pembe senin kafan iyimi....sen neyi savunuyorsunnn...hirsiz katil basbakaninimi yarin senin ailenden birine birsey geldiginde bu kelimeleri unutmaa...o kadar insanin cani yandi sen kimi savunuyorsun beeee koyun...
unutmam merak etme. seviyeli yaz koyun ne demek. kendinizden olmayana koyun. haddini bilerek yaz bir daha seni şikayet edeceğim bunu da bil . hırsız katil başbakan öyle mi görürsün kim koyun kim değil . sınırları zorluyorsunuz.
unutmam merak etme. seviyeli yaz koyun ne demek. kendinizden olmayana koyun. haddini bilerek yaz bir daha seni şikayet edeceğim bunu da bil . hırsız katil başbakan öyle mi görürsün kim koyun kim değil . sınırları zorluyorsunuz.
kime edersen et...senden korkan snein gibi olsun...[/QUOTE
ya sen olamazsin zaten capin yetmez ....at gozlugu takmis etrafda dolasiyorsunuz.siz ancak insanlari asagilayarak siyaset yaparsiniz koyunmus..diyecek cok laf varda iste..
ya sen olamazsin zaten capin yetmez ....at gozlugu takmis etrafda dolasiyorsunuz.siz ancak insanlari asagilayarak siyaset yaparsiniz koyunmus..diyecek cok laf varda iste..
senin capinda olacagimaaa hic olmuyum bu hayattaa daha iyi...benimde konusacakk lafim var ama yeri degil...simdi sende sikayet edersin...korkumdan degil bosuna nefes tuketmek istemiyorum...
Hiccc seviyesine inip cevap vermeyin..
Bazi insanlar vardir, yazacaginiz kelimeleri birakin harcayacaginiz enerjiye bile degmeyecek olan..
Kendisini tarif etmis demek ki deyip gecin..
Ayrica Kabatas olayi gayette gercek..
Kabatasta öyle bir olay olmadigini 1 yil sonra cemaat montajcilari kaset hazirlayip " yok öyle birsey" deyincemi yok sayacagiz:))
Olay oldugu zaman pek muhterem AKP düsmani gazeteciler ropörtaj yapip, olayi yasayan kisinin aldigi darbeler, yasadigi travmaya bizzat sahit olup " utandik" demislerdi..
Alinan raporda hala ortada..
Simdi The Cemaat 1 yil sonra Basbakana kullanmak icin baska bir günün kasetini montajlayip " yok öyle bir olay" diyecek bizde " tamam yokmus" diyecegiz..
Sormazlar mi size The Cemaat " madem kaset vardi, madem öyle bir olay yoktu 1 yildir neredeydiniz " diye:))
Simdi tekrar söylüoruz!
Ölen insanlarin acisini kullanip, sahte kiliklara giren ve yakip yikan kan emici vampirlerin Alllah belasini versin!!!
Seviyeden bahsedene bak sen...Hiccc seviyesine inip cevap vermeyin..
Bazi insanlar vardir, yazacaginiz kelimeleri birakin harcayacaginiz enerjiye bile degmeyecek olan..
Kendisini tarif etmis demek ki deyip gecin..
Ayrica Kabatas olayi gayette gercek..
Kabatasta öyle bir olay olmadigini 1 yil sonra cemaat montajcilari kaset hazirlayip " yok öyle birsey" deyincemi yok sayacagiz:))
Olay oldugu zaman pek muhterem AKP düsmani gazeteciler ropörtaj yapip, olayi yasayan kisinin aldigi darbeler, yasadigi travmaya bizzat sahit olup " utandik" demislerdi..
Alinan raporda hala ortada..
Simdi The Cemaat 1 yil sonra Basbakana kullanmak icin baska bir günün kasetini montajlayip " yok öyle bir olay" diyecek bizde " tamam yokmus" diyecegiz..
Sormazlar mi size The Cemaat " madem kaset vardi, madem öyle bir olay yoktu 1 yildir neredeydiniz " diye:))
Simdi tekrar söylüoruz!
Ölen insanlarin acisini kullanip, sahte kiliklara giren ve yakip yikan kan emici vampirlerin Alllah belasini versin!!!
Hakaret etmeden yazı yazamayan sensin ama neyse.
Ya şu kabataş olayının üzerinden 50 Cuma geçti, nerde peki görüntüler.
Biraz tutarlı, seviyeli atın ki diğer yazdıklarınızda güme gitmesin.
Rapor varmış, nerden bilicez biz o kadının merdivenden düşmediğini.
Ben yaralı birini hastaneye götürüp darp raporu alayım, sonrada gazeteye çıkıp canım kimi isterse onu suçlayayım.
Gözümüzle görüp kulağımızla duyduğumuz şeyleri inkar edip siz söylüyorsunuz diye bir beyana inanıcaz.
Şu yazdıklarınıza kendinizi bile inandırmak için terapiye gidiyor olmalısınız.
Biat kültürü müdür nedir, bilemedim.
yeryüzünde hiç bir hükümet baki kalmamıştır. birgün bu hükümet gidince bunlar ne yapacak abiiiiii
Gezi olaylarinda imamin karisi olmustu birtanesi bu provakatörlerin, birtaneside simdi madenci karisi olmus..
Allah layik oldugunuz sekilde muamele etsin size ne diyelim
Ayricaa;
Seviye abideleri sardi etrafimizi ya:))
Ama bunlar seviyeyi yanlis anlayip kendini abide zannedenler..
Benim yorumlarimdan uzak durun bea..
Yapismissiniz söküp atamiyoruz..
Ben böyle kisilikte insanlar görmedim ya..
Birkac tane var, sürekli pesimdeler resmen:))
Bi gidin ya yapitiniz sökemiyorum:))
Özelden genelden bir kurtulamadim ya, sürekli yaziyorlar sürekli pesimdeler...
Weiss cok hayranin var cok bende gördüm hele birisi var peşinde dolasiyor:)))Gezi olaylarinda imamin karisi olmustu birtanesi bu provakatörlerin, birtaneside simdi madenci karisi olmus..
Allah layik oldugunuz sekilde muamele etsin size ne diyelim
Ayricaa;
Seviye abideleri sardi etrafimizi ya:))
Ama bunlar seviyeyi yanlis anlayip kendini abide zannedenler..
Benim yorumlarimdan uzak durun bea..
Yapismissiniz söküp atamiyoruz..
Ben böyle kisilikte insanlar görmedim ya..
Birkac tane var, sürekli pesimdeler resmen:))
Bi gidin ya yapitiniz sökemiyorum:))
Özelden genelden bir kurtulamadim ya, sürekli yaziyorlar sürekli pesimdeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?