiniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye?
Bol keseden sallayasın diye mi uzak duralım yorumlarından?
Huyum bu, yalana, sallamaya, provakosyana ve fanatizme tahammülüm yok..
Özelden rahatsız eden kimse kiblersin.
Buraya da yazıyorsan bunu kim olduğunu yazacaksın, yoksa iftira atıyorsun.

Gecikme için kusura bakmayın, birkaç topik ve mesajla ilgilenmem gerekti, şimdi sizlerle ilgileneceğim.

Önce hangi topikten başlasam diye o piti piti sayışma yapmam lazım.

Weiss cok hayranin var cok bende gördüm hele birisi var peşinde dolasiyor:)))

Valla sallayanlari ben cok iyi biliyorum:))
Su maket ucagi " anka" gibi tanitmadan beri sallamalarinizi bile umursamiyorum cünkü artik sallamak icin degil tamamen bilgi eksikliginden salladiginiza emin oldum:))
Simdi konuyu dagitmayin yada dagitin amaa ben cevap vermeyecegim ok:)))))
Neden mi?
Nedeni ni söyleyeyim merakta kalirsiniz siz simdi:))

Bir kisi ile fikir alisverisi yapacaginiza inanirsaniz karsilikli yazisirsiniz:)
Kisilerin Bilgi eksikligi ve o bilgi eksikligi ile yaptigi konusma bilen icin komediden baska birsey olmuyor:))
Tekrar hatirlatayim " maket ucak" "anka" olayi:)))))))))))

Hadi iyi günler konu dagilmasin, yada siz kendi halinizde, kendi kendinize dagitin iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…