- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
8 yıldır araba kullanıyorum, 6 yıldır da Ankara trafiğinde hergün işe araba ile gidip geliyorum.
Herkes çok güzel araba kullandığımı söyler.
Bende diğer bayanların askine genelde sağ değil de sol şeritten ve hızlı giderim.
Ama bayanların elinden kaçacak gibi direksiyona sımsıkı sarılmaları garibime gidiyor, birde yavaş gitmeleri, birazda ürkek oluyorlar.
Erkekler ise trafikte çok ama çok kaba.
Yazın taa karşı şeridimden geçen, benimle alakası olmayan bir adinin ............ karısının altındaki arabaya bak sözü hala kulaklarımda çınlar. (Bu arada altımdaki arabada toyota, onun altındaki şahin di. Hani öyle dedi diye arabayı mercedes, bmw sanmayın)
Bana da "kocaları para veriyor bunlar da fıldır fıldır geziyor" diye bi hatun kişi laf atmıştı.Ama bilmiyorlar ki arabayı para biriktirdim aldım da üstüne hala kredi ödüyorum. Hatta bileziklerimi falan bozdurdum napiyim bileziği. Özenen varsa da düğünlerde dirseğe kadar dizip hava atacağına araba alsın diyorum artık. He öyle enteresan bir arabaylada gezmiyorum hatchback küççük bişey. Onda bile gözleri kalıyor.
Keşke banada bir bayan deseydi o kadar üzülmezdim.
İnan öyle bir beddua ettim ki, Allahım dedim bana ettiği küfürün karşılığı kadar ceza ver ona yarabbim dedim, o kadar içim acıdı.
Eğer aynı şeritte olsaydım ve hızlı gitmiyor olsaydım takılacaktım peşine, ama şeritlerimiz farklıydı, öylede hızlı gidiyorduk ki (ankara konya yolunda) plakasını bile alamadım.
Ay bıde onlar ıcın gıdıp ıcerdemı yatıcaksın:)levye yemeyelımde, bıber gazı tası:)ama onu kullanmakta suanda yasal degıl galıba. Hayret valla ıstanbulun cogu kadın soforu ole.. Rımel surenı gordum ortakoyde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?