"Bazı kızlar makyaj yapar, bazıları sadece gülümser."

trucsviolet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
5
0
Merhaba arkadaşlar:)
Direk konuya giriyorum; Ben "Makyaja Elveda" demeye hazırım! Peki ya siz?
Dğal güzellik'in ne demek olduğunu anlayalım:)

Bakın şöyle bir örnek vereyim. Kesinlikle birini seviyorum birini sevmiyorum diye bu iki ünlüyü koymadım.
İkisi de çoğu kişi tarafından "çok güzel" bulunan bayanlar.
Ama sarışın olan "daha güzel" bulunuyor. Bu iki bayanın da vücutları çok güzel. Makyajla ikisi de harika görünüyor. Değil mi?

"Peki ya makyajsız halleri? Hangisi daha güzel? Bence sağdaki."

Tabii ki belki bizde makyajsız sarışın bayan gibi görünüyor olabiliriz.
Ama kendimizi makyaja alıştırmayıp doğal yollarla kendimize bakarsak neden makyajsız da hoş görünmeyelim? :)

Bir deee bakın internetten bazı yorumlar buldum. Bazıları hem komik hem de sinir bozucular değil mi?:)
Bu sayede kendimize güvenimiz yerine gelsin o zaman;

-''Makyaj yapmadan, sokaktaki bakkala 2 ekmek almaya bile gidememe'' hastalığına yakalanmış tüm kızlara acil şifalar dilerim.

-Bugün kadın kılığına girmiş bi makyaj takımı gördüm. Bildiğin yürüyordu, ilginç.

-''Makyaj, kadınların karıncalı görüntüsünü Full HD yapma sanatıdır.''

-Kız ekmek almaya bakkala gidicek tam 1 saat makyaj yapıyor, elbise seçiyor. Bakkal bakkal değil sanırsın Miss Turkey jürisi.

-Yüzünde iki kilo makyaj, boyama kitabına dönmüşsün, bana dürüst ol diyosun, önce sen bi kendin ol; sonra bidaha konuşalım.

-Bazı kadınları hanginiz "ne kadar çok makyaj yaparsanız o kadar çok güzel olursunuz" diye kandırdıysa ortaya çıksın iki çift lafım var

-Canım Allah süslemiş seni gamze vermiş,neden hala makyaj yaptığını anlamıyorum.

-Vücudunun %70 Makyaj olmuş, hala ben ' Doğallıktan yanayım ' diyor. HE CANIM HE.

-Sabahın 8'inde fönlü saçlar, full makyaj, şıkıdım kıyafetler ile hayata karışan kadın.. Peki o yüzüne yapıştırdığın tiksinti ifadesi niye?

İşte böyle... :) Peki makyajsız kendimizi nasıl daha hoş gösterebiliriz?
-İlk olarak bol bol su içiyoruz. Su cilt için çok faydalı.
-"İnsanı en çok değiştiren şeylerden biri de saçlarıdır!" Bu yüzden saç kesimimizi yüzümüze uygun ayarlıyoruz.
-Kaşlar ve kirpikler! Bunun için forumda Kaş çoğaltma, kirpik uzatma başlıklarına göz atabilirsiniz:)
-Sağlıklı beslenme! Napıyoruz özellikle abur cuburu azaltıyoruz!
-Egzersiz yapıyoruz! Yüzümüz kadar vücudumuzun da hoş görünmesi önemli.
-Dişler! Mutlaka fırçalıyoruz:)
-Güneşten korunuyoruz!
-Cildimizin nemini eksik bırakmıyoruz!
-Gülümsüyoruz!
-En önemlisi de sivilce, siyah nokta gibi problemlerimiz varsa bir doktora danışıyoruz!:)

Bunlar da kim yahu :)
Bir tek ben mi tanımıyorum acaba ?

Makyaj yerinde ve kararında yapılırsa güzeldir.
Yanlış makyaj,en güzel kadını bile çirkin yapar.

Saclarin bakimli olmasi da cok onemli gercekten :)
Bende artik daha az makyaj yapmaya calisiyorum.

ruh halime gore degişiyor kim nasıl begenir sever diye kendimi kasamıyorum kimi erkek simsiyah boyanmı gozleri cekici buluyo kimisi bulmuyo her erkekde aynı degil:) yazın koyu makyaj yapmıyorum zaten sıcak akıyor diye..ama makyaj kadının kendine gelmesini saglıyor olmazsa olmaz:)

genellikle makyaj yapmam. kendimi eğer çok soluk hissediyorsam bi rimel sürerim. nedense makyajla kendimi çok olgun göründüğümü hissediyorum yüzde doğallığı çok seviyorum sadece saçlarımı boyamadan asla duramam ama :)

Kadın dediğin iki boyanacak arkadaş, rimel şart, allık şart, ruj da isteğe göre.

