- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Tamam, çok teşekkür ediyorumBen de çok açık tenliyim sadece light olan var onu alın, en açığı o .
Siz de mi Garnierın uzun tüpteki bb kremini kullanıyordunuz?Bu soruyu aynen ben soracaktım. Aynı şekilde garnier kullanıyordum, değişmiş galiba. Epeydir arıyorum. Açık ton olandı benimki, geçenlerde aldım yine garnier açık ton (uzun kutulu olan değil), rengi cildime çok koyu geldi. Boşa gitti yani.
Evet. Onu bulamayınca şişkosundan aldım.Siz de mi Garnierın uzun tüpteki bb kremini kullanıyordunuz?
Siz de hiçbir yerde bulamadınız, değil miEvet. Onu bulamayınca şişkosundan aldım.
Bulamadım maalesefSiz de hiçbir yerde bulamadınız, değil mi
Ben çok memnundum kendisinden. Siz de mi severek kullanıyordunuz?Bulamadım maalesef
Evet, kapatıcılığı, rengi filan tam uyuyordu yüzüme.Ben çok memnundum kendisinden. Siz de mi severek kullanıyordunuz?
Ben garnier bulamayınca onu aldım açık tonunu. Şu an kullanıyorum. Rengi uydu ama kapatıcılığı yetersiz geldi.Gratislerde satılan Ziaja bb kremi deneyen var mı peki?
Benim cildimde de yer yer kırmızımsı hafif koyu lekeler var. Sivilce izi gibi. Fakat çok yoğun değil. Sadece ton eşitsizliği şeklindeBen garnier bulamayınca onu aldım açık tonunu. Şu an kullanıyorum. Rengi uydu ama kapatıcılığı yetersiz geldi.
Yüzümde kırmızı sivilce lekeleri var. Onları kapatmaya yetmedi, garnier'in uzun şişesi yetiyordu. Sizin lekeniz filan yoksa alabilirsiniz.
Çok iyi değil kapatıcılığı. Hatta ben sürmesem bile olurmuş dedim, çok az fark ettirdi sanki. Ama bitsin diye kullanıyorum.Benim cildimde de yer yer kırmızımsı hafif koyu lekeler var. Sivilce izi gibi. Fakat çok yoğun değil. Sadece ton eşitsizliği şeklinde
Sanırım ben farmasiyi deneyeceğim. Yalnız hangi tonunu almalıyım karar veremedim. Siz de garnierın en açık rengini kullanıyordunuz değil mi? O zaman farmasinin de en açık tonu tutar mı sizce?Çok iyi değil kapatıcılığı. Hatta ben sürmesem bile olurmuş dedim, çok az fark ettirdi sanki. Ama bitsin diye kullanıyorum.
Yok benimki en açık değildi. Bir "açık ton" var, bir de "çok açık ton". Eskiden açık tonu kullanıyordum ama şişkosunun açık tonu bana çok koyu geldi. Çok açık olanı da almıştım, o da şeffaf gibiydi, hiçbir şeyi kapatmadı. İkisi de çöp oldu, duruyor öyle.Sanırım ben farmasiyi deneyeceğim. Yalnız hangi tonunu almalıyım karar veremedim. Siz de garnierın en açık rengini kullanıyordunuz değil mi? O zaman farmasinin de en açık tonu tutar mı sizce?
Ben de bunun yapısını çok beğendim ama yüzümde kaşıntı yaptı. Gerçi hangi makyaj ürünü olursa olsun kaşıntı yapıyor yüzümde. Masa başı çalıştığım için elim sürekli yüzümde olur ve hiçbir ürün kalmazPure Beauty
Loreal infallible çok kalıcı, denemediyseniz tavsiye ederimBen de bunun yapısını çok beğendim ama yüzümde kaşıntı yaptı. Gerçi hangi makyaj ürünü olursa olsun kaşıntı yapıyor yüzümde. Masa başı çalıştığım için elim sürekli yüzümde olur ve hiçbir ürün kalmaz