Bayülgen ile Cübbeli Hoca program yapacak

Ben de teşekkür ederim :34:

Son düzenleme:
Okan bayulgen pek kimseyi konuşturmazya egosu yüksek onun, hocada ne konuştuğuna dikkat etmesi gerek yoksa yine hapsi boylar şu depremde ölen çocuklar için iyi öldüler demişti ondan ceza yemişti bir çok aile onu şikayet etmişti hoca deyip kimseyi ilahlaştırmayacaksın

Okan bayülgenin ciddi konularda tartıştığı programlar güzel ve kalitedir..Cübbeli hoca hakkında eskiden çok önyargılıydım. Ama tv programlarında izledikçe sempatim arttı..Adam herşeyi net ve espirili bir uslüpla dile getiriyior.Söylediklerinde hiç bir yanlışlık yok.Yaşar Nuri gibi ilgiyi görünce şımarıp zıvanadan da çıkmadı henüz.. Programı seyrederim sanırım..

Okan bayulgen pek kimseyi konuşturmazya egosu yüksek onun, hocada ne konuştuğuna dikkat etmesi gerek yoksa yine hapsi boylar şu depremde ölen çocuklar için iyi öldüler demişti ondan ceza yemişti bir çok aile onu şikayet etmişti hoca deyip kimseyi ilahlaştırmayacaksın

Ölü çocuklar hakkında böyle bir şey dediğini hiç duymadım eğer bir link falan varsa atar mısınız. Çünkü zaten dinimize göre masum ölenler şehittir ki çocuklar zaten masumdur.
Ayrıca cübbeliyi ilahlaştıran görmedim bu cemaatin yıllardır içindeyim aksine birr çok ideoloji liderleri için veya cemaat önderleri için gördüm ama onda görmedim

bu yorumunuzu iltifat olarak alıyorum, teşekkür ederim... :42:

siz de hosgorulu ve espriyi kaldırabilecek birisiniz ki kisilerin farklı dusuncelerine karsı birden bire saldırarak agır kelimeler kullanarak degil kendi dusuncelerinizi ek olarak yazarak paylasmayı secmissiniz.

eleştirinizi simdi anladım, oyleyse şöyle bir temenni ile yanıt vereyim, cübbeli ahmet hocanın inisiyatifinde olmasa dahi mahmut ustaosmanoglu hocadan teblig aldı ise keske baska kanallar olsaydı da i.melih gökcek gibi biri ile isimleri yanyana gelmeseydi bu insanların...

konuyu bölüyorum posta kutun dolmuş şekerim :1:

okan bayülgenin elmalılı hamdi yazırın torunu olduğunu biliyor muydunuz?

bunu bilmiyordum ancak elmalı hamdinin şu an kuranın en iyi tefsirini yaptığını duymuştum. en doğrusunu o yazmış diye duymuştum ve mümkün olursa onun yazdığından okumak istiyorum. Süleyman ateşten okumuştum ancak beni memnun etmedi, hatta yer yer yorumlarına kızdım...

bunu bilmiyordum ancak elmalı hamdinin şu an kuranın en iyi tefsirini yaptığını duymuştum. en doğrusunu o yazmış diye duymuştum ve mümkün olursa onun yazdığından okumak istiyorum. Süleyman ateşten okumuştum ancak beni memnun etmedi, hatta yer yer yorumlarına kızdım...

ben elmalı hamdi yazırın tefsirini de okudum ama yinede çok zor anlamak. hocalara sormadan anyalamıyorsun. ben mümkün olduğu kadar güvendiğim hocalara meal atıp veya faceden ulaşıp soruyorum. :72:

ben elmalı hamdi yazırın tefsirini de okudum ama yinede çok zor anlamak. hocalara sormadan anyalamıyorsun. ben mümkün olduğu kadar güvendiğim hocalara meal atıp veya faceden ulaşıp soruyorum. :72:

aslında bu yaşıma kadar hiç merak etmemiştim ve benim de kafamı karıştıran çok şey oldu. kendimce anlam veremedim. mutlaka bir birikim gerektiriyor. keşke burada da bunları paylaşabileceğimiz açık bir alan olsa. şahsen kafamdaki şeyler ya da benim algılayışımda -kızmazsanız- biraz da soğumaya yol açtı bende belki de anlayamadığım için bilemiyorum ve aksine beni daha çok bağlayacağını düşünmüştüm okumanın, soğutacağını değil, bu durum biraz hayal kırıklığı yarattı bende

