Yatak Odası Dekorasyonu Bazayı nerden ve ne kadara aldiniz?

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
Merhaba arkadaslar iki kisilik yatak bazasi alan var mi aranizda? Nerden aldiniz ne kadar para verdiniz? Ortapedik yatak alan da var mi? Onerilerinizi bekliyorum arkadaslar:uhm::uhm:

biz bazamızı yataştan aldık..çok sağlam...
güderi kumaştan..
yatağımızda işbir yatak,visko olanlardan...
herkese şiddetle tavsiye ederim valla çok ama çok rahat..birz pahalı ama değer bence....

ben idaştan almıştım 2006 haziranda.
ozaman 800 ytl mi ne vermiştik ikisine yatağımla birlikte.ortepedik yatağım rahat..
bazamda çift kapalı güderi.

Kendim yataşın full ortopedik bluestar yatağını kullanıyorum. ağustosta düğünümüz var ve onun çift kişiliğinden almaya kararlıyım. o kadar rahat ki yatağa biryerlerin ağrıyarak dahi girsen mis gibi uyanıyorsun!
bir de deri baza almak istiyoruz ama yatak bazanın üstünde duranlardan değil de, yatağın bir kısmı bazanın içine gömülü olan çift kişilik bazalardan ankarada bunun için önerebileceğiniz bir yer var mı?

Kendim yataşın full ortopedik bluestar yatağını kullanıyorum. ağustosta düğünümüz var ve onun çift kişiliğinden almaya kararlıyım. o kadar rahat ki yatağa biryerlerin ağrıyarak dahi girsen mis gibi uyanıyorsun!
bir de deri baza almak istiyoruz ama yatak bazanın üstünde duranlardan değil de, yatağın bir kısmı bazanın içine gömülü olan çift kişilik bazalardan ankarada bunun için önerebileceğiniz bir yer var mı?

canım benım bıldıgım ortapedık yatagı dr tavsıyesınde kullanılıyor akası halde problem oluyormus sıze dr mu onerdı.:kahve:

canım liseye giderken yoğun omurga ağrılarım vardı. o zaman doktor önermişti. ama öyle tahmin edildiği gibi -ortopedik yataklar taşa yatılıyormuş gibi sert olur düşüncesinin aksine- inanılmaz rahat ve yumuşak bir yatak. bence bir mağazaya git ve oradakilerden rica edip uzan üzerine:))
ayrıca mesajımı yazdıktan sonra internetten baza araştırmasına giriştim. uzaklarda arama demişler aynen öyle hayalimdeki bazayı buldum. bknz: yataş Couple Başlıklı Baza bayıldım tam istediğim budur arkadaşlar! hem yatağı da ordan alacağımdan fiyatta indirim olur diye umuyorum.

Yataşın couple deri bazasına baktık çok geniş, gereksiz yer kaplıyordu. luks sandıklı baza ve bluestar çiftkişilik yatağa 875 tl verdik. ama kullanamadım tabi o yüzden youm yapamayacağım. ağustostan sonra haberdar ederim memnun kalıp kalmadığımızı kaydirigubbakcemile

ben istikbalden estatica başlık,fulex baza aldım bunlardan memnunum orgaflex yatak aldım ondan memnun değilim çok yüksek duruyo 30 kullanınca memnun kalmazsan iadeli bir yataktı ama iade edemedik hepsi hikaye şimdiki aklım olsa pier cardinden yaysız yatak alırdım

ben yatak ve baza almak istiyorum yatağı istikbal bazayı bellonadan dşnüyorum yalnız çok pahalılar aslında dşüncem yatağın en güzelini almak baza o kadarda önemli değil bide fiyatlar çok pahalı daha beklemelimiyim ki?fiyatlar düşermi acaba bi bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz?

istikbalde gecen hafta sonu bi yatak odası bakmıştım ordaki görevli bana çok iyi bri yatağım 750den 400 tlye düştüğünü söledi bence bi istikbale bak derim ben

Ben bazayı yatsandan aldım. Geçen hafta aldım.
Yatak olarak yüksek bir model beğendiğim için alçak baza aldım.
Fotoğrafını yüklediğim bazayı aldım. Ama yatak başı nı daha farklı daha yüksek bir model aldım.
Ama bazam bu ...bayanssulusmile

bazam3.jpg

Birde sedefli beyaz deri istedim o şekilde yapılacak..

istikbalde gecen hafta sonu bi yatak odası bakmıştım ordaki görevli bana çok iyi bri yatağım 750den 400 tlye düştüğünü söledi bence bi istikbale bak derim ben

ay cnm ya inan çok mutlu oldum bende yatağın çok iyi olmasını istiyorum bazalarda da inş. indirim vardır bilgin için tşk ederim opuyorumnanaktan

Ben bazayı yatsandan aldım. Geçen hafta aldım.
Yatak olarak yüksek bir model beğendiğim için alçak baza aldım.
Fotoğrafını yüklediğim bazayı aldım. Ama yatak başı nı daha farklı daha yüksek bir model aldım.
Ama bazam bu ...bayanssulusmile

bazam3.jpg

Birde sedefli beyaz deri istedim o şekilde yapılacak..

bazayı yataştan kaça aldın cnm. ya bide ben yatak başlığımı değiştirmek istemiyorum acaba bazayı yatağın başına geçirmeli yaparlarmı ki olmazsa üzülrüm ya yatağımın başını çok seviyorum:nazar:

bazayı yataştan kaça aldın cnm. ya bide ben yatak başlığımı değiştirmek istemiyorum acaba bazayı yatağın başına geçirmeli yaparlarmı ki olmazsa üzülrüm ya yatağımın başını çok seviyorum:nazar:

Yatsandan aldım canım ama normal yükseklikten daha az
35 cm. normal yükseklik benimki 26 cm.
Fabrikasyon çalışmayan yerler yapar.
İstikbal yapmaz. Çünkü fabrikasyon çalışıyor..
Ben hepsini takım aldım yatak+baza+başlık yatak çok pahalı bizim
hepsi toplam 2600 TL

benim yatağım eski mobilyalardan 9 yıl önceki yataklar kenerlarında tahta var tahtaları çıkartıp bazayı oaraya monte ettiririm diyorum sen öyle diyince üzüldüm :KK43:( bilgin için çok tşk ederim canım sağol bu arada güle güle kullanırsın inş.

X