- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
Şu hayatta anlamlandıramadığım yegane olgulardan birisi bu; kadın kadının neden kurdudur? neden kuyusunu kazar? neden fesatlanır? Zannetmeyin kadın düşmanıyım, aksine feminist bir yönüm de vardır ve her kadın böyle elbette demiyorum ama gerek kendi yaşantımdan gerekse bu siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..
Şimdi buradan bunu yazdığımda bile rahatsız olacak o kadar bayan var ki ama ben sadece özellikle burada bulunan o fesat düşüncelerin sebebini algılamaya çalışıyorum.. hakaret edecek, konuyu polemiğe çevirecek kimseyle de muhatap olmayacağım..
Rahatsız oluyorsa kişiler benden, konumu okumazlar, beni kib'leyip geçerler, zorla muhatap olmaya çalışıp akabinde eski konulardan açık arayarak bel altı vurmaya çalışmak, hangi kaliteli kişiliğin yapabileceği bir eylemdir ki?
Şimdi buradan bunu yazdığımda bile rahatsız olacak o kadar bayan var ki ama ben sadece özellikle burada bulunan o fesat düşüncelerin sebebini algılamaya çalışıyorum.. hakaret edecek, konuyu polemiğe çevirecek kimseyle de muhatap olmayacağım..
Rahatsız oluyorsa kişiler benden, konumu okumazlar, beni kib'leyip geçerler, zorla muhatap olmaya çalışıp akabinde eski konulardan açık arayarak bel altı vurmaya çalışmak, hangi kaliteli kişiliğin yapabileceği bir eylemdir ki?