Abartanlar gocunsun şimdi:)))

katılıyorumm
neden erkekler sıfır makyajla çekici olabiliyoken kadınlar bunu olmazsa olmaz haline getiriyorlar ki??
hem yaradılış olarak erkeklerde çok daha güzel olmalarına rağmen ...
Ben kendimi bildim bileli makyaj yapmıyorum.İlk allığımı 21 yaşımda aldım,bi sene geçti üzerinden bitmedi gitti ^^
İlk farımı da bundan 6 ay önce aldım,baktım kullanmıyorum ev arkadaşıma sattım

Çok doğru, fikrinize katılmakla beraber bunu yapamayacağım sanıyorum.
Çünkü cildim fazlasıyla yağlı.
Dışarı çıkarken muhakkak pudramı sürerim
Saçlarımı 21 yaşına kadar hiç boyamadım... Derken geçen ay açık kızıla boyadım aklım esti.
Sonuç mu?
Hüsran...
Şimdi akmasını bekliyorum...
Doğal haline dönsün, belki kına yaparım ama kendi saç rengimi özledim şimdiden...
Ama cildim dediğim gibi yağlı ve tek tük sivilce barındıran bir ten.
Özellikle pudrasız rahat edemiyorum.
Ve şunu diyorum; cildiyle problemi olan kadınların başvurduğu bir yöntem makyaj.
Açıkçası cildim yağlı olmasa hiç makyaj yapmadan çıkarım dışarı.
Çünkü daima doğal güzelliği savunurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben makyaja azda olsa her kadının ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Zaten güzel olmayan birisi makyajla mükemmel güzelliğe kavuşmaz.Bi kadın zaten güzelse kaşı, gözü, ağzı, burnu makyajla bu güzelliğini daha da ön plana çıkarır.Benide makyajsız görüp 'daha da güzelmişsin' diyenler çok fazla ama ne kadar güzelde olsa insan solgun, yorgun görünüyor :) Cilt bakımlarıma, kişisel temizliğime zaten çok dikkat ederim .Makyajımıda eve gelir gelmez siler hemen yüz toniğimi, gece yatmadan maskemi yaparım .

bende doğallığı seçtim ...

1.5 senedir saçımı boyamıyorum...(kendi rengim için şanslıyım ...geçte olsa fark ettim)

fondoten pudra zaten kullanmıyordum

bb cream kullanıyorum ama onun da en doğalını buldum %70 doğal....

eskiden çok far kullanırdım

onuda bıraktım kalem ve rimel yeterli...

onlarda mineral makyaj...

ama yinede erkekler nerde yürüyen boya kutusu varsa onlara bakıyor ...

daha tam olarak ayırt edemiyolar gerçekleri

Bir erkeğin beni beğenmesi için asla süslenmem,püslenmem.Kendim için yaparım ne yapıyorsam,kendim kendimi beğenmeli,güzel görmeliyim.Aynaya baktıgımda gördüğüm memnun etmeli beni..Ruh halim önemli tabii..Gün gün değişir,genelde makyaj yapmam.Yapmam diyorsam kalem, ruj sürüp makyaj yapmıyorum demem,hiç bir kozmetik ürün yoktur cildimde.Saçlar önemli bakımını aksatmam onuda demeden geçmeyeyim.Fönlerim yani şekline dikkat ederim,yıpranma durumuna karşın serumlarla destekliyorum,yoksa saç kalmazHerneyse makyajı severim,yakıştırırım kendime. Fondöten pek kullanmam yani BB yeterli oluyor şu ara,eyeliner,ruj ve allık kendimi mükemmel hissetiriyor. Tabi Cilt temizliğine dikkat ederim,Eve ulaşınca temizlenir,maskemi yaparım..Kil maskem,aloe veralı rahatlatıyorda..Tabi ki kremler!! Vazgeçilmezim..Yetiyor bana..Özeliikle bitkisel ürenler,aktarlar iyi ki var:)Şimdi yaz geliyor,güneş ışınlarına karşı koruyucu kremler,makyaj ürünleri kullanıyorum.Öyle yani, ruhum mutluysa ben gülerim.:).

makyaj bence güzel yerleri vurgulamk için lazım, olmasa da olur elbette ama biraz değişiklik insana kendini iyi hissettirbilir.

makyaj yapmak bir sanattır arkadaşlar, herkes iyi makyaj yapamaz. Önce bunun ayrımını yapabilmeli insan. Doğru ellerden çıkan bir makyaj kişiyi çok güzel gösterebilir. Ben de gündelik hayatta doğallıktan yanayım, genelde "no makeup look" dedikleri türden doğal makyaj yapıyorum, yani makyajsız gibi. Ama özel bir geceye giderken mutlaka full makyaj yaparım ki, o halimi de insanlar çok sık görmediği için çok beğenirler ve yakıştırırlar. Boya küpüne düşmüş gibi dediğimiz insanlar emin olun iyi makyaj yapamayan, renkleri doğru kullanamayan insanlar.

Doğru makyaj yapan (yani yaptıran) ünlülerden biri de Kim Kardashian. O kadının makyajı her zaman çok iyidir, makyözü çok başarılı.

makyajı sevmiyorum. evet ünlüler için gerekli olabiliyor ona lafım yok ya da özel günlerde evet...
ama ben hayatım boyunca 4-5 kez fondoten sürmüşümdür herhalde. çok nadiren kullanırım. pudra falan da kullanmıyorum.
gözüme kalem çeker bide hafif bi patlatıcı ya da dudak bakım şeylerinden sürer çıkarım.
diğer türlü rahat edemiyorum ve beğenmiyorum zaten.

saçımı da boyamıyorum. boya moya bıraktım o işleri de. saçlarımı da küt kestirmiştim göğsüme geldiler kahküllerim hariç hepsi aynı boyda saçlarım var. yıkayıp çıkıyorum.
insan kendini belli bir yaştan sonra bulmaya başlıyor. doğal olmak gerçekten büyük rahatlık, diğer türlüsünü düşünemiyorum.

Ohoooo bu erkekler de makyaj yapmayiz kezban makyaj yapariz kokos boya kupune düşmüş. Abarti olmasin diye allik surmeyiz solgunsun der beğenmez sureriz ne bu abarti nereye gidiyosun der ruj surmeyiz çekici gelmez dudaklarmz ruj sureriz onlarla öpme gecmiyo der derdiniz ne heriflerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…