- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.838
- 898
Bayulgeni severim, cubbeli de esprili adam her ne kadar tasvip etmesem de... Hoca tutuklanmaz ise guzrl program olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden tutuklancak ki:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayulgeni severim, cubbeli de esprili adam her ne kadar tasvip etmesem de... Hoca tutuklanmaz ise guzrl program olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi de tavsiye ne siz ne de hocanın birikimi hakkında değil hatta kitap bu cemaatin ve bu hocanın değil sadece efendimizin sallallahu aleyhi vesselâm böyle durumlardki tasarrufu için söyledim. Hoca kendini tanıtıp ne yapsın albumu mu çıkacak aksine önyargılari yıkacak ben ona böyle ısındım meselabirçok kitabını okudum, okuyorum. ben dini birikiminden bahsetmiyorum. program yapmasın da demiyorum. yapsın ama kendine yakışan şekilde yapsın. çoluk çocuğu kendine güldürmesin. kanalların reyting için aradığı şovmen isimlerden olmasın..
iyi de tavsiye ne siz ne de hocanın birikimi hakkında değil hatta kitap bu cemaatin ve bu hocanın değil sadece efendimizin sallallahu aleyhi vesselâm böyle durumlardki tasarrufu için söyledim. Hoca kendini tanıtıp ne yapsın albumu mu çıkacak aksine önyargılari yıkacak ben ona böyle ısındım mesela
okan bayülgen ile cübbeli hoca ikisi de sivri dilli
güzel ekşinlı bir program olur izlerim inş cumartesi akşamları çıkar
hangi kanal da yayınlanacakmış...
cübbeli kantarın topuzunu iyice kaçırdı. amacından uzaklaştı. okan bayülgenin nasıl bir dini birikimi var da, insanlara ne verebilir? dini program yapacaksan ciddiyetinle, amacını aşmadan yaparsın. ne bu böyle, şov mahiyetinde işlerle uğraşmak din adına konuşan biri için fazla cesurca. bence biran önce aklını başına toplamalı.
kitap peygamberimizin hayatını konu alıyorsa cübbeliyle nasıl bir bağ kurdunuz?
bunca zamandır çıkıyor da ön yargıları yıkabildi mi? onun amacı kendine yönelik önyargıları yıkmak değil islama uygun davranmak olmalı
kitap peygamberimizin hayatını konu alıyorsa cübbeliyle nasıl bir bağ kurdunuz?
bunca zamandır çıkıyor da ön yargıları yıkabildi mi? onun amacı kendine yönelik önyargıları yıkmak değil islama uygun davranmak olmalı