Bazanın içindeki böcekler :(

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.793
1.907
26
Hanımlar selam öncelikle herkese iyi ramazanlar diliyorum. Sorunum başlıktan da anlayacağınız üzere bazamın böceklenmiş olması. Küçücük beyaz böcekler var hatta kurtçuk kadarlar ama o kadar hızlı hareket ediyorlar ki kurtçuk olmadıklarını anladım. Bazanın içinde kitaplarım var hurçlar var nasıl arındıracağımı bilmiyorum, bu sorunla karşılaşan var mı köklerini nasıl kurutabilirim?

Eklentiler

• Gumus-Bocegi-Zararlari-1024x413.jpg
    Gumus-Bocegi-Zararlari-1024x413.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 270
Nemli biryerde mi yaşıyorsunuz? Yatak odanız rutubet oluyor mu? Hiç ilaçladınız mı? İlaçlayın eğer gitmezse evi komple ilaçlatın. Allah sabır versin.
Ay yok yeni taşındık rutubetten eser yok her yer kupkuru. Nerden geldiler anlamadım işin ucu evi komple ilaçlatmaya gider mi gerçekten :KK43:

Ay yok yeni taşındık rutubetten eser yok her yer kupkuru. Nerden geldiler anlamadım işin ucu evi komple ilaçlatmaya gider mi gerçekten :KK43:
Ben bilmiyordum yeni taşındığınızı. Bi ilaçlayın eğer gitmezse devamlı çoğalırsa mecbur heryeri ilaçlatacaksınız. Birde nerden çıktıklarını bulmaya çalışın. Nerden geldiğini görürseniz çözersiniz.

Ben bilmiyordum yeni taşındığınızı. Bi ilaçlayın eğer gitmezse devamlı çoğalırsa mecbur heryeri ilaçlatacaksınız. Birde nerden çıktıklarını bulmaya çalışın. Nerden geldiğini görürseniz çözersiniz.
Yarın bazayı boşaltacağım çok teşekkür ederim yanıtınız için🙏🏻

Hanımlar selam öncelikle herkese iyi ramazanlar diliyorum. Sorunum başlıktan da anlayacağınız üzere bazamın böceklenmiş olması. Küçücük beyaz böcekler var hatta kurtçuk kadarlar ama o kadar hızlı hareket ediyorlar ki kurtçuk olmadıklarını anladım. Bazanın içinde kitaplarım var hurçlar var nasıl arındıracağımı bilmiyorum, bu sorunla karşılaşan var mı köklerini nasıl kurutabilirim?
Devamlı temizlik yapın.Gunluk falan sirke falan bol kullanın.İllaki bu hayvanların sevmediği temizlik ürünü vardır.

Merhaba bu sorun benim yatağın altında da var ne zaman çeksem ufak kurtcuk gibi buluyorum bazen toz sanıyodum meğer böcekmiş. Yöntem bulabildiniz mi

Hayır bulamadım.. ramazandan sonra derin temizlik yapıp yatağın altına böcek tableti koyacağım umarım ilaçlatmak zorunda kalmam :KK43:

Hayır bulamadım.. ramazandan sonra derin temizlik yapıp yatağın altına böcek tableti koyacağım umarım ilaçlatmak zorunda kalmam :KK43:
Bende 1 senedir görüyorum işin garibi sadece yatagı cekip süpürdüğümde denk geliyorum cok sükür salonda banyoda görmedim. Çamaşır suyla sildim fakat nereye yuva yaptılar bilemiyorjm. Benim baza değil yatagın altında da ufak hurc var en son onu atacağım yani

Valla hurçların içine dadandılarsa bilmiyorum ne yaparım yıkar mıyım atar mıyım.. nemli yerlerde olur diyor internet, benim odam nemli de değil. Ben işe yarar bir yöntem bulursam size yazarım zaten ama şimdilik Ramazan'ın bitmesini bekliyorum

X