- 3 Mayıs 2013
- 5
- 0
- Konu Sahibi trucsviolet
Merhaba arkadaşlar:)
Direk konuya giriyorum; Ben "Makyaja Elveda" demeye hazırım! Peki ya siz?
Dğal güzellik'in ne demek olduğunu anlayalım:)
Bakın şöyle bir örnek vereyim. Kesinlikle birini seviyorum birini sevmiyorum diye bu iki ünlüyü koymadım.
İkisi de çoğu kişi tarafından "çok güzel" bulunan bayanlar.
Ama sarışın olan "daha güzel" bulunuyor. Bu iki bayanın da vücutları çok güzel. Makyajla ikisi de harika görünüyor. Değil mi?
"Peki ya makyajsız halleri? Hangisi daha güzel? Bence sağdaki."
Tabii ki belki bizde makyajsız sarışın bayan gibi görünüyor olabiliriz.
Ama kendimizi makyaja alıştırmayıp doğal yollarla kendimize bakarsak neden makyajsız da hoş görünmeyelim? :)
Bir deee bakın internetten bazı yorumlar buldum. Bazıları hem komik hem de sinir bozucular değil mi?:)
Bu sayede kendimize güvenimiz yerine gelsin o zaman;
-''Makyaj yapmadan, sokaktaki bakkala 2 ekmek almaya bile gidememe'' hastalığına yakalanmış tüm kızlara acil şifalar dilerim.
-Bugün kadın kılığına girmiş bi makyaj takımı gördüm. Bildiğin yürüyordu, ilginç.
-''Makyaj, kadınların karıncalı görüntüsünü Full HD yapma sanatıdır.''
-Kız ekmek almaya bakkala gidicek tam 1 saat makyaj yapıyor, elbise seçiyor. Bakkal bakkal değil sanırsın Miss Turkey jürisi.
-Yüzünde iki kilo makyaj, boyama kitabına dönmüşsün, bana dürüst ol diyosun, önce sen bi kendin ol; sonra bidaha konuşalım.
-Bazı kadınları hanginiz "ne kadar çok makyaj yaparsanız o kadar çok güzel olursunuz" diye kandırdıysa ortaya çıksın iki çift lafım var
-Canım Allah süslemiş seni gamze vermiş,neden hala makyaj yaptığını anlamıyorum.
-Vücudunun %70 Makyaj olmuş, hala ben ' Doğallıktan yanayım ' diyor. HE CANIM HE.
-Sabahın 8'inde fönlü saçlar, full makyaj, şıkıdım kıyafetler ile hayata karışan kadın.. Peki o yüzüne yapıştırdığın tiksinti ifadesi niye?
İşte böyle... :) Peki makyajsız kendimizi nasıl daha hoş gösterebiliriz?
-İlk olarak bol bol su içiyoruz. Su cilt için çok faydalı.
-"İnsanı en çok değiştiren şeylerden biri de saçlarıdır!" Bu yüzden saç kesimimizi yüzümüze uygun ayarlıyoruz.
-Kaşlar ve kirpikler! Bunun için forumda Kaş çoğaltma, kirpik uzatma başlıklarına göz atabilirsiniz:)
-Sağlıklı beslenme! Napıyoruz özellikle abur cuburu azaltıyoruz!
-Egzersiz yapıyoruz! Yüzümüz kadar vücudumuzun da hoş görünmesi önemli.
-Dişler! Mutlaka fırçalıyoruz:)
-Güneşten korunuyoruz!
-Cildimizin nemini eksik bırakmıyoruz!
-Gülümsüyoruz!
-En önemlisi de sivilce, siyah nokta gibi problemlerimiz varsa bir doktora danışıyoruz!:)
Direk konuya giriyorum; Ben "Makyaja Elveda" demeye hazırım! Peki ya siz?
Dğal güzellik'in ne demek olduğunu anlayalım:)
Bakın şöyle bir örnek vereyim. Kesinlikle birini seviyorum birini sevmiyorum diye bu iki ünlüyü koymadım.
İkisi de çoğu kişi tarafından "çok güzel" bulunan bayanlar.
Ama sarışın olan "daha güzel" bulunuyor. Bu iki bayanın da vücutları çok güzel. Makyajla ikisi de harika görünüyor. Değil mi?
"Peki ya makyajsız halleri? Hangisi daha güzel? Bence sağdaki."
Tabii ki belki bizde makyajsız sarışın bayan gibi görünüyor olabiliriz.
Ama kendimizi makyaja alıştırmayıp doğal yollarla kendimize bakarsak neden makyajsız da hoş görünmeyelim? :)
Bir deee bakın internetten bazı yorumlar buldum. Bazıları hem komik hem de sinir bozucular değil mi?:)
Bu sayede kendimize güvenimiz yerine gelsin o zaman;
-''Makyaj yapmadan, sokaktaki bakkala 2 ekmek almaya bile gidememe'' hastalığına yakalanmış tüm kızlara acil şifalar dilerim.
-Bugün kadın kılığına girmiş bi makyaj takımı gördüm. Bildiğin yürüyordu, ilginç.
-''Makyaj, kadınların karıncalı görüntüsünü Full HD yapma sanatıdır.''
-Kız ekmek almaya bakkala gidicek tam 1 saat makyaj yapıyor, elbise seçiyor. Bakkal bakkal değil sanırsın Miss Turkey jürisi.
-Yüzünde iki kilo makyaj, boyama kitabına dönmüşsün, bana dürüst ol diyosun, önce sen bi kendin ol; sonra bidaha konuşalım.
-Bazı kadınları hanginiz "ne kadar çok makyaj yaparsanız o kadar çok güzel olursunuz" diye kandırdıysa ortaya çıksın iki çift lafım var
-Canım Allah süslemiş seni gamze vermiş,neden hala makyaj yaptığını anlamıyorum.
-Vücudunun %70 Makyaj olmuş, hala ben ' Doğallıktan yanayım ' diyor. HE CANIM HE.
-Sabahın 8'inde fönlü saçlar, full makyaj, şıkıdım kıyafetler ile hayata karışan kadın.. Peki o yüzüne yapıştırdığın tiksinti ifadesi niye?
İşte böyle... :) Peki makyajsız kendimizi nasıl daha hoş gösterebiliriz?
-İlk olarak bol bol su içiyoruz. Su cilt için çok faydalı.
-"İnsanı en çok değiştiren şeylerden biri de saçlarıdır!" Bu yüzden saç kesimimizi yüzümüze uygun ayarlıyoruz.
-Kaşlar ve kirpikler! Bunun için forumda Kaş çoğaltma, kirpik uzatma başlıklarına göz atabilirsiniz:)
-Sağlıklı beslenme! Napıyoruz özellikle abur cuburu azaltıyoruz!
-Egzersiz yapıyoruz! Yüzümüz kadar vücudumuzun da hoş görünmesi önemli.
-Dişler! Mutlaka fırçalıyoruz:)
-Güneşten korunuyoruz!
-Cildimizin nemini eksik bırakmıyoruz!
-Gülümsüyoruz!
-En önemlisi de sivilce, siyah nokta gibi problemlerimiz varsa bir doktora danışıyoruz!:)