Son düzenleme:
Ölü çocuklar hakkında böyle bir şey dediğini hiç duymadım eğer bir link falan varsa atar mısınız. Çünkü zaten dinimize göre masum ölenler şehittir ki çocuklar zaten masumdur.
Ayrıca cübbeliyi ilahlaştıran görmedim bu cemaatin yıllardır içindeyim aksine birr çok ideoloji liderleri için veya cemaat önderleri için gördüm ama onda görmedim tabi insanların bu olaya 'ilahlaştırma' olarak bakıp beşeri ideolojilere taparcasına bağlanıp liderlerini ilahlaştırmasına da tammm kör olmalarını anlayamıyorum. Cübbe sakalı var diye karikatürlerde filmlerde gördüğümüz sahtekar sapık munafık olarak görülmesine de burdan ayrıca tepki gösteriyorum. İnsanlar bu hocaya tabbi buna ilahlaştırmak denmez çünkü kuranda peygambere tabi olun muttakilerle birlikte olun deniliyor peygamber kuran ve sünnet izinden sapmadıkça tabiiyiz.
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

cübbeli kantarın topuzunu iyice kaçırdı. amacından uzaklaştı. okan bayülgenin nasıl bir dini birikimi var da, insanlara ne verebilir? dini program yapacaksan ciddiyetinle, amacını aşmadan yaparsın. ne bu böyle, şov mahiyetinde işlerle uğraşmak din adına konuşan biri için fazla cesurca. bence biran önce aklını başına toplamalı.

cübbeli kantarın topuzunu iyice kaçırdı. amacından uzaklaştı. okan bayülgenin nasıl bir dini birikimi var da, insanlara ne verebilir? dini program yapacaksan ciddiyetinle, amacını aşmadan yaparsın. ne bu böyle, şov mahiyetinde işlerle uğraşmak din adına konuşan biri için fazla cesurca. bence biran önce aklını başına toplamalı.

Insanlarin sadece dış görünüşünden nasıl bir birikime sahip olduklarını anlayamazsınız. Yaptığı yanlışlarda onu dinden uzaklaştırmaz. Sadece günahkar yapar. Ayrıca önyargısız birçok kaynağı okuduğu için burdaki çoğu ahkam kesen insandan daha dogru bilgilere sahip olduğuna inanıyorum ve sunucu olarak orada bulunacak, din dersi vermeyecek yani rahat olun bazı insanlar hadlerini biliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yaptı da amacını açtı unutulmasın o tv de ilk kez görüntülendiği zamanda alay edilen biriydi önyargıları böyle böyle yıktı insanlar birikim bilgi ve bi çok yönden kendinden üstün olanlara saygı duymalı yapılan ayıp mı yoksa günah mıdır

Son düzenleme:
Ayrıca okan Bayülgen üzerinde bilgi ölçer falan mı denediniz?

Bakalım belki güzel bir program olabilir..

Ama ne bileyim ikisi de sivri dilli :27::27:

Ne yaptı da amacını açtı unutulmasın o tv de ilk kez görüntülendiği zamanda alay edilen biriydi önyargıları böyle böyle yıktı insanlar birikim bilgi ve bi çok yönden kendinden üstün olanlara saygı duymalı yapılan ayıp mı yoksa günah mıdır

dini şova çevirdi. kendi kalitesini kendi düşürdü. ayrıca dikkatinizi çekeyim. profil fotoğrafınızdaki kişinin sözünü çiğneyip yapıyor bunları. hem çok çok sıkı, evine tv girmeyen bir cemaatin liderliğini yapacaksın. hem de tvlerden çıkmayacaksın. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..

dini şova çevirdi. kendi kalitesini kendi düşürdü. ayrıca dikkatinizi çekeyim. profil fotoğrafınızdaki kişinin sözünü çiğneyip yapıyor bunları. hem çok çok sıkı, evine tv girmeyen bir cemaatin liderliğini yapacaksın. hem de tvlerden çıkmayacaksın. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..
Bilakis onun izni ile çıkıyor tek kuruş almadan tebliğ amaçlı yapıyor belki alay için izleyen bir nebze olsun etkileniyor şimdi bunun günahı nerede sorarım? cübbeli usule uygun çıkıyor mesela kadın programları davet ediyor ama gitmiyor malum İslamoğlu gibi cumayı terkedip sabah kuşağında gzlmiyor

Çıkıp biryerlerde dini anlatmanın nesi şov siyer i nebi okuyun tavsiyem o zaman bu hareketi kınamazdınız

Çıkıp biryerlerde dini anlatmanın nesi şov siyer i nebi okuyun tavsiyem o zaman bu hareketi kınamazdınız
birçok kitabını okudum, okuyorum. ben dini birikiminden bahsetmiyorum. program yapmasın da demiyorum. yapsın ama kendine yakışan şekilde yapsın. çoluk çocuğu kendine güldürmesin. kanalların reyting için aradığı şovmen isimlerden olmasın..

Bayulgeni severim, cubbeli de esprili adam her ne kadar tasvip etmesem de... Hoca tutuklanmaz ise guzrl program olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back