• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baza arıyorum:((

altxixnyxuxrek

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
51
0
611
Ankara
Bayanlar baza arıyorum ama çok pahalı olmaması tercihim.prensesim yolda.onun da masrafları olacağı için uygun olmasını istiyorum.Kocaeli bölgesinde sümerler mağazası varmış.zinde baza satıyormuş.gazetede görmüştüm.fiyatı da çok uygundu.aranızda kullanan var mı acaba?
bir de Ankara sitelerde mess baza var.onu da kullanan varsa bilgi verebilir mi?

28 Mart 09 tarihinde Sümerlerden Zinde Baza aldım. Hala gelmedi, her gün arıyorum bir bahane ile beni oyalıyorlar. Hiç dürüst değiller, evet bazaları ucuz ama inanın bu rezilliği çekeceğime 200 tl fazla verir hem kaliteli , hemde dürüst bir mağazayla çalışırdım.:kızgın:

bende 2 gün önce bellonadan aldım baza çok yere gittim içime tek bellonanın bazası sindi ama azcık pahalı 500 milyon verdim....

elta markası var bilindik birşey değil ama.bazası çok hoşuma gitti.el freni diye bir sistemleri var.500 dediler.ama başka bir mağazadan 370e alacağım.

merhaba.bende bellonadan kızlarıma 199 a iki baza aldım birazda indirim yaptılar 160 a geldi tanesi.8 aydır kullanıyorum çokta memnunum hiçbir sorun yaşamadım.daha ucuzunuda aramaya gerek yok bence.daha pahalısınıda aratacak bir ürün değil.garanti süresinide düşünürsen artı taksit derken bütceni sarsacağını sanmam.en önemlisi içine sinmesi.prensesinde beğenir umarım ben bide bellonadan sindi yatak başlıklarını aldım onlarda tanesi 80 e geldi çok güzel oldu.yani fiyatlarında pazarlık oluyo aklında bulunsun.son karar senin.

merhaba.bende bellonadan kızlarıma 199 a iki baza aldım birazda indirim yaptılar 160 a geldi tanesi.8 aydır kullanıyorum çokta memnunum hiçbir sorun yaşamadım.daha ucuzunuda aramaya gerek yok bence.daha pahalısınıda aratacak bir ürün değil.garanti süresinide düşünürsen artı taksit derken bütceni sarsacağını sanmam.en önemlisi içine sinmesi.prensesinde beğenir umarım ben bide bellonadan sindi yatak başlıklarını aldım onlarda tanesi 80 e geldi çok güzel oldu.yani fiyatlarında pazarlık oluyo aklında bulunsun.son karar senin.

prensesim için değil .kendimiz için düşünüyorum.bellonada falan çift kişilikler pahalı.bir de ankara da oturuyorum.sitelerde çok kaliteli mallar üretiliyor.yani etikete para bağlamak istemiyorum.

Sana katılıyorum altınyürek.Fakat markalı olupta çok kaliteli olanlar var onada birşey diyemiyorum. Bende öyle düşündüğüm için markasına bakmadım.Bu arada bazam gelmiş şu an işteyim. Gidip bir yakından inceleyeyim:dance:
Bu arada elta bazaya baktım baya güzel görünüyor.

Back
X