• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Şu hayatta anlamlandıramadığım yegane olgulardan birisi bu; kadın kadının neden kurdudur? neden kuyusunu kazar? neden fesatlanır? Zannetmeyin kadın düşmanıyım, aksine feminist bir yönüm de vardır ve her kadın böyle elbette demiyorum ama gerek kendi yaşantımdan gerekse bu siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..

Şimdi buradan bunu yazdığımda bile rahatsız olacak o kadar bayan var ki ama ben sadece özellikle burada bulunan o fesat düşüncelerin sebebini algılamaya çalışıyorum.. hakaret edecek, konuyu polemiğe çevirecek kimseyle de muhatap olmayacağım..

Rahatsız oluyorsa kişiler benden, konumu okumazlar, beni kib'leyip geçerler, zorla muhatap olmaya çalışıp akabinde eski konulardan açık arayarak bel altı vurmaya çalışmak, hangi kaliteli kişiliğin yapabileceği bir eylemdir ki?

Ben burada en çok yorum yapmadan önce eski konulara bakılmasına şaşırıyorum. İnce bi hesapmış, tavsiyede bulunmak değilde amaç, yermekmiş gibi hissediyorum.

Genelde ayrıntıları düşünen kadınlar olduğu için fesatlık, kıskançlık çıkıyor sanırım. Erkekler daha düz, daha genel bakıyor.

Evet doğrudur kadınlar çekemiyorlar düşün komsularda cekemiyor
Ayy ne güzel keşke bizimde olsaydı gibisi.
Neler duyuyorum bide kamuda memurum memur mu bu der gibi baştan aşağıya suzuyorlar rahatsız oluyorum bende

Sana katiliyorum ne yazikki , birde trip atanlar var malesef kadin kadini cekemez dedikleri bu olsa gerek:KK66:
ya ben kimsenin sahip olduklarını ben sahip değilim diye kıskanmam, aksine Allah daha çok versin derim ki zaten böyle fesatlıklar kişinin kendi kendisini yiyip bitirmesine sebep olur..

Ben burada en çok yorum yapmadan önce eski konulara bakılmasına şaşırıyorum. İnce bi hesapmış, tavsiyede bulunmak değilde amaç, yermekmiş gibi hissediyorum.

Genelde ayrıntıları düşünen kadınlar olduğu için fesatlık, kıskançlık çıkıyor sanırım. Erkekler daha düz, daha genel bakıyor.
erkeklerden çok daha sağlam dostlar oluyor, kadınlar maalesef ki en yakın dostlarına karşı bile içlerinde fesatlık barındırabiliyor.. bu sitede de bilinçli olarak eski konuları açıyorlar ki- amaç hem konuyu sabote etmek hem de kendilerince boş bir ego tatmini.. kimin umrundalarsa :)

erkeklerden çok daha sağlam dostlar oluyor, kadınlar maalesef ki en yakın dostlarına karşı bile içlerinde fesatlık barındırabiliyor.. bu sitede de bilinçli olarak eski konuları açıyorlar ki- amaç hem konuyu sabote etmek hem de kendilerince boş bir ego tatmini.. kimin umrundalarsa :)
Bence konunuz için en iyi örnek sizsiniz. Cok umursamissiniz ki konu açmış siniz. Güzelim mesleğim kariyeri m vs vs lafları da çok basit.. Haydi selametle..

Ben şahsen sizi tanımıyorum ve konulariniza rastlamadım.
Yani sizi kiskananlardan değilim :)
Bir sorum var: insanlar sizin mesleginizi, statünüzü, pretijinizi, guzelliginizi nerden biliyorlar??
Yani, bende herşeyi acik acik yaziyorum ve gerçekçi olmak gerekirse cok güzel bir hayatim var, 3 uni bitirdim, 5 dil konuşuyorum, yurtdışında yaşıyorum, her sene en az 4 kere tatil filan, güzelim (yani cirken diyen insan cikmadi), gelirim tr standartlarına göre aşırı yüksek, bomba gibi bir ilişkim var vs. Ama daha beni KISKANAN cikmadi. Belkide sizin alginizdir bu...
Misal verseniz

Şimdi ben gelip şuraya güzelliğim,boyum,endamım çok güzel .vooouv süper işim var desem. Kim niye kıskansın. Yalan söylüyor olamaz mıyım? Tam tersini düşünüyorum biri bu durumda kendisine söz söyleyene sen beni kıskanıyorsun diyorsa,ya kendini çok önemsiyor,ya dünyayı herkesin kendi gibi gördüğünü düşünüyor ya da hayal aleminde yaşıyor. Net.

Güzellik :))) abartiyorsunuz bence:) şahsen burdaki kadınlardan hiçbirini kıskanmıyorum çünkü gerçek hayatlarını,yaşadıklarını bilmiyorum. Gerçekten hayatı anlattığı gibimi o bile muamma. Sizi hic gormems kadınların güzelliğinizi kıskandığıni dusunuyorsunuz. Bence buda normal değil. Bana açtığınız konu bile enteresan geldi :))

Ben şahsen sizi tanımıyorum ve konulariniza rastlamadım.
Yani sizi kiskananlardan değilim :)
Bir sorum var: insanlar sizin mesleginizi, statünüzü, pretijinizi, guzelliginizi nerden biliyorlar??
Yani, bende herşeyi acik acik yaziyorum ve gerçekçi olmak gerekirse cok güzel bir hayatim var, 3 uni bitirdim, 5 dil konuşuyorum, yurtdışında yaşıyorum, her sene en az 4 kere tatil filan, güzelim (yani cirken diyen insan cikmadi), gelirim tr standartlarına göre aşırı yüksek, bomba gibi bir ilişkim var vs. Ama daha beni KISKANAN cikmadi. Belkide sizin alginizdir bu...
Misal verseniz
Bide mesela biz bunlara niye inanalım demi :) belki uyduruyosn hayal dünyasında yaşıyorsun :) lafım size değil örnek olsn diye yazdım.

Bide mesela biz bunlara niye inanalım demi :) belki uyduruyosn hayal dünyasında yaşıyorsun :) lafım size değil örnek olsn diye yazdım.

Tabiki, mesela beni sorgulayan oluyor, 3 uni bitirmiş ama türkçe yazamıyor diye filan. Karşıdaki nerden bilsin benim türk okuluna gitmediğimi.
Veya, bir konuda yaşadığım yoksulluğu yaziyorum diğer konuda 63 bin euroluk araba.
Karşıdaki bilemezki bu iki olayin arasinda 15 sene olduğunu.
Ben anlayışla karşılıyorum şahsen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back