Bazı gıdaları yemiyorum..Nasıl bir diyet önerirsiniz ?

F3N3RLiiM_19o7_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
46
0
86
Almanya
slm kizlar..
ya benim sorunum coook büyük
ben zayiflamak istiyorum..
ve diyet yapmak istiyorum...
ama ben yumurta,zeytin,tavuk,et,balik yemeyen bi kizim..
tavuk bazen döner yedigimde yerim..ama artik dönerde yemiyorum..
kiyma köftede ve lahmacunda fln yiyorum..
digerlerini hic yemem..
bu sekilde nasil diyet yapcam bilemiyorum
bi caresi vardir diye ümit ediyorum..
yardimlarinizi bekliyorum kizlar..
simdiden sagolun :)

sağlıklı kilo verebilmen için yumurta et tavuk balık hepsinden yemen gerek
kuru yemiş dahi diyetisyenlerin önerdiği kadar yemelisin..
sebze zaten eksik edilmemesi gerek birşey..
umarım sağlıklı kilo verirsin.
bende sebzeyi çok sever yer oldum.
bende vermek istiyorum...

normalde bunları yemiyosan zaten sağlıksız besleniyosundur, e varsın diyetinde sağlıksız olsun bence bu bi sorun değil. ayrıca bi çok diyet listesinde köfte oluyo az da olsa
bence bunu dert etmeyi bırak, eğer kilo vermek istiyosan bir an önce başla, daha da motivasyona ihtiyacın varsa, vejeteryanlar nasıl diyet yapıyo?

arkadaş doğru söylüo =) ama farklı bi öneri normal beslenmene devam edip haftada 1-2 gün detoks yapmayı dene ? ben bundan sonra yapıcam bugün yaptım mesela tüm gün elma-mandalina,domates-salatalık, bitki çayı ve yağsız sütle beslendim buna benzer detoks formları var int dn bi araştır istersen yapması biraz zor oluyo ama bi kitapta okumuştum bunun dışında belli bi diyete uygun yaşamasanda ayda 2 kilo gidiomuş en az :) ((tabi yine de yediklerine az biraz dikkat etmen lazım mesela bunu yapıp yaşpasta,profiterol fln yemeye devam edersen pek bi işe yaramaz pasta olayını kendim için yazdım daha çok sen ne yiosun bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…