• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayülgen ile Cübbeli Hoca program yapacak

Bayulgeni severim, cubbeli de esprili adam her ne kadar tasvip etmesem de... Hoca tutuklanmaz ise guzrl program olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden tutuklancak ki:26:

Hoca sivri dilli biraz korkum ondan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birçok kitabını okudum, okuyorum. ben dini birikiminden bahsetmiyorum. program yapmasın da demiyorum. yapsın ama kendine yakışan şekilde yapsın. çoluk çocuğu kendine güldürmesin. kanalların reyting için aradığı şovmen isimlerden olmasın..
iyi de tavsiye ne siz ne de hocanın birikimi hakkında değil hatta kitap bu cemaatin ve bu hocanın değil sadece efendimizin sallallahu aleyhi vesselâm böyle durumlardki tasarrufu için söyledim. Hoca kendini tanıtıp ne yapsın albumu mu çıkacak aksine önyargılari yıkacak ben ona böyle ısındım mesela

okan bayülgen ile cübbeli hoca ikisi de sivri dilli

güzel ekşinlı bir program olur izlerim inş cumartesi akşamları çıkar
hangi kanal da yayınlanacakmış...

iyi de tavsiye ne siz ne de hocanın birikimi hakkında değil hatta kitap bu cemaatin ve bu hocanın değil sadece efendimizin sallallahu aleyhi vesselâm böyle durumlardki tasarrufu için söyledim. Hoca kendini tanıtıp ne yapsın albumu mu çıkacak aksine önyargılari yıkacak ben ona böyle ısındım mesela

kitap peygamberimizin hayatını konu alıyorsa cübbeliyle nasıl bir bağ kurdunuz?
bunca zamandır çıkıyor da ön yargıları yıkabildi mi? onun amacı kendine yönelik önyargıları yıkmak değil islama uygun davranmak olmalı

cübbeli kantarın topuzunu iyice kaçırdı. amacından uzaklaştı. okan bayülgenin nasıl bir dini birikimi var da, insanlara ne verebilir? dini program yapacaksan ciddiyetinle, amacını aşmadan yaparsın. ne bu böyle, şov mahiyetinde işlerle uğraşmak din adına konuşan biri için fazla cesurca. bence biran önce aklını başına toplamalı.

Zaten okan bayülgen orada dini birkimi olmayan, dinle hiç ilgilenmemiş insanları temsilen oturacak. Hocaya o yönde tamamen cahilce sorulara sorarak programı yönlendirecek. Hoca zaten çok esprili tatlı dilli herkes tarafından seviliyor. Okan bayülgen de halkın sempatik bulduğu kişilerden. Bence bir araya gelmeleri dikkat çekecek.. İnsanları dinden iyice soğukmaktansa yaklaştırıyor bence çünkü çok ılımlı geçiyor tvdeki sohbetleri.

bunca zamandır çıkıyor da ön yargıları yıkabildi mi? onun amacı kendine yönelik önyargıları yıkmak değil islama uygun davranmak olmalı

Valla benimkileri yıktı. Ayrıca insanlarin sanmıyorum cübbeliyle dalga geçtiğini anlatacaklarını komik bir dille anlatıyor. Bunun nesi kötü?

sonunda gelebildim çıkmak zorunda kalmıştım hemen açıklık getireyim. Örnek alma ve bugune uyarlama açısından efendimiz s.a.v hayatını okuyun dedim çünkü o da müşrikler tarafından davet edildiği yere giderdi hepsi arasında tek kalsa dahi giderdi kıssalar var burdan yola çıkarak cübbeliye hak verilmeli diye düşünüyorum ama diğer türlüsü sizin yormunuz. Ama dikkatinizi çekerim YORUM diyorum ama diğer konuya gelince bir çok kişiyi çekme değil alay konusu olur denmiş oysa o kadar çok tanıdığım var ki (her doğru her yerde konuşuulmaz o yüzden konuyu ayrıntılı anlatmayayım) ona tabii olan yani bu yorum değli kesin bilgidir.

Ayrıca biri ilahlaştırmak demiş söyle bir küme oluşturayım kuran-resul+sünnet-ve böyle müceddidler umarım açık olmuştur

ve de kendi hakkında önyargılarını silmeden bilgisi ne işe yarayacak?
amacım hocayı kimseye sevdirmek değil yalnızca bilgi dahilinde konuşulması taraftarıyım.
ne bileyim dedğim gibi başka konularda da gördüm hep aşağılanmış sevmememin onaylamamnın gereği alay etmek aşağılamak değil sonuçta onlarda bizim bilmediğimiz bir çok bilgi var kendisi hadis alimidir mesela.
sadece bu değil her konuda göruyorum kadınlar arasında bir düşmanlık bi hırs bi kavga fısatı kollama fikir dayatmaya çalışma karşıt görüşten birşeyi savunduğunda o görüşe ait olunduğu sanılması bir şeye karşı iste toptan kafasında bitirmesi bir noktasına dahi hal vermemesi vs bu son söylediklerim konu dışı ama okuyanların dikkate almasıı rica ediyorum ben de dahil

Son düzenleme:
Back