Bazı deniz ürünlerini yiyemeyenlerden misiniz?

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
evet hanımlar varmı benim gibi olanınız aranızda merak ediyorum..
hayatımda bi defa midye dolma yedim..
ama ne cesaretle anlatamambilmiyorumkismile
çok hoşuma gitmişti ama ..
bi ona cesaret edebildim...
açıkcası görünümlerinden korktugumu itiraf etmeliyim:)
sizlerin varmı yedikleriniz yada yemeye cesaret edemedikleiriniz???

kızlar ayrıca bişi dicem bunlardanda yiyen varmış..
türkiyede hemde çin falan sanmayın yai..
adamlar haşlamasını ızgarasını falan yapıolar..
ayy valla beni kaşıntı tuttu...

deniz tavşanı

deniz hıyarı

mamun(bunu özellikle haşlayıp yiyolar)

Son düzenleme:
denizden babam çıksa yerim derler ya hanii:D ben sadece balık alayımm.şu resimlerdekine bakamıyorum bile..ıyyyyy

midye dolma malesef zararlı maddeler içeriyo. onu yiyemem. ama onun dışında börtü böcek hertürlü deniz ürününü afiyetlen yerim çokta severimsempatiksalakcinni

ahtapot yedim çok güzel salatasını yemiştim.
istakoz,pavurya,karides, kalamar da güzel...
valla hepsini yerim. balıkta severim ama bunları daha çok seviyorum nedense.

ahtopot yedin mi hiç?? salatası mı ne oluyormuş onun ..
ama çok korkutucu geliyor yahuuuueyvahedigeldismile
yemem mi ya harikadır canım tavuk eti gibi biraz sert olur. bak yengeç ıstakoz bunlar çok faydalıdır ayrıca çokta lezizdir.denemek istersen deniz ürünleri salatası satılıyor süpermarketlerde. içinde ahtapot karides yengeç ıstakoz balık eti karışık var. öyle deneyebilirsin.ben karides yiyemezdim. şimdi onu mantar kırmızı biberle soteliyorum yemiyor yanında yanıyorumopuyorumnanaktan

yemem mi ya harikadır canım tavuk eti gibi biraz sert olur. bak yengeç ıstakoz bunlar çok faydalıdır ayrıca çokta lezizdir.denemek istersen deniz ürünleri salatası satılıyor süpermarketlerde. içinde ahtapot karides yengeç ıstakoz balık eti karışık var. öyle deneyebilirsin.ben karides yiyemezdim. şimdi onu mantar kırmızı biberle soteliyorum yemiyor yanında yanıyorumopuyorumnanaktan

ayyy bölee çok iştah açıcı anlatmışsında canımm,neden bakamıyorum bile ben onlaraaaakannehir görmeden yemek mi lazım kaydirigubbakcemile3

denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim. karadenizde olmanın getirdiği bi alışkanlık sanırım dayılarım kendileri çıkardı balığa ağ atalardı taze taze yerdik herşeyi şimdi nerde elimden geldiğince sık deniz ürünleri yemeğe çalışıyorum

Ben sadece balık yiyemem..
Onun haricindeki tüm deniz ürünlerine bayılırım..opuyorumnanaktan

balığın dışında hiç bişey yiyemem.oda tanıdık balıklardann olursaakaydirigubbakcemile3

çok iştah kabartıcı bir anlatım...

nerdeyse aşercem şimdi
:1shok:

ben balığı bile zor yiyorum

çinde canlı canlı ahtapotu yiyolar
ayy iğrençler yaa...

balığı çok severim,diğer deniz canlılarınıda yerim.midye, kalamar,karides bayılırım.

ıstakoz hiç yemedim ama olsa yerim.yani ben kırmızı etten çok deniz ürünlerini seviyorum.

Zar zor balık yiyebiliyorum,o da hamile olduğum için.Yoksa yanına bile yaklaşmam .

Back