http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/bbc_8846.jpg
CHP'Lİ KADININ "MÜFTÜ KARISI" OLAYI TEKRARLANDI
Gezi'den sonra sıra Soma'da Gezideki Müftü karısı tezgahı bu kez BBC Türkçe muhabirleri eliyle Somada planlandı. Gezi kalkışmasında Müftü karısıyım diyerek başına bir örtü geçirip provokasyon yapan CHPli Gül Taşlı Cenal vakasının aynısı Somada yaşandı.
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/bbc-eylem_3784.jpg
"AK PARTİ'NİN TEHDİDİ" DİYE KONUŞTULAR
BBC Türkçe muhabiri Rengin Arslanın görüntülediği iki kadın ölen madenci eşleri diye sunuldu. Somadaki mezarlıkta dua etmeye geldiler diye lanse edildi, iki kadının AK Partinin işten çıkarma tehdidiyle oy topladığı iddiaları gündeme getirildi.
DURAN ADAM EYLEMİNDEKİ KADIN..
Ancak videodaki genç kadınların, 1 Mayıs eylemlerinde çekilen fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Aynı kadınlar, Gezi olaylarının hemen ardından türeyen Duran Adam eylemlerinde görüntülenmişti. Hatta kadınlardan biri, Duran Adam eylemini başlatan kişi ile fotoğraf bile çektirmişti.
en son haber
Okurken benim aklımada iki yalan tezgah geldi.
Hatırlarsınız muhakkak;
Hani şu üstü çıplak adamlar tarafından üzerine işenen Başbakanın başörtülü bacısı tezgahı.
Birde Camide içki içildiği yalanı.
Ne çok düzenbaz var değil mi bu aralar.
Bende yukardaki arkadaş gibi hakaret , beddua edebilirim o zaman bu düzenbazlara.
Neyse....
Bana yakışmaz...
Yok parkon saydıkların provokator sınıfından saylanmıyor bilmiyor musun.
Olmayan görüntüye ne galeyane geldi millet ama diimi ? Meali provokasyon dimi bunun ?
Her duruma eşit tepki vereceksin ama işte nerdeee.
Yok parkon saydıkların provokator sınıfından saylanmıyor bilmiyor musun.
Olmayan görüntüye ne galeyane geldi millet ama diimi ? Meali provokasyon dimi bunun ?
Her duruma eşit tepki vereceksin ama işte nerdeee.
benim aklımada şu imam karısıyım diyen kadın aklıma geldi. ülkenin durumunu biliyoruz siz herşeyi başbakandan bilirseneniz bizde böyle davranırız.
allahım ya hepiniz konu açıyorsunuz açılmış konuyu yine açıyorsunuz kimse size bişey demiyor. yok ya
bb'nın ne alakası var konuyla imam karısı veyahut kabatas provokasyonunun ? Bb kelimesini sarfettim mi ben ?
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı.
Ortalama bir 30pembe alakalı alakasız her yorum içerisinde 8 kez basbakanımız kelimesini yazabiliyor.
olmayan görüntülerler milleti galeyana getirdiler diyorsun kim getirdi milleti galeyana . kimse galeyana falan gelmedi bunu da bil
Allahını seversen pembe şu yorumunu bi daha oku.Günler sonra ilk defa beni güldürdün Allahta seni güldürsün..Resmen kendi soruna kendin cevap verdin .Ben isim vermedim kim olduguna dair sen konuya atlayıp cevap verdin canım benim be
Kim getirdi galeyane he söyle kim ??
Kimse galeyana falan gelmedi.
:)
Sen çok yaşa emi.İyi ettin geldin yine valla.
neyine güldün anlamadım cevap veremeyince böyle oluyor demek ki. galeyan ortada yok diyorum velhasıl anladın
neyine güldün anlamadım cevap veremeyince böyle oluyor demek ki. galeyan ortada yok diyorum velhasıl anladın
Yahu geldin kendin sardın bana ne cevap verememesi ?
Galeyana geldiler dıyorum.
Herseyi basbakandan bılıyorsunuz diye bana cevap verdin kel alakayla.
Basbakan kelimesi yorumumda geçmedi dıyorum.
Kım ozaman galeyane getirdi ? Kimse galeyana gelmedi diyorsun.
Git bi hava al sen iyi gelir.
Heee bi de kabatastaki basortulu baci vardi degil mi? sahi ne oldu hani cuma yayinlancakti goruntuler. Bu gun kacinci cuma oldu sayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?