BBC'nin Soma yalanı deşifre oldu

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/bbc_8846.jpg

CHP'Lİ KADININ "MÜFTÜ KARISI" OLAYI TEKRARLANDI
Gezi'den sonra sıra Soma'da Gezi’deki “Müftü karısı tezgahı” bu kez BBC Türkçe muhabirleri eliyle Soma’da planlandı. Gezi kalkışmasında “Müftü karısıyım” diyerek başına bir örtü geçirip provokasyon yapan CHP’li Gül Taşlı Cenal vakasının aynısı Soma’da yaşandı.

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/bbc-eylem_3784.jpg
"AK PARTİ'NİN TEHDİDİ" DİYE KONUŞTULAR
BBC Türkçe muhabiri Rengin Arslan’ın görüntülediği iki kadın ölen madenci eşleri diye sunuldu. “Soma‘daki mezarlıkta dua etmeye geldiler” diye lanse edildi, iki kadının AK Parti’nin ‘işten çıkarma tehdidiyle’ oy topladığı iddiaları gündeme getirildi.

DURAN ADAM EYLEMİNDEKİ KADIN..
Ancak videodaki genç kadınların, 1 Mayıs eylemlerinde çekilen fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Aynı kadınlar, Gezi olaylarının hemen ardından türeyen Duran Adam eylemlerinde görüntülenmişti. Hatta kadınlardan biri, Duran Adam eylemini başlatan kişi ile fotoğraf bile çektirmişti.

en son haber

Iste provakatörler bunlar..

AKP ye oy vermezseniz isinizden kovulursunuz yalaninin kaynagi bulundu..

Allah belanizi versin sizin acilardan, kandan beslenan vampirler sizi..

Okurken benim aklımada iki yalan tezgah geldi.
Hatırlarsınız muhakkak;
Hani şu üstü çıplak adamlar tarafından üzerine işenen Başbakanın başörtülü bacısı tezgahı.
Birde Camide içki içildiği yalanı.
Ne çok düzenbaz var değil mi bu aralar.
Bende yukardaki arkadaş gibi hakaret , beddua edebilirim o zaman bu düzenbazlara.
Neyse....
Bana yakışmaz...

İnsanlar neden boyle basit islerin pesindeler anlamiyorum gercekten hele boylesi bi gunde. Ben utandim valla gorduklerimden duyduklarimdan Yazik bize yuuuhhh bize nasil insanliktan ciktik biz yaa.

Ulkenin bas karistiricidi belli halkta onu takip ediyor olsa gerek.

Yok parkon saydıkların provokator sınıfından saylanmıyor bilmiyor musun.
Olmayan görüntüye ne galeyane geldi millet ama diimi ? Meali provokasyon dimi bunun ?
Her duruma eşit tepki vereceksin ama işte nerdeee.

Olmayan görüntüye ne galeyane geldi millet ama diimi ? Meali provokasyon dimi bunun ?

benim aklımada şu imam karısıyım diyen kadın aklıma geldi. ülkenin durumunu biliyoruz siz herşeyi başbakandan bilirseneniz bizde böyle davranırız.
allahım ya hepiniz konu açıyorsunuz açılmış konuyu yine açıyorsunuz kimse size bişey demiyor. yok ya

millet galeyane gelmiş evet sokaklara çıktık polise taş attık vatandaşın camını çercevesini indirdik . yoldan geçen ambulansa tekme attık. galeyane gelen sizler misiniz bizler miyiz. aynaya bakın

bb'nın ne alakası var konuyla imam karısı veyahut kabatas provokasyonunun ? Bb kelimesini sarfettim mi ben ?
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı.
Ortalama bir 30pembe alakalı alakasız her yorum içerisinde 8 kez basbakanımız kelimesini yazabiliyor.

olmayan görüntülerler milleti galeyana getirdiler diyorsun kim getirdi milleti galeyana . kimse galeyana falan gelmedi bunu da bil

olmayan görüntülerler milleti galeyana getirdiler diyorsun kim getirdi milleti galeyana . kimse galeyana falan gelmedi bunu da bil

Allahını seversen pembe şu yorumunu bi daha oku.Günler sonra ilk defa beni güldürdün Allahta seni güldürsün..Resmen kendi soruna kendin cevap verdin .Ben isim vermedim kim olduguna dair sen konuya atlayıp cevap verdin canım benim be

Kim getirdi galeyane he söyle kim ??
Kimse galeyana falan gelmedi.
:)

Sen çok yaşa emi.İyi ettin geldin yine valla.

Heee bi de kabatastaki basortulu baci vardi degil mi? sahi ne oldu hani cuma yayinlancakti goruntuler. Bu gun kacinci cuma oldu sayamadim.

neyine güldün anlamadım cevap veremeyince böyle oluyor demek ki. galeyan ortada yok diyorum velhasıl anladın

neyine güldün anlamadım cevap veremeyince böyle oluyor demek ki. galeyan ortada yok diyorum velhasıl anladın

Yahu geldin kendin sardın bana ne cevap verememesi ?
Galeyana geldiler dıyorum.
Herseyi basbakandan bılıyorsunuz diye bana cevap verdin kel alakayla.
Basbakan kelimesi yorumumda geçmedi dıyorum.
Kım ozaman galeyane getirdi ? Kimse galeyana gelmedi diyorsun.
Git bi hava al sen iyi gelir.

Şaka gibi gerçekten..Olaylardan bu kadar mı bihabersin sen?

Olmayan görüntülerle "camide içki içiliyor, baş örtülü bacımın üstüne işediler" yalanını uyduran senin başbakanın...

Ama kimseyi galeyana getiremedi..Kendi attığı iftira kendi elinde patladı, görüntüler hiç bir zaman ortaya çıkmadı, çünkü böyle bir görüntü yoktu

Son düzenleme:

Arkadaş hükümete muhalefet olan herkesi bir görüyor chelzy.
Ben " başbakanın başörtülü bacısı" dedim ya, orda takılı kalmış,
Boşver sen, ceza almaya değmez.

pembe senin kafan iyimi....sen neyi savunuyorsunnn...hirsiz katil basbakaninimi yarin senin ailenden birine birsey geldiginde bu kelimeleri unutmaa...o kadar insanin cani yandi sen kimi savunuyorsun beeee koyun...

Heee bi de kabatastaki basortulu baci vardi degil mi? sahi ne oldu hani cuma yayinlancakti goruntuler. Bu gun kacinci cuma oldu sayamadim.

Pelin bb'nın camıde ıckı ıctıler görüntüleri cuma yayınlayacagız provokasyonunu yapmasının üzerinden en son 2 hafta önce yazmıştım 46 hafta geçmişti canım.Kabatas provokasyonunun üzerinden ne kadar geçti bak onu net bilmiyorum yalan olmasın şimdi.

Burda sen bu yalanı soyledın ben bu yalanı soyledım değil olay ya da siz bu düzmeceyi yaptınız biz asla yapmadık değil.Siyaset böyle çirkin birşey işte her ne taraftan olursa olsun.Paylaşılan haber de 2-3 yorumdur bahsettiğim olaylar da.Ben bunu soyleemeye calısmıstım.Çok yönlü bakabılmek önemli olan.Ama anlaşılmadı anlaşılmaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…