- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
- Konu Sahibi WunderLost
-
Ok.Boşanın.
Ya ama görüntüsü ayakları falan hoşuma gidiyordu. Gerçi artık bazalı olup yüksek olanlar da var heralde. Çok hakim değilim mobilya işlerine. Aslında konuya marka önerisi de eklemeliyim uygun fiyatlı nerden alabilirim diye memnun kalınanları sorayımBence de karyoladan boşaninben bazadan çıkan sese bile tahammül edemiyorum. Heleki o çocuğu uyuttuktan sonra ses yapmama stresinide iyi bilirim
Ay yok komşuya kadar da gitmiyordur yaa öyle çok gürültülü değil de yine de sinir bozan bir gıcırtıKac yildir komsular neler dusunmustur kim bilirkim nerden bilsin bu gicirti neden oluyo
Vidalarına baktırdınız mi belki gevşemiştir,şu an her şey o kadar pahalı ki,yatak baza fiyatına şimdi baza satıyorlar.
baza ayağı ekstra satılıyor yüksek alınıp takılıyor merak etmeyinYa ama görüntüsü ayakları falan hoşuma gidiyordu. Gerçi artık bazalı olup yüksek olanlar da var heralde. Çok hakim değilim mobilya işlerine. Aslında konuya marka önerisi de eklemeliyim uygun fiyatlı nerden alabilirim diye memnun kalınanları sorayım
Nasil o hale getirdiniz o yatagi
Ağırlığımızdan tamamen. Yoksa öyle yatak eskitecek bir seks hayatımız yok arkadaşım.
Aldığımız yer yanlış getirdikleri yemek takımı sandalyelerini bile aylarca düzeltmediler de müşteri hizmeti ve mağaza sorumlusu aramaktan gına geldiği için iletişimi kesmiştim artık bıktığımdanAldığınız yer bi sorun belki vidalar vs sıkıştırılabilir.
Hadi yaa tatilde ailelere gittiğimizde odalarımızdaki yatak bazalı ve taş gibi mübarek tüm bazalılar böyle olur diye düşünmüştüm demek bazalı olanlar da ses yapabiliyorBenim yatağım bazalı yatağa bi caaart sesiyle yatıyorum caaaart sesiyle kalkıyorum. Baza da pişmanlık. Çare yer yatağı
Tamam teşekkürlerbaza ayağı ekstra satılıyor yüksek alınıp takılıyor merak etmeyin
Sağdan sola dönünce bazen yaylıyor da. Artık deprem mi yatak mı ayırt edemiyorum. Marka vermicem ama herkesin bildiği tvde reklamı olan yerden 3 sene önce aldık üstelik.Hadi yaa tatilde ailelere gittiğimizde odalarımızdaki yatak bazalı ve taş gibi mübarek tüm bazalılar böyle olur diye düşünmüştüm demek bazalı olanlar da ses yapabiliyor
bizim evdeki tüm bazalar İstikbal ve bellona. memnunuz oldukça sağlamlar. ikinci el baza bakın kendi yatağınızı da satabilirsiniz. ayak dediğim gibi sıkıntı değilTamam teